Съвет за eBooks
Съвет за eBooks
От два дена се мъча да си кача някоя книга на телефона и все стигам до задънена улица.Инсталирах 3 програми и след това и 3-те ги махнах. Все не тръгва.Сложих си и WinSCP и няма и няма.Разбирам, че проблема е в мен но обърнах целия форум и пак нищо.Не намирам тема с описание за това стъпка по стъпка, а това var/mobile/..... и т.н вобще не ми е ясно.Моля за помощ някой който има нерви да ми обясни, може и на лични.Как става и през iTunes?
Apple iPhone 5s16GB Gold
Re: Съвет за eBooks
Споделям с всички начинаещи като мен как реших въпроса.
1. Инсталирах си на PC i-FunBox.
2. На телефона качих от Cydia програмата ruBooks
Стартирах i-FunBox в ляво на прозореца намирате Raw File System от там var,от там mobile,library и там си намерих файлчето на ruBooks. Намерих в PC в коя папка съм си свалила български книги от нета и с примъкване ги сложих в папката на ruBooks в iPhona.Стартирах ruBooks, var/mobile/Library/ruBooks и всичко си беше там. Така стана при мен, при други може и да не стане, за което не мога да дам обяснение.С проби и опити става.Приятно четене.
1. Инсталирах си на PC i-FunBox.
2. На телефона качих от Cydia програмата ruBooks
Стартирах i-FunBox в ляво на прозореца намирате Raw File System от там var,от там mobile,library и там си намерих файлчето на ruBooks. Намерих в PC в коя папка съм си свалила български книги от нета и с примъкване ги сложих в папката на ruBooks в iPhona.Стартирах ruBooks, var/mobile/Library/ruBooks и всичко си беше там. Така стана при мен, при други може и да не стане, за което не мога да дам обяснение.С проби и опити става.Приятно четене.
Apple iPhone 5s16GB Gold
Re: Съвет за eBooks
Аз пък ползвам Stanza - http://www.lexcycle.com/. Хубавото и е, че с десктоп програмата можеш да отвориш всякакъв файл, а след това да го шернеш и да го изтеглиш в телефона вече като електронна книга.
MAKE the Force be with You !!!
iPhone 2G, 8 GB, fw. 3.1
iPhone 2G, 8 GB, fw. 3.1