mCoolPhone - Разклащате да приемете повикване

Информация за всички приложения, специално предназначени за iPhone или iPod touch. Вижте какво ново и интересно може да качите на вашето любимо мобилно устройство...
Аватар
rafaelo

Re: mCoolPhone - Разклащате да приемете повикване

Мнение от rafaelo »

Мда... и моя phone се развали. Стана веднага след инсталацията на gdb. Още при самата инсталция ми искара една грешка,
заби телефона, рестартирах и Cydia вече не работи. Поне всичко останало е ок... но без Cydia какъв е смисъла въобще ~x(

Едит:

Оправих го. Оказа се че проблема е наистина свързан със свободното място. Махнах малко музика и всичко се върна обратно
както си беше. Явно 8гб не ми стигат вече @-)
Аватар
johnnybravo
Обратна връзка:

Мнение от johnnybravo »

Направи ми един скрийншот какво се опитваш да инсталираш.
Аватар
tonywoolf
Обратна връзка:

Мнение от tonywoolf »

ThUnDeR написа:4.5лв струва
Искаш да кажеш, че всички програми на телефона ти са легални? Плащал си за всяка една от инсталираните?
I HAVE THE BODY OF A GOD!!!
(Unfortunately it's Buddah)
ThUnDeR

Мнение от ThUnDeR »

tonywoolf написа:
ThUnDeR написа:4.5лв струва
Искаш да кажеш, че всички програми на телефона ти са легални? Плащал си за всяка една от инсталираните?
Някъде споменал ли съм такова нещо? Но тази я платих без да се замисля.
iPhone 3GS + Incipio Feather (Black)
MacBook Pro [Late 2008] 2.8GHz, 6GB DDR3 RAM, G.SKILL TITAN 256GB SSD, NVIDIA HybridSLI 9400M + 9600GT

Once you go Mac you'll never go back | Не отговарям на лични съобщения
Аватар
tonywoolf
Обратна връзка:

Мнение от tonywoolf »

Аз пък платих друга. Това с плащането на нещо си какво общо имаше със забиването на телефона, и изобщо какво е това парадиране с цени и плащания?
zviaraD

Мнение от zviaraD »

Предполагам, колегата се е объркал, като е цитирал мнението ти, и е отбелязал, че 4-5 лева си струват за тази програма. Не се карайте, спазвайте добрия тон.
Преди да се сърдите за намеси в постовете си, прочетете ТУК
ThUnDeR

Мнение от ThUnDeR »

zviaraD написа:Предполагам, колегата се е объркал, като е цитирал мнението ти, и е отбелязал, че 4-5 лева си струват за тази програма. Не се карайте, спазвайте добрия тон.
Абсолютно не искам да се карам с никого.
iPhone 3GS + Incipio Feather (Black)
MacBook Pro [Late 2008] 2.8GHz, 6GB DDR3 RAM, G.SKILL TITAN 256GB SSD, NVIDIA HybridSLI 9400M + 9600GT

Once you go Mac you'll never go back | Не отговарям на лични съобщения
Аватар
tonywoolf
Обратна връзка:

Мнение от tonywoolf »

Винаги се опитвам да съм в рамките на добрия тон. Просто се опитвах да изясня позицията на колегата. Без лоши чувства. Съжалявам за офтопика.
Аватар
cvalio

Мнение от cvalio »

платих си я моменално :))
еееее - cooooooool, много обичам такива полезни "гяволийки". Зима е, студ, с ръкавици, разклащаш си телефона и готово :)) =))

iPad Pro 9.7 - 3G 32G 10.3.1 ; 5S 10.3.1
Аватар
Grievous
Обратна връзка:

Мнение от Grievous »

И не го вадиш от джоба ли. За мен е излишна, както и блутут трансферите. Дано не разпаля поредния скандал, но това с изпращането на медиа от телефон на телефон е неизживяно детство. Лично мнение, което най малко ме интересува и колко mpx ще ми е камерата.
Аватар
anthony
Не барай

