Една молба към всички потребители на форума!!!
- Adamov
- iSupport
- Обратна връзка:
Една молба към всички потребители на форума!!!
Имам огромната молба към всички потребители на този форум.Братя!Българи сме все пак.Моля ви старайте се да пишете САМО и единствено на кирилица и поне малко следете за грешки във собствените си мнения и теми.Знам, че в бързината се случва да объркате у и ъ или а и ъ или да пропуснете буква, но моля ви, проверявайте преди да постнете каквото и да било.Нека правим форума приятен за четене.Хиляди пъти напомнихме с колегите за тази латиница и има хора, които продължават да пишат на нея.И на края отново моля ви ! забравете латиницата, тук се пише само на кирилица, и поне малко се старайте.БЛАГОДАРЯ ВИ !!!
thoughts are the gun ... words are the bullets
iPhone 6 Plus 16GB Silver (Telenor)
- sonic01
- Обратна връзка:
Re: Една молба към всички потребители на форума!!!
Поздравления, толкова дълъг пост и само 1 правописна грешка + няколко запетайкиAdamov написа:Имам огромната молба към всички потребители на този форум.Братя!Българи сме все пак.Моля ви старайте се да пишете САМО и единствено на кирилица и поне малко следете за грешки във собствените си мнения и теми.Знам, че в бързината се случва да объркате у и ъ или а и ъ или да пропуснете буква, но моля ви, проверявайте преди да постнете каквото и да било.Нека правим форума приятен за четене.Хиляди пъти напомнихме с колегите за тази латиница и има хора, които продължават да пишат на нея.И на края отново моля ви ! забравете латиницата, тук се пише само на кирилица, и поне малко се старайте.БЛАГОДАРЯ ВИ !!!

Шегувам се, молбата е основателна :!:
Един месец ръчкане из телефона спестява 20 мин четене на форума!
- Adamov
- iSupport
- Обратна връзка:
Re: Една молба към всички потребители на форума!!!
Може да си прав за за запетайките пич, но поне не пиша филмлеар, не окючен - (каквото и да значи това). И най-вече се СТАРАЯ да не бъркам, за разлика от половината хора тук !!!
thoughts are the gun ... words are the bullets