Приложението SBSettings и Toggles за него.

Информация за всички приложения, специално предназначени за iPhone или iPod touch. Вижте какво ново и интересно може да качите на вашето любимо мобилно устройство...
Аватар
anthony
Не барай

Re: SBSettings

Мнение от anthony »

От както разкарах SBSetings имам едни ден повече батерия.
Аватар
Razer
Обратна връзка:

Мнение от Razer »

anthony написа:От както разкарах SBSetings имам едни ден повече батерия.
да ама... след като на някой им трябва и немогат без нея... няма начин.. а и засега не съм оставал без батерия на даден ден :) всяка вечер си го слагам на зарядното :)
• iPhone 5 16GB • iPad 4 64GB • iPod Video 30GB • iPhone 4s 16GB • MacBook Pro 13,3" • 2x Apple Magic Mouse • 3x Apple Bluetooth Keyboard • Apple TV 2 •
Аватар
Agent_004

Мнение от Agent_004 »

за 2 часа около 10 % ми паднаха ... сега я махнах и злед час два ще напиша дали има разлика в разхода на батерия !
Iphone 4S , 16GB, Black, NL, F.W. 5.0.1.
Аватар
Razer
Обратна връзка:

Мнение от Razer »

Agent_004 написа:за 2 часа около 10 % ми паднаха ... сега я махнах и злед час два ще напиша дали има разлика в разхода на батерия !
кво ще казваш... нас ни е ясно, че има и то огромна... но това е, че трябва да се внимава и какво има активирано на телефона ;)
• iPhone 5 16GB • iPad 4 64GB • iPod Video 30GB • iPhone 4s 16GB • MacBook Pro 13,3" • 2x Apple Magic Mouse • 3x Apple Bluetooth Keyboard • Apple TV 2 •
Аватар
Agent_004

Мнение от Agent_004 »

всичко е OFF на телефона ...
Аватар
Grievous
Обратна връзка:

Мнение от Grievous »

И аз се лиших от тази програма, смятам я за излишна при наличието на майката BossPrefs. Ползвах я единственно за WiFi (on/off). И вярно малко по добре е батерията.
Аватар
Agent_004

Мнение от Agent_004 »

някои знаели дали мерника (или поне на мен на такова ми прилича) който се появява отляво на батерията след респринг има някакво отношение с SBSeting или е нещо от BOSSPREFS ? седи си тап постоянно от 2 дена и само след промяна на сетинга на батерията от BOSSPREFS исчезва , но до следващия респринг ?

Изображение

P.S.: Извинявам се ако е оффтопик въпроса ми !
Аватар
mupo

Мнение от mupo »

Това е част от Navizon. Ако искаш да го спреш, влез в настройките на Navizon и спри Appear Visible
Аватар
noo_good
Обратна връзка:

KeepAwake за SBsettings

Мнение от noo_good »

KeepAwake е полезна да кажем добавка за SBsettings,която поддържа WiFi връзката Ви активна,дори когато телефонът е в Standby режим.Много подходяща ако използвате NimBuzz и подобни програмки.Може да я намерите в Cydia в репото на iSpazio!

Screenshot:
Изображение
by NoGood
iPhone 8GB O.S. 3.1.3 ; iPhone 4 16GB iOS 4.0.1

Peace X:)
Аватар
VooDooTo

Re: KeepAwake за SBsettings

Мнение от VooDooTo »

Полезна, само че ако батерията ти е включена към зарядното, иначе представям си за колко време ти пада батерията в случай, че си оставил включена тази опция винаги!!!! :)) :)) :))
Аватар
noo_good
Обратна връзка:

Мнение от noo_good »

VooDooTo написа:Полезна, само че ако батерията ти е включена към зарядното, иначе представям си за колко време ти пада батерията в случай, че си оставил включена тази опция винаги!!!! :)) :)) :))
Едното за сметка на другото.... ;)
by NoGood

Аватар
The Shaman
supporter

Мнение от The Shaman »

Не съм пробвал, но съм чел за Инсомния, не върши ли същата работа ? Верно, че не се инсталира в SBS, но....
Аватар
noo_good
Обратна връзка:

Мнение от noo_good »

Insomnia я ползвах на 1.1.* и да ти кажа от тогава не съм я инсталирал.Тази определено ми харесва повече....(лично мнение) ;) Разликата е че KeepAwake можеш да я пуснеш,дори вече да си задействал NimBuzz (или някоя подобна) докато при Insomnia трябва да я заредиш предварително....Според мен,ако не с друго KeepAwake я превъзхожда с точно тази функция :)
by NoGood

Аватар
tonygti

Мнение от tonygti »

Аааа погледнах в настройките, че като дам на Power и ми излиза reboot, power off, lock и най-отдолу малко застрашителното Safe Mode. Какво ще стане ако погрешка го натисна? Да не се наложи да правя рестор? :-/

едит: иначе програмката е много хубава, същата като bossprefs.
Последно промяна от tonygti на 28 Фев 2009, 18:45, променено общо 1 път.
Аватар
The Shaman
supporter

Мнение от The Shaman »

tonygti написа:Аааа погледнах в настройките, че като дам на Power и ми излиза reboot, power off, lock и най-отдолу малко застрашителното Safe Mode. Какво ще стане ако погрешка го натисна? Да не се наложи да правя рестор? :-/
Нищо опасно, ще влезе в Сейф мод. После не съм сигурен но чрез рестарт ще си влезне в нормалния режим.
mariankata

Мнение от mariankata »

Ето какво се получава като натиснеш Safe Mode:
1. Respring.
2. Изображение
Ако искаш да излезеш от Safe Mode веднага - натискаш бутона Restart и следва Respring.
Ако искаш да излезеш от Safe Mode по-късно, натискаш OK и си вършиш работата. Когато решиш да излизаш от Safe Mode, плъзгаш си пръста по Status Bar-a и ти се появява отново:
Изображение - натискаш бутона Restart и следва Respring.
Нищо страшно няма.
bigdodo

Мнение от bigdodo »

Май не е нужно,защото и Нима и Фринга си работят на загаснал дисплей ако не ги изключиш с хоум бутона преди това,а телефона си изгасне на техен фон,нещо сложно стана ама май ме разбрахте
mariankata

Мнение от mariankata »

bigdodo написа:Май не е нужно,защото и Нима и Фринга си работят на загаснал дисплей ако не ги изключиш с хоум бутона преди това,а телефона си изгасне на техен фон,нещо сложно стана ама май ме разбрахте
Нужно е, защото като ти поседи изключен дисплея известно време, връзката към интернет прекъсва. А целта KeepAwake за SBsettings (както и на Insomnia) е да я подържат жива и при изгасен дисплей.
fena
Обратна връзка:

Re: Приложението SBSettings и Toggles за него.

Мнение от fena »

имам я от 3 месеца вече нямам никви проблеми нито с батерия нито с други мрежи подобни всичко е до настройка на програмата много е елементарна =)) =)) =))
bubolino

Мнение от bubolino »

с 2г сам минах на 3,1,2 всичко мина както трявба но след като сложих SBSettins нещо не ми излизат всичките бутони липсва ми бутона EDGE от които да си спра нета на телефона някакви идеи на какво може да се дължи това ? Дава ми че версията ня SBSetting e 3,0,5 преди да го ъпграде всичко си беше ОК
Аватар
subzer0
Обратна връзка:

Мнение от subzer0 »

Отваряш SBSettings и кликаш на More-> Set Toggles-> EDGE [ON]. От това меню можеш да си избираш, които иконки да ти се показват, като отвориш приложението.
Device: iPhone 3G 16GB Black/FW 3.1.3
You call it piracy. We call it Freedom.
Полезни ръководства за iPhone
iliobossa

Мнение от iliobossa »

Здравейте имам следният проблем:днес сутринта пускам ифона плъзвам пръст по екрана стартира се сбсетинг натискам ,,more,, влиза в менюто и веднага крашва, преинсталирах от Cydia и сега като плъзна пръст нищо не се получава.Преинсталирах 2 път като първо изтрих сбс после рестарт инстал и пак няма сбсетинг iphone 4 4.2.1 03.10.01 Моля някой да помогне!
i7 2600k 4,8Ghz custom water cooling Asrock z68 extreme4 gen3 Sapphire HD7970oc - SSD Corsair Force GT , RAM- 4x4 corsair vengeance C8 LAN- Killer 2100 BigFoot pro PSU- Corsair HX850W CASE- CM Storm Trooper
Аватар
jigita

Мнение от jigita »

Не е само при теб проблема.Чакаме ъпдейт да оправи нещата.
Iphone 5- 6.0.2- Iphone 4 5.1.1
PC-Sandy Bridge-Windows 7
PC 2-Hackintosh
The New Ipad 32 gb + 4G
asensy

Мнение от asensy »

И при мен е така...
iPhone 3GS 16GB iOS 6.1.3; 05.16.08
iPad 3 Wifi 16GB
iPhone 4 16GB Mtel 7.1.2
iPhone 5 16GB ФО 8.0.2
Аватар
jigita

Мнение от jigita »

При мен начина да не крашва е като спра wifi-to i edge.Друг потребител написа ,че просто приложението не крашвало а се сваляло в мултитаск бара , следователно като го стартирате през него също ставало.Втория начин не съм го пробвал.
Iphone 5- 6.0.2- Iphone 4 5.1.1
PC-Sandy Bridge-Windows 7
PC 2-Hackintosh
The New Ipad 32 gb + 4G
Публикувай отговор