Нещо не схванах моя цитат защо е тук, но както и да е. Казвам, че аз си промених версията на фонетик с най-новата и при мен работи извесния досега начин с кода по горе. На мтел съм. A беше написано, че след подмяна не работи...Sisq0 написа:Icco написа:След подмяната обаче на версията на Фонетик-а бутона вече не може да се настройва по начина известен до сега( *5005*86*номер#)tonygti написа:Преди прочетох, че за някакъв код, който се въвежда и си пишеш какво да набира, но съм забравил как беше. Някой може ли да каже какъв беше тоя код???
iPhonetic 2.2.1 излезе
Re: iPhonetic 2.2.1 излезе
За какво служи слайдерът "Разпознаване" (на телефонни номера?), защото като го включа и приложа настройките,
след рестартирането на спрингборда (или ребоот), той винаги е изключен.
Може би трябва някаква база данни?...
MAKE the Force be with You !!!
iPhone 2G, 8 GB, fw. 3.1
iPhone 2G, 8 GB, fw. 3.1
Благодарности!
Един въпрос: като отида на "Описание" най-отгоре ми излиза реклама "Unilimited iPhone Ringtones $1.99/m. Ads by AdMob"
Това от автора ли е, или аз отделно съм инсталирал някоя гадост по грешка?
Един въпрос: като отида на "Описание" най-отгоре ми излиза реклама "Unilimited iPhone Ringtones $1.99/m. Ads by AdMob"
- The Shaman
- supporter
Автора е автора и на тази тема! Не е от него.Предполагам, че питаш за рекламите като си в Сидиа.tralala написа:Благодарности!
Да де, аз затова тук питам.. Имам тел от 1 ден та може да са ми глупави въпросите..
"Предполагам, че питаш за рекламите като си в Сидиа" - ами не, това за което питам се появява когато съм в "iPhonetic" и там например в "Ръководство".
Излиза си текста "Ръководството все още не е готово и т.н." и след 1-2 секудни над него се появява банерче с тази реклама.
Иначе както казах съм нов и досега съм инсталирал само Cydia, Installer, BossPrefs и iPhonetic.... Явно това с рекламите по някакъв начин го добавя jailbreak-а и ще се виждат навсякъде по приложенията? Или все пак автора на iPhonetic ги е добавил (защото засега по другите приложения не съм видял реклами)?
"Предполагам, че питаш за рекламите като си в Сидиа" - ами не, това за което питам се появява когато съм в "iPhonetic" и там например в "Ръководство".
Излиза си текста "Ръководството все още не е готово и т.н." и след 1-2 секудни над него се появява банерче с тази реклама.
Иначе както казах съм нов и досега съм инсталирал само Cydia, Installer, BossPrefs и iPhonetic.... Явно това с рекламите по някакъв начин го добавя jailbreak-а и ще се виждат навсякъде по приложенията? Или все пак автора на iPhonetic ги е добавил (защото засега по другите приложения не съм видял реклами)?
Хайде стига толкова глупотевини. Като не ти харесва, махни си Iphonetic. Никой не те е карал да го слагаш на сила. Какво е направил авторът си е лично негова работа. Ако ти харесва и искаш да го ползваш, може да му дариш някой лев. Има си линк на първата страница. Ако не ти харесва, махаш го и това е. Бях обещал бан за всички, които плюят по труда на Влади. Имай го предвид.
Абе толкова глупав въпрос ли зададох, че никой не си прави труда поне да го коментира?...
MAKE the Force be with You !!!
iPhone 2G, 8 GB, fw. 3.1
iPhone 2G, 8 GB, fw. 3.1
Служи за разпознаване от кой град ти звънят, когато те търсят от стационарните телефони. Не мога да ти кажа дали работи, тъй като нямам стационарен телефон, а и никой не ме е търсил от такъв. За да ти остане на ON трябва Българско меню да ти е също на ON, като не е задължително интерфейса да ти е на български.vaskog написа:За какво служи слайдерът "Разпознаване" (на телефонни номера?), защото като го включа и приложа настройките,
@anthony - видя ли, че написах, че имам телефона от 2 дни?
Или тука някои са в цикъл?
Въпросът ми беше - тази реклама авторът на програмата ли я е сложил или аз съм инсталирал нещо покрай другото, което ми добавя реклами. Досега не получих ясен отговор.
Не коментирам самото приложение (то е идеално), така че няма нужда от злостни мнения.
Или тука някои са в цикъл?
Въпросът ми беше - тази реклама авторът на програмата ли я е сложил или аз съм инсталирал нещо покрай другото, което ми добавя реклами. Досега не получих ясен отговор.
Не коментирам самото приложение (то е идеално), така че няма нужда от злостни мнения.
Авторът!
Тукощо го инсталирах на моя iPod Touch 2G с Firmware 2.2.1 и работи безпроблемно! 
Благодаря ви!

Благодаря ви!
Става ли на iPod Touch 1G 2.2
-
Програмата изглежда е прекрасно,но на мен не ми отваря сайта-да не би да е защото не съм в Бг? Има ли доректен линк към файла?
Поздрави
Поздрави

"Сайтът" не е сайт, а е репозитори, което трябва да се добави в Cydia, a не да се отваря с браузъра.
Вие не четете ли, бе хора???
Български субтитри за всеки!
Моето творчество!
Моето творчество!
-
Извинявай,човек 

kalata1 написа:Става ли на iPod Touch 1G 2.2
kalata1, няма нужда да флуудиш! Вместо да чакаш отговор да беше го инсталирал.
честит празник на всички които го почитат. Да пребъде България.
НЯМАМ ДУМИ
за това което правите в този форум
специално БЛАГОДАРЯ на В.САВОВ за Iphonetic /другия начин за благодарност ще го активирам утре чрез Paypal/
имам Iphone от една седмица и се наслаждавам на всички екстри и възможности, които сте описали.
Благодаря още веднъж
НЯМАМ ДУМИ
за това което правите в този форум
специално БЛАГОДАРЯ на В.САВОВ за Iphonetic /другия начин за благодарност ще го активирам утре чрез Paypal/
имам Iphone от една седмица и се наслаждавам на всички екстри и възможности, които сте описали.
Благодаря още веднъж
не мога да отворя линка който трябва отвори файла за теглене...ако може някой да напише линк който става...и да попитам нали става за ipod 2G soft-2.2.1
Ама вие верно не четете, после нищо не можело да се намери във форума.Sisq0 написа:"Сайтът" не е сайт, а е репозитори, което трябва да се добави в Cydia, a не да се отваря с браузъра.

Аз съм със тъч 2ро поколение и искам да попитам защо не ми работи българското меню или просто няма такъв начин?
Apple iPod Touch 2G 32GB 3.1.2 Jailbroken with blackra1n
- Adamov
- iSupport
- Обратна връзка:
Я кажи как се опитваш да го пуснеш това пусто българско меню?
thoughts are the gun ... words are the bullets
iPhone 6 Plus 16GB Silver (Telenor)
iPhone 6 Plus 16GB Silver (Telenor)
Еми като влезна в самия iPhonetic,нали има раздел локализация и в него Българско меню...и проблема е там,че като му дам включено и го приложа нищо не ми се превежда
Как да ти се "преведе", като това само добавя опция за избор на бг меню. За да си го пуснеш, трябва да влезеш в Settings на айпода и да го избереш от там. Нагоре в темата го пише на три места, ама кой ли да чете...
Български субтитри за всеки!
Моето творчество!
Моето творчество!
Еее засрамихте ме!Мерси все пак