OrbLive - Гледай ТV
Re: OrbLive - Гледай ТV
Някой пробвал ли е с един account два телефона едновременно на гледат? Не че имам два телефона...
Здравейте, в Cydia в "Ste Packaging" нямам програмата OrbLive, на буквата "О" имам само Oren (някаква тема за Summer Bord).
Ste Packaging е от следния адрес : http://repo.smxy.org/cydia/apt/" onclick="window.open(this.href);return false;
с 2.2(5G77) съм, а телефона е 2G
Ако някой може да помогне ще съм благодарен !
Ste Packaging е от следния адрес : http://repo.smxy.org/cydia/apt/" onclick="window.open(this.href);return false;
с 2.2(5G77) съм, а телефона е 2G
Ако някой може да помогне ще съм благодарен !
iPhone 2G 16G
- johnnybravo
- Обратна връзка:
Цъкни върху надписчето "OrbLive-v2.0.9.15", което се намира след думичката "Update"
Браво johnnybravo супер си, Още веднъж благодаря за помоща. Естествено всичко тръгна и естествено, че не от първия път де
Бях с FF codecs i Matroska, после прочетох че си дал като съвет да е K-Lite Mega Codec Pack, та uninstall на всички налични, Install на K-Lite Mega Codec Pack и готово. Е сега вече всичко стана от раз
Още веднъж хиляди благодарности, ръководството на 5-та страница е върха!
Програмата наистина е много полезна и готина !
EDIT: след малко тестове имам още един въпрос: на шернатите филми не излизат субтитрите?
На PC-то с Media player си работят нормално.

Бях с FF codecs i Matroska, после прочетох че си дал като съвет да е K-Lite Mega Codec Pack, та uninstall на всички налични, Install на K-Lite Mega Codec Pack и готово. Е сега вече всичко стана от раз

Още веднъж хиляди благодарности, ръководството на 5-та страница е върха!
Програмата наистина е много полезна и готина !
EDIT: след малко тестове имам още един въпрос: на шернатите филми не излизат субтитрите?
На PC-то с Media player си работят нормално.
iPhone 2G 16G
- johnnybravo
- Обратна връзка:
julianstefanov написа:Here is Really How to Get Subtitles with ORB
Най-важното от темата според мен:
1. Инсталирате си ffdshow или K-Lite Codec (както е казано по-рано в темата).2. Преименувате този DLL на DLLXC:\Program Files\Orb\bin\avcodec-51.dll ... and by simply renaming the .ddl to .dllx
- ако не ви се показват разширенията на файловете, просто се отправете към Tools -> Folder Options -> View -> "Hide extentions of known file types" - махнете отметката на тази опция и преименувайте след това файла описан по-горе от DLL на DLLX или каквото и да е, различно от DLL.
3. След като имате инсталиран ffdshow или K-Lite отивате в настройките на OrbLive и от Configuration -> Advanced -> Codecs сменяте отметката на ffdshow.click on the "Orb" in the system tray, then click on "Configuration", "Advanced", "Codecs", and select "ffdshow as the decoder you also wish to use for MPEG-2 videos.
Ако отново имате проблеми, просто прочетете подред темата от линка, или пишете какво се е получило.
Успех
ЕДИТ: След цялата галимация с кодеците е хубаво да се направи един рестарт на системата!
Имам следния проблем:(Тръгват ми само някои канали(нито един български),които ми излизат с иконката на Real player!Другите въобще не ми ги зарежда в прозорчето на Orb playera?!Някои има ли идея?Каналите които тръгват на РС-то,тръгват и на тел!Иначе всичко друго е супер!!!Поклон пред Johnybravo за подробните обяснения:))))
Благодаря, вече всичко е ОК. Всичко върви 
За съжаление на PC-то нямам TV тунер и се налага ако искам да гледам някоя телевизия то да е през нета, но не са останали много работещи стриимове
или поне от предоставените в темата само няколко работят.
от този сайт мога ли да си направя връзката : iptv.bg или друг него подобен
Мерси още веднъж

За съжаление на PC-то нямам TV тунер и се налага ако искам да гледам някоя телевизия то да е през нета, но не са останали много работещи стриимове