Мнение от anthony »

Абсолютно съм съгласен.
Аватар
mupo

Мнение от mupo »

Добре, а имате ли проблеми с нежелано отговаряне/затваряне. В смисъл да отчита леко размърдване на телефона (при вадене от джоба или докато вървите и телефона е в джоба ви)? Виждам, че има настройка за чувстветелността, но не зная как е в действителност.
Доколкото разбрах от видеото когато телефона е с дисплея към масата дава винаги заето нали така? Това не ми допада, тъй като аз държа телефона си винаги така когато го оставям някъде, добре ще е ако може да се направи като се завърти "по гръб".
Аватар
johnnybravo
Обратна връзка:

Мнение от johnnybravo »

Това със завъртането може да се изключи като опция, но това със разклащането е полезно за зимата. Когато си с ръкавици трябва или да ги свалиш или да се пробваш да слайдваш с нос по екрана :)
Аватар
tonywoolf
Обратна връзка:

Мнение от tonywoolf »

Когато телефона е заключен, при входящо обаждане, първо излиза от спящ режим, звъни един път и тогава отказва разговора. В същност няма как иначе, освен ако ползвате Insomnia.
Аватар
Razer
Обратна връзка:

Мнение от Razer »

Grievous написа:И не го вадиш от джоба ли. За мен е излишна, както и блутут трансферите. Дано не разпаля поредния скандал, но това с изпращането на медиа от телефон на телефон е неизживяно детство. Лично мнение, което най малко ме интересува и колко mpx ще ми е камерата.
Тази програма както може да бъде полезна за много хора и случаи така и безполезна! Програмата има скала за усещане за разклащане.. на най-високата скала даже е посмъртно да вдигнеш а и си има настройване според зависи колко силно искаш да го разклатиш. Отделно си има опция, ако искаш да отказваш всички повиквания - активираш дадената опция и оставяш телефона с лице към хоризонтална повърхност, по подразбиране тази опция е изключена!....

Относно на тези, които им влиза в полза е както например на Nikolay... имат даден проблем с някоя студена спойка и когато телефона му е по-студен синхронизаторите на слайдера неработят, но когато е по-топличък няма проблем... но пък и той вече от половин година затваря на всички входящи и след това им звъни за да може да се чуе с хората...

за Други би помогнало в студените зимни, пролетни... било то и летни дни когато сме с ръкавици и не ни е удобно ако носим сак или чанта с багаж, да спираме, да си сваляме ръкавицата, да слайднем и да си я сложим обратно и да продължим по пътя си!

За тези, които не им влиза в употреба моля да не гледат само себе си както дадения човек ми да погледнат по общо на нещата и на хората, които имат полза от нея, защото и инвалидите немогат дадени неща, но ние, които ги можем произвеждаме помощни средства за да могат и те! а не ги оплюваме и нагрубяваме, че са такива !!!
Последно промяна от Razer на 16 Фев 2009, 00:55, променено общо 1 път.
• iPhone 5 16GB • iPad 4 64GB • iPod Video 30GB • iPhone 4s 16GB • MacBook Pro 13,3" • 2x Apple Magic Mouse • 3x Apple Bluetooth Keyboard • Apple TV 2 •
Аватар
ereptor
supporter

Мнение от ereptor »

Инсталирах си програмката въведох и там серийния номер и си бачка чудесно, само един проблем има - не е съвместима с vRingtones.
Като някой ми звънне и кат ми излезе видеоклипа и като разклатя телефона ми вдига слушалката, обаче мелодийката от видеоклипа продължава да си свири.
Единствения начин да спра мелодията е да затворя слушалката и да чакам някой отново да ме набере. :(

П.П ако някой използва някоя програма за видео мелодийки (vRingtones или MiVTones) да сподели как е при него.
При MiVTones ми е чудно дали ще има същия проблем ?
iPhone 3GS 32GB(black)+capsule neo case white
Аватар
Avelko

