Grievous написа:И не го вадиш от джоба ли. За мен е излишна, както и блутут трансферите. Дано не разпаля поредния скандал, но това с изпращането на медиа от телефон на телефон е неизживяно детство. Лично мнение, което най малко ме интересува и колко mpx ще ми е камерата.
Тази програма както може да бъде полезна за много хора и случаи така и безполезна! Програмата има скала за усещане за разклащане.. на най-високата скала даже е посмъртно да вдигнеш а и си има настройване според зависи колко силно искаш да го разклатиш. Отделно си има опция, ако искаш да отказваш всички повиквания - активираш дадената опция и оставяш телефона с лице към хоризонтална повърхност, по подразбиране тази опция е изключена!....
Относно на тези, които им влиза в полза е както например на Nikolay... имат даден проблем с някоя студена спойка и когато телефона му е по-студен синхронизаторите на слайдера неработят, но когато е по-топличък няма проблем... но пък и той вече от половин година затваря на всички входящи и след това им звъни за да може да се чуе с хората...
за Други би помогнало в студените зимни, пролетни... било то и летни дни когато сме с ръкавици и не ни е удобно ако носим сак или чанта с багаж, да спираме, да си сваляме ръкавицата, да слайднем и да си я сложим обратно и да продължим по пътя си!
За тези, които не им влиза в употреба моля да не гледат само себе си както дадения човек ми да погледнат по общо на нещата и на хората, които имат полза от нея, защото и инвалидите немогат дадени неща, но ние, които ги можем произвеждаме помощни средства за да могат и те! а не ги оплюваме и нагрубяваме, че са такива !!!
• iPhone 5 16GB • iPad 4 64GB • iPod Video 30GB • iPhone 4s 16GB • MacBook Pro 13,3" • 2x Apple Magic Mouse • 3x Apple Bluetooth Keyboard • Apple TV 2 •