от този сайт мога ли да си направя връзката : iptv.bg или друг него подобен

Мерси още веднъж

iPhone 2G 16G
- maNcHeSteRUTD
- Обратна връзка:
Някой можв ли да ми даде стрйм на нова тв , диема диема 2.
- Grievous
- Обратна връзка:
Разгледай 12 странница 9 коментар. Най вероятно ще има запор.
victor11 написа:Ето малко работещи към момента стриймове и от мен:
БТВ: http://193.47.74.41/btv?qid=dp0cbd6nuxq&mswmext=.asf" onclick="window.open(this.href);return false;
НОВА: mms://video.bgtelevizia.com/onlineNOVA?token" onclick="window.open(this.href);return false;
Канал 1: mms://video.bgtelevizia.com/online?token" onclick="window.open(this.href);return false;
Диема2: mms://video.bgtelevizia.com/onlineDIEMA2?token" onclick="window.open(this.href);return false;
Диема: mms://video.bgtelevizia.com/onlineDIEMA?token" onclick="window.open(this.href);return false;
Планета ТВ: mms://video.bgtelevizia.com/onlineplaneta?token" onclick="window.open(this.href);return false;
ТВ2: mms://video.bgtelevizia.com/onlinetv2?token" onclick="window.open(this.href);return false;
Fox Life: mms://video.bgtelevizia.com/onlineFOXLIFE?token" onclick="window.open(this.href);return false;
7дни: mms://84.1.246.10/7dni" onclick="window.open(this.href);return false;
ReTV: mms://195.34.104.107/ReTV?MSWMExt=.asf" onclick="window.open(this.href);return false;
Хора моля ви даите ми такав линк само че за TV7 спешно ми трябва
Искам да изкажа една огромна благодарност към johnnybravo и всеки, допринесъл с нещо за развитието на тази тема.
Като препоръка към всеки нетърпеливец, на който не му се получанат нещата - четете внимателно темата и правете всичко стъпка по стъпка от инсталацията, през ресторите и настройките и няма начин да не се получи всичко описано.
Успех на всички и бъдете здрави.
пп. Само да отбележа първото нещо, което забелязах. На филмите ми със субтитри с разширение .SUB не тръгват на iPhona. Със .SRT няма никакви грижи, но още не мога да хвана защо при някои са ми много дребни, а при други се чете нормално.
Но ще разбера и ще споделя разбира се.
Като препоръка към всеки нетърпеливец, на който не му се получанат нещата - четете внимателно темата и правете всичко стъпка по стъпка от инсталацията, през ресторите и настройките и няма начин да не се получи всичко описано.
Успех на всички и бъдете здрави.
пп. Само да отбележа първото нещо, което забелязах. На филмите ми със субтитри с разширение .SUB не тръгват на iPhona. Със .SRT няма никакви грижи, но още не мога да хвана защо при някои са ми много дребни, а при други се чете нормално.
Но ще разбера и ще споделя разбира се.
Приятели, имам следната молба: Понеже намам компютър на когото да сложа ОRB по съвет на Джони се обръщам към Вас за помощ! Ако някой би бил така добър да ме добави към неговият акаунт ще сум му безкрайно благодарен! Моля пишете ми на ЛС обещавам да се реванширам.Благодаря ви.
iphone 2G 3.0
Аз не те разбирам особено, ама това означава да имаш достъп до файловете в моя комп ли?jororaev написа:Приятели, имам следната молба: Понеже намам компютър на когото да сложа ОRB по съвет на Джони се обръщам към Вас за помощ! Ако някой би бил така добър да ме добави към неговият акаунт ще сум му безкрайно благодарен! Моля пишете ми на ЛС обещавам да се реванширам.Благодаря ви.
Не може ли просто да ти регистрирам един акаунт някакъв и да ти пратя юзера и паролата, но като нямаш комп не е ли малко безмислена молбата ти?
Сигурно са тъпи въпросите ми, но ще ме прощавате за некомпетентността ми.
Разясни ми накратко, за да не спамим темата излишно.
Да имам ''достъп'' до файловете в твоят компютър не бих могъл поне с тази програма защото немога да ги манипулирам ако това имаш предвид. Мога да гледам стиймовете и евентуално филми които си шернал. Разбирам това ,че си предпазлив но в никакъв случай не искам да навредя някому, просто ми се искаше и аз да мога да гледам телевизия.
iphone 2G 3.0
- johnnybravo
- Обратна връзка:
Не се е изразил правилно 
Иска да добавите неговия акаунт към вашия сървър, после може да изберете дали да шервате файлове с него. За целта трябва да ви изпрати userr & pass и да го добавите от config в програмата.
едит: Ако ти добави една функция "Enable File Browser" може да се ровиш из файловете му
но от раздел "Media" може да разкара всички шеринги и да имаш достъп до стриймовете и за съжаление мисля че и до камерата, което не знам дали може да се забрани.

Иска да добавите неговия акаунт към вашия сървър, после може да изберете дали да шервате файлове с него. За целта трябва да ви изпрати userr & pass и да го добавите от config в програмата.
едит: Ако ти добави една функция "Enable File Browser" може да се ровиш из файловете му

но от раздел "Media" може да разкара всички шеринги и да имаш достъп до стриймовете и за съжаление мисля че и до камерата, което не знам дали може да се забрани.
Algor, при мен също не тръгнаха субтитрите с разширение sub, но след като преименувах файла ... виж отговора който ми даде johnnybravo, всичко е ОК.
iPhone 2G 16G
От толкова много четене нощеска (когато се запознавах с програмата и я инсталирах и настройвах) това съм го пропуснал явно.Jeliazko написа:Algor, при мен също не тръгнаха субтитрите с разширение sub, но след като преименувах файла ... виж отговора който ми даде johnnybravo, всичко е ОК.
Сега ще го намера и ще се запозная.
Благодаря ти.

johnnybravo, благодаря и на теб за разяснението, но ще пробвам първо тия дни този метод с телефона на жена ми и тогава ще се убедя сам освен камерата и какво друго не може да се забранява.

jororaev, не го приемай лично.
Изобщо не съм си помислял, че искаш да навредиш на някой.
Небачкат! Търси парола и Юзер ?victor11 написа:Ето малко работещи към момента стриймове и от мен:
БТВ: http://193.47.74.41/btv?qid=dp0cbd6nuxq&mswmext=.asf" onclick="window.open(this.href);return false;
НОВА: mms://video.bgtelevizia.com/onlineNOVA?token" onclick="window.open(this.href);return false;
Канал 1: mms://video.bgtelevizia.com/online?token" onclick="window.open(this.href);return false;
Диема2: mms://video.bgtelevizia.com/onlineDIEMA2?token" onclick="window.open(this.href);return false;
Диема: mms://video.bgtelevizia.com/onlineDIEMA?token" onclick="window.open(this.href);return false;
Планета ТВ: mms://video.bgtelevizia.com/onlineplaneta?token" onclick="window.open(this.href);return false;
ТВ2: mms://video.bgtelevizia.com/onlinetv2?token" onclick="window.open(this.href);return false;
Fox Life: mms://video.bgtelevizia.com/onlineFOXLIFE?token" onclick="window.open(this.href);return false;
ReTV: mms://195.34.104.107/ReTV?MSWMExt=.asf" onclick="window.open(this.href);return false;
Apple iPhone 3G 16GB OS3 White and Never Locked
User: http://www.bgtelevizia.com" onclick="window.open(this.href);return false;Zaho написа:Небачкат! Търси парола и Юзер ?victor11 написа:Ето малко работещи към момента стриймове и от мен:
Pass: 4a26gafty2affd4
Но ги сменят често... Търсете текущата парола на http://www.bgtelevizia.com" onclick="window.open(this.href);return false;
Добре де а каде да въведа име и парола в телефона за да ги гледам на него, парола ми иска като пусна фаила през уиндоус медиа
...:::Pioneer Pro DJ:::...
........iPhone 3Gs 16GB Black FW4.0.1........
........iPhone 3Gs 16GB Black FW4.0.1........
За съжаление стриймовете с парола не могат да се пуснат през телефона (поне засега).jordyv написа:Добре де а каде да въведа име и парола в телефона за да ги гледам на него, парола ми иска като пусна фаила през уиндоус медиа
- velin.cholakov
имам проблем !!! Преди имах orblive na iphona 1.14. ся съм със 2.1 2G и какво се случва !!! тегля си пак орба аз от форума слагам го в тъпия туню и кжо да видя !! " The application "orblive" was not installed on the iphone " името на ифона" because it could not be verified. И ся кво правим седим и го гледаме а имам регистрация в туню !!!
Да, но не ти е нужна само регистрацията в iTunes, а още няколко неща.