iPhonetic 2.2.1 излезе
- VladTheImpaler
- iPhoneaholic
Re: iPhonetic 2.2.1 излезе
За да я имаш трябва да си пуснал опцията Българско меню в iPhonetic. Не е задалжително после телефона да ти е на български - просто трябва да е пусната опцията.
iPhone 8GB - $399
MacBook Pro - $1999
Да нямаш вече синия екран на Windows - безценно
MacBook Pro - $1999

След като си сложил iphonetic и си активирал нужните неща от него, не ти излиза България в General/International/Region Format?nikoz написа:аз съм с 3Г, 2.2.1. Имам един въпрос, защо като влезна в интернейшънъл нямам България за да я избера. Не че голям проблем но ми се иска да да мога като ми се появи слайда да ми се изписва деня и дата на Български....
Пичове, мерси за бързата реакция, аз самия пробвах и стана точно както вие ми казвате. Още веднъж мерси за перфектната апликация
15" Macbook Pro-C2D 2,4 / RAM 4GB DDR3 / Seagate 320GB HDD-7200 / 1TB time capsule / magic mouse / 3Gs 32GB white iPhone
-
Здравейте искам да попитам дали има начин да се сложи БГ клавиатура на Ipod Touch 1g 2.2.1 . Пробвах с Iphonetic но не стана
Здравейте, ако някой е забелязъл след инсталацията на новия iPhonetic бутона Войсмейл е настроен да си набира 131 !!
Аз поща не ползвам и си го бях настроил преди да ми отваря *88
След подмяната обаче на версията на Фонетик-а бутона вече не може да се настройва по начина известен до сега( *5005*86*номер#)
Здадох на Влади въпроса, как да стане преработката и ето неговия отговор
Аз поща не ползвам и си го бях настроил преди да ми отваря *88

След подмяната обаче на версията на Фонетик-а бутона вече не може да се настройва по начина известен до сега( *5005*86*номер#)
Здадох на Влади въпроса, как да стане преработката и ето неговия отговор
Споделям с вас това инфо за спестяване на мъки и излишни въпроси към Влади, навярно не съм единствения който си е настроил бутона по този начин!!VladTheImpaler написа:Здрасти,
Отиди в /System/Library/Carrier Bundles/Mtel_bg.bundle и отвори файла carrier.plist. Там ще видиш едно поле със стойност 131 - замени го с *88 и си готов
iPhone 3G 8GB FW2.2
iPod Clasic 60GB
iPod Shuffle 1GB
iPod Clasic 60GB
iPod Shuffle 1GB
Е хубаво ами аз нямам такава папка Mtel_bg.bundle както да правя?
Преди прочетох, че за някакъв код, който се въвежда и си пишеш какво да набира, но съм забравил как беше. Някой може ли да каже какъв беше тоя код???
Преди прочетох, че за някакъв код, който се въвежда и си пишеш какво да набира, но съм забравил как беше. Някой може ли да каже какъв беше тоя код???
tonygti, ти прочете ли въобще ЦЯЛОТО мнение над твоето? Защото питаш за нещо, което се съдържа в него.
Български субтитри за всеки!
Моето творчество!
Моето творчество!
- VladTheImpaler
- iPhoneaholic
Да се включа с малко разяснения
За да можете да направите това, за което говори Icco, трябва преди това да сте включили някоя от опциите в менюто Мобилен оператор. Ако не сте и не искате, вариянтът ви е да използвате споменатият код от него за нагласяне на voicemail бутона.
П. С. : Понеже някой попита - днес ми е последния изпит, след което възнамерявам като спящата красавица да поспя поне един ден

П. С. : Понеже някой попита - днес ми е последния изпит, след което възнамерявам като спящата красавица да поспя поне един ден

iPhone 8GB - $399
MacBook Pro - $1999
MacBook Pro - $1999

Стискам палци - на ръце, на крака .... всичко стискамVladTheImpaler написа:П. С. : Понеже някой попита - днес ми е последния изпит, след което възнамерявам като спящата красавица да поспя поне един ден

iPad Pro 9.7 - 3G 32G 10.3.1 ; 5S 10.3.1
Здравейте на всички! Инсталирах iPhonetic 2.2.1, направих си настройките, които исках и след натискане на приложи телефона се ресна и неможе да тръгне! Стои си само ябълката и от време на време се ресва и
пак до там стига! Неможе и pc-то да го засече! Някой ако знае как да се справя с този проблем ще се радвам да сподели. Благодаря предварително!
пак до там стига! Неможе и pc-то да го засече! Някой ако знае как да се справя с този проблем ще се радвам да сподели. Благодаря предварително!
tonygti, ако си на Глобул или Вивател няма да го имаш 

Благодаря ти за отговора, но бях на VIVATEL и ъпдейтнах към 2.2.1 и "снега" не тръгна
. Нямам карта в телефона, и немога да го синхронизирам с PC. Стои си на ябълката и това е - не откъсва. Въпроса ми е: Какво да правя за да го подкарам-самия телефон, а не iphonetic-а?

Имам един въпрос. Откъде да си сложа българската локализация, имам предвид да ми е на Regional Format само на български език, т.е. дните от седмицата да ми бъдат Понеделник, вторник и т.н., а не Sunday, Monday и другите.
Settings -> General -> International -> Regional Format
Да именно, ама няма Bulgarian ?mupo написа:Settings -> General -> International -> Regional Format
Прегледа ли внимателно темата в която пишеш ?
Виж предпоследното мнение на VladTheImpaler
( първото на тази страница )
Виж предпоследното мнение на VladTheImpaler
( първото на тази страница )
iPad Pro 9.7 - 3G 32G 10.3.1 ; 5S 10.3.1
VooDooTo, трябва от Iphonetic да избереш Българско меню да ти e ON, после даваш приложи и след това ще ти се появи регионалният формат. И за да отговоря на следващия ти въпрос предварително - няма да ти стане на български менюто, спокойно.
Разбрахanthony написа:VooDooTo, трябва от Iphonetic да избереш Българско меню да ти e ON, после даваш приложи и след това ще ти се появи регионалният формат. И за да отговоря на следващия ти въпрос предварително - няма да ти стане на български менюто, спокойно.

А по моя въпрос никой ли няма да се изкаже? 

п-МАРОВ,с кое поколение iphone си????2г или3г???
Разбрах, че си с 3г. Ами чети, преди да ъпдейтваш. Сега ще се наложи да поизчакаш малко: http://iphone-bulgaria.com/forum/viewto ... =19&t=7797" onclick="window