Мнение от Avelko »

Краква се успешно.Някой да каже как се затваря след като си вдигнал, че му се завъртя свят и не става o_O
0886 40 54 40
Аватар
Razer
Обратна връзка:

Мнение от Razer »

Avelko написа:Краква се успешно.Някой да каже как се затваря след като си вдигнал, че му се завъртя свят и не става o_O
Доколкото знам програмата засега е само за приеманве и отказване на повикване ;)) повреме на разговор неработи ;)
• iPhone 5 16GB • iPad 4 64GB • iPod Video 30GB • iPhone 4s 16GB • MacBook Pro 13,3" • 2x Apple Magic Mouse • 3x Apple Bluetooth Keyboard • Apple TV 2 •
Аватар
Avelko

Мнение от Avelko »

Razer написа:
Avelko написа:Краква се успешно.Някой да каже как се затваря след като си вдигнал, че му се завъртя свят и не става o_O
Доколкото знам програмата засега е само за приеманве и отказване на повикване ;)) повреме на разговор неработи ;)
Да спирам да го въртя вече а Q:) .Чакаме следваща версия с повече благинки.
0886 40 54 40
Аватар
ivaylodj
Обратна връзка:

Мнение от ivaylodj »

johnnybravo написа: Когато си с ръкавици ..или да се пробваш да слайдваш с нос по екрана :)
Off topic: Аз лично в студа винаги така правя, дори си набирам контактите от Favourites с нос, хората понякога ме изглеждат малко странно.. :))
iPhone 3GS 16GB Black BG / FW3.1.2 JB
iPhone 3G 16GB Black IT / FW3.0 JB
MBP [late '08]
junglist

Мнение от junglist »

А някой да знае как да си пусна терминал-а ?
iPhone 2G (8GB) fw 2.1
Аватар
Razer
Обратна връзка:

Мнение от Razer »

junglist написа:А някой да знае как да си пусна терминал-а ?
потърси в търсачката с ключово име PuTTy и действай през нея... от там ще разбереш как да започнеш и евентуално като се логнеш в телефона напиши "gdb" и натисни Enter и след това следваш стъпките в тази тема.
iwantupdate

Мнение от iwantupdate »

Изображение стига до тук и зацепва...
iPhone 2gen 8GB - Firmware 2.2.1 :-w
Аватар
Icco

Мнение от Icco »

iwantupdate написа:Изображение стига до тук и зацепва...
Отговора ти е тук в това мнение от предишната страница нооо кой да чете :
Razer написа:да наново ги направих... но когато си зареди библютеките место да брейк-не и да не зарежда програмта, тя се пуска :( неостава на началния скрийн

дай алтернативния вариант да пробвам ;)

Ето и алтернативата ако не ви изкара Breakpoint 3 и си седи на библиотеките, тоест спира ето тук:
Изображение

Правите следното:

Понеже спира ви изкарва на телефона да натиснете: Cancel, Buy, Activate.... натискате Activate на програмата, пишете кода 12345678 след това пак Activate и в путти ще ви изкара надпис да напишете RETURN за да продължите... пишете го и ХОЛЛААА :) изкарва серийния номер :) записвате си го, изключвате путти и програмата на тела, стартирате я отново и давате активейт и въвеждате вече дадения номер и сте готови ;)[/b]
iPhone 3G 8GB FW2.2
iPod Clasic 60GB
iPod Shuffle 1GB
Аватар
ACEHOB
Обратна връзка:

Мнение от ACEHOB »

Благодаря - със 2рото пояснение стана. Яд ме е малко за vRingtones но екстрата си заслужава повече.
iPhone 3G 16GB 2.2.1!
http://bgwow.org" onclick="window.open(this.href);return false; - Български музикален видео каталог
http://bglove.org" onclick="window.open(this.href);return false; - Намери любовта!
Публикувай отговор