Да говорим за Heroes :)

За всякакви теми, спорове и коментари, които не са свързани с iPhone. Това е мястото да си говорите глупости (не в буквалния смисъл), независимо на каква тема или по какъв повод...
Заключено
Аватар
VooDooTo

Да говорим за Heroes :)

Мнение от VooDooTo »

Изображение

Все се каня да пусна някаква тема за сериали, но все не ми остава време. Какво ще кажете за сериала?
Искам да поясня, че по-надолу има спойлери от последният епизод, така че който не иска да си разваля удоволствието да не чете предварително :)) .

Има ли фенове тук - сигурен съм, че има (щом Sisq0 превежда) :P . Изгледах новият епизод преди малко и останах очарован. Какво мислите - кой е REBEL? Какво ще кажете за Клер и новата й изгора Алекс :). А Мат Паркман и Питър как се промъкнаха в офиса на Building 26? И Сайлър защо все още продължава да се размотава с това хлапе покрай него? Щом бащата на Сайлър е бил също като него защо го е оставил на други родители - да не го открият ли? Какво мислите? Чакам да чуя вашето мнение и ще коментираме после.
Аватар
mindgamevo

Re: Да говорим за Heroes :)

Мнение от mindgamevo »

А кога Питър ще си възвърне всичките умения, а не само по 1 да има....и време е Салър да им покаже за какво става въпрос, кво се размотава в некви негови си филми. Много бавно протича действието и много ме дразни. Ще кажете: ами изчакай да излезне целия сезон :).....е да ама съм се зарибил :) Филмчето е яко :) но на парво място ми е Dexter. С нетърпение чакам новия сезон :)

Поздрави И.
petar83

Re: Да говорим за Heroes :)

Мнение от petar83 »

http://iphone-bulgaria.com/forum/viewto ... =27&t=7649" onclick="window.open(this.href);return false;
iPhone 4 16GB
iPad 2 3G 64 GB
Заключено