SwirlyMMS за 2.х
Re: SwirlyMMS за 2.х
http://xsellize.com/cydia/user-pass/" onclick="window.open(this.href);return false;
user и pass са тези с които си се регистрирал в сайта им.
user и pass са тези с които си се регистрирал в сайта им.
iPhone 8GB - 1.0.2>>>1.1.1>>>1.1.2>>>1.1.4>>>2.0.2>>>2.1>>>2.2>>>2.2.1>>>iPhone 3G (8GB) - 2.2.1>>>3.1.2>>>iPhone 4G - 4.1>>>4.2.1>>>iPhone 4S -5.0.1
-
- Обратна връзка:
нямам я и рефреш правих и пак я нямяvictor11 написа:Ми да, работи си.
трябва да въведеш сорса който ти написах (с твоята регистрация)andreev_vs написа:нямам я и рефреш правих и пак я нямяvictor11 написа:Ми да, работи си.
iPhone 8GB - 1.0.2>>>1.1.1>>>1.1.2>>>1.1.4>>>2.0.2>>>2.1>>>2.2>>>2.2.1>>>iPhone 3G (8GB) - 2.2.1>>>3.1.2>>>iPhone 4G - 4.1>>>4.2.1>>>iPhone 4S -5.0.1
-
- Обратна връзка:
сега ще пробвам мерсиtaf написа:трябва да въведеш сорса който ти написах (с твоята регистрация)andreev_vs написа:нямам я и рефреш правих и пак я нямяvictor11 написа:Ми да, работи си.
-
- Обратна връзка:
инсталирах сорса но паролата каде трябва да я сложа никаде не ми я иска, а и програмата я няма
Пич, ти въобще четеш ли ВНИМАТЕЛНО какво ти пишат?
http://xsellize.com/cydia/user-pass/" onclick="window.open(this.href);return false; т.е. ако юзърът ти е пешо, а паролата марийка, то сорсът ще бъде http://xsellize.com/cydia/" onclick="window.open(this.href);return false;пешо-марийка/
http://xsellize.com/cydia/user-pass/" onclick="window.open(this.href);return false; т.е. ако юзърът ти е пешо, а паролата марийка, то сорсът ще бъде http://xsellize.com/cydia/" onclick="window.open(this.href);return false;пешо-марийка/
Български субтитри за всеки!
Моето творчество!
Моето творчество!
- HellDemolisheR
- Обратна връзка:
Аз се рег-нах добавих си сорса,но като дам на него не ми показва нищо за инсталиране.Оригиналния SwirlyMMs ли да инсталирам или трябва да ми се появи от сорса?
Apple iPhone 4 16Gb Black/White(back) iOS 5.0.1 Gevey Sim Unlock
-
- Обратна връзка:
Извиняваите момчета наистина не чета нящо как трябва оправих се всичко е ок благодаря ви.
- HellDemolisheR
- Обратна връзка:
И аз съм готов мерси
Всичко е на 6 

Apple iPhone 4 16Gb Black/White(back) iOS 5.0.1 Gevey Sim Unlock
Направих всичко описано, но като вляза в сорса, сред всички програми липсва SwirlyMMS
Защо така?
Има ли други сорсове, съдържащи кракнатия SwirlyMMS
Защо така?
Има ли други сорсове, съдържащи кракнатия SwirlyMMS
- noo_good
- Обратна връзка:
И при мен липсва ....само тя 

by NoGood
iPhone 8GB O.S. 3.1.3 ; iPhone 4 16GB iOS 4.0.1
Peace
Peace

Няма я, но можете да си я свалите оттук: http://iphone-bulgaria.com/forum/viewto ... mms#p69120" onclick="window.open(this.href);return false;
Търсете 4-ия пакет и не забравяйте да благодарите на johnnybravo.
Търсете 4-ия пакет и не забравяйте да благодарите на johnnybravo.
- noo_good
- Обратна връзка:
Ами .... Благодаря Johnny !!!! 
Edit: Само пропусна да кажеш че това от 4-ия пакет е .deb файл крак който е за SwirlyMMS 1.2.15 , а в Cydia вече е 1.3 версията...Сиреч пак не става

Edit: Само пропусна да кажеш че това от 4-ия пакет е .deb файл крак който е за SwirlyMMS 1.2.15 , а в Cydia вече е 1.3 версията...Сиреч пак не става

by NoGood
Peace
Peace

За 1.3.1 лекарство засега няма, но това не е само крак, а е кракнатата версия 1.2.15.
- noo_good
- Обратна връзка:
Значи...сложих .deb файла в /private/var/tmp ,направих процедурата с dpkg -i ,изписа ми че всичко е минало както трябва,но като рестартирам телефона програмата я няма! В WinSCP и Cydia я има но на SpringBoard-а я няма.Допитах се до Mupo ,но и при него се получи същото. Някой да има идея защо се получава така?victor11 написа:За 1.3.1 лекарство засега няма, но това не е само крак, а е кракнатата версия 1.2.15.
by NoGood
Peace
Peace

Качи си от Сидия gUICache и ще се появи.noo_good написа:Значи...сложих .deb файла в /private/var/tmp ,направих процедурата с dpkg -i ,изписа ми че всичко е минало както трябва,но като рестартирам телефона програмата я няма! В WinSCP и Cydia я има но на SpringBoard-а я няма.Допитах се до Mupo ,но и при него се получи същото. Някой да има идея защо се получава така?
А ето и един метод за получаване на вечен демо лиценз за SwirlyMMS версия 1.3.2.
1. Инсталирайте си я от Сидия и изтеглете демо лиценз.
2. Влезте в /Applications/SwirlyMMS.app и отворете файла SwirlyMMS. Заменете съдържанието със следното:
Код за потвърждение: Избери целия код
#!/bin/bash
SwirlyMMS=$(dirname "$0")
ddd=$(exec "date" "+%Y-%m-%d %T")
x=exec "date" "-s 2009-02-01"
{ sleep 5; exec "date" "-s $ddd"; } &
exec "${SwirlyMMS}"/SwirlyMMS_
3. Заменете 2009-02-01 с дата (във формат ГГГГ-ММ-ДД), в която лицензът е валиден - например, ако лицензът е изтеглен на 7 март 2009 г., може да въведете примерно 2009-03-08.
4. Записвате файла и се наслаждавате на вечен лиценз.
Последно промяна от victor11 на 07 Мар 2009, 04:41, променено общо 1 път.
- noo_good
- Обратна връзка:
То взе че стана.Ти си бил гений уе Викторчо.....Евалата и мерси! 
ГРЕШКА: След първото зареждане на програмата-ок всичко беше точно.Full License Valid ,както си му е реда.Но....излязох,мина малко време и пак я пуснах.Изписа ми Get Demo or Bye....незнам защо се получава така,но си мисля че няма да имам късмет с тази програмка
Edit: Пробвах и по другия начин за версия 1.3.2 . Направих каквото е описал Виктор.Замених съдържанието (като годината и датата бе произволна), рестарт на телефона,отварям Swirly -Demo License Valid (expires in 12 days)

ГРЕШКА: След първото зареждане на програмата-ок всичко беше точно.Full License Valid ,както си му е реда.Но....излязох,мина малко време и пак я пуснах.Изписа ми Get Demo or Bye....незнам защо се получава така,но си мисля че няма да имам късмет с тази програмка

Edit: Пробвах и по другия начин за версия 1.3.2 . Направих каквото е описал Виктор.Замених съдържанието (като годината и датата бе произволна), рестарт на телефона,отварям Swirly -Demo License Valid (expires in 12 days)

by NoGood
Peace
Peace

- noo_good
- Обратна връзка:
А защо при мен не става?victor11 написа:Начинът за 1.3.2 работи със сигурност.

by NoGood
Peace
Peace

Значи... Инсталираш Swirly, отваряш я, ще ти даде да си изтеглиш лиценз. Сега е важно каква дата ще въведеш при врътката - трябва да е в рамките на валидност на лиценза (тя е 14 дни). Ако си изтеглил днес лиценза (на 7-ми), въведи 2009-03-08 - просто добави един ден към датата.
Ако всичко е наред, в крайна сметка трябва да ти изписва Demo license valid (expires in xxx days). Просто винаги ще ти дава, че ти остават xxx дни до края, но те няма да изтекат.
Ако всичко е наред, в крайна сметка трябва да ти изписва Demo license valid (expires in xxx days). Просто винаги ще ти дава, че ти остават xxx дни до края, но те няма да изтекат.
- noo_good
- Обратна връзка:
Значи всичко трябва да е ОК показва ми че ми остават 12 дни,после показа че са 13.Значи винаги ще си показва,но няма да се свършатvictor11 написа:Значи... Инсталираш Swirly, отваряш я, ще ти даде да си изтеглиш лиценз. Сега е важно каква дата ще въведеш при врътката - трябва да е в рамките на валидност на лиценза (тя е 14 дни). Ако си изтеглил днес лиценза (на 7-ми), въведи 2009-03-08 - просто добави един ден към датата.

by NoGood
Peace
Peace

Не е точно удължаване. Всъщност заблуждава програмата, че текущата дата е тази, която се въвежда при "врътката", и тъй като тя е в периода на валидност на лиценза, програмата си работи. Същото може да се постигне и с ръчно връщане на датата назад, но е далеч по-неудобно да се прави всеки път, когато ти потрябва.beckhem написа:И при само "удължава" валидността
- beckhem
- supporter
victor11 написа:Не е точно удължаване. Всъщност заблуждава програмата, че текущата дата е тази, която се въвежда при "врътката", и тъй като тя е в периода на валидност на лиценза, програмата си работи. Същото може да се постигне и с ръчно връщане на датата назад, но е далеч по-неудобно да се прави всеки път, когато ти потрябва.beckhem написа:И при само "удължава" валидността
Замръзна на 13 дни и 7 часа и не е мърдало

Проверки и консултации!
-
- Обратна връзка:
http://xsellize.com/cydia/user-pass/" onclick="window.open(this.href);return false; на този сорс в Cydia я има кракната SwirlyMMS 1.3.2 след инсталация иска само имеил и готово.