Изчезна ми preference от телефона
Изчезна ми preference от телефона
е разбира се след моя намеса...... просто реших да премахна supreme preference.....е след като успешно махнах програмката ми изчезна и оригиналния преференс.... и наистина го няма....
тоест появява се във файндер но като го стартирам не тръгва....
до колкото помня това е оригинален софт на телефона.... предполагам че ако извадя бекупа от айтунс ще се оправи (но ще забърше всичко що е сидия и ще трябва да се качва наново)....
за сега търся безболезнен вариант ако може
тоест появява се във файндер но като го стартирам не тръгва....
до колкото помня това е оригинален софт на телефона.... предполагам че ако извадя бекупа от айтунс ще се оправи (но ще забърше всичко що е сидия и ще трябва да се качва наново)....
за сега търся безболезнен вариант ако може
Re: Изчезна ми preference от телефона
Има такива теми! Потърси другия път!
Мисля, че проблема ти идва от iPhonetic.. Махни го и го сложи пак
Мисля, че проблема ти идва от iPhonetic.. Махни го и го сложи пак

Полезни ръководства за iPhone тук
Apple iPhone 2G; 8GB; OS - 3.0 b2; HardCe iMat II Black
Apple iPod Shuffle; Blue; 2 GB
Apple iPhone 2G; 8GB; OS - 3.0 b2; HardCe iMat II Black
Apple iPod Shuffle; Blue; 2 GB
Ако си махал iPhonetic, го сложи пак, върни му стандартните настройките и пак си го махни ако искаш.
Ако не си пипал iPhonetic, направи същото, но не със iPhonetic, а със Supreme Preference.
Ако не си пипал iPhonetic, направи същото, но не със iPhonetic, а със Supreme Preference.
не става...
иконката продължава да липсва.... и след като я няма няма как да пусна и супреме...
Това Supreme Preference не се ли инсталира от Cydia? Каза че си го махнал, сложи го и виж дали ще ти се появи Settings.app
за съжаление не се появява 

Имах същият проблем заради Supreme Preferences. Settings липсваше дори след деинсталация на Supreme Preferences... не намерих друго решение освен restore 

добре.... какво е по-доброто.... пълен рестор или бекъп? 

- Adamov
- iSupport
- Обратна връзка:
Backup-а едвали ще ти помогне с нещо. Правиш рестор и си решаваш проблема.
thoughts are the gun ... words are the bullets
iPhone 6 Plus 16GB Silver (Telenor)
iPhone 6 Plus 16GB Silver (Telenor)
щом ти го казваш значи съм пред свършен факт
мерси за вниманието и сори за досаждането
добре поне че ми е отключен телефона
мерси за вниманието и сори за досаждането

добре поне че ми е отключен телефона

Това чудо Supreme Preference и аз го сложих, разгледах го и го разкарах и завърших без Preference.app 
Реших, че ще се прави рестор, но се сетих, че iPhonetic прави бакъп на Preference.app. Отворих WinSPC, влязох в /Application и копирах папката Preference.app.iphonetic на компютъра, преименувах я на Preference.app и я качиш в /Application. След respring иконата се появи, но ме изхвърляше (Fix Permission не помагаше). Отворих iPhonetic и изключих Българското Меню и приложих промените. След respring-a включих Българското Меню и приложих промените и всичко си е както си беше преди инсталирането на Supreme Preference.

Реших, че ще се прави рестор, но се сетих, че iPhonetic прави бакъп на Preference.app. Отворих WinSPC, влязох в /Application и копирах папката Preference.app.iphonetic на компютъра, преименувах я на Preference.app и я качиш в /Application. След respring иконата се появи, но ме изхвърляше (Fix Permission не помагаше). Отворих iPhonetic и изключих Българското Меню и приложих промените. След respring-a включих Българското Меню и приложих промените и всичко си е както си беше преди инсталирането на Supreme Preference.

Значи аз съм минал тънко навремето като слагах Supreme Preferences. След махането й нямах никакви грижи с липси и т.н.. 

Български субтитри за всеки!
Моето творчество!
Моето творчество!
миро.... разликата е че аз съм учил за друго.... не че го мога и него де
както и да е..... ресторнах се и сега няма да го слагам повече...

Аз имам проблем с логото.От въпросната програма си смених името и сега ми пише М-тел с обикновени букви(вече не ми е цветно с червеното "М").Някой дали знае как да си го оправя.Немога да го оправя и от iPhonetic
iPhone 6+ 64GB 10.1
Качи си MakeItMine От Cydia и сложи празен Carrier (без да пишеш текст).
Мерси много,стана.victor11 написа:Качи си MakeItMine От Cydia и сложи празен Carrier (без да пишеш текст).
iPhone 6+ 64GB 10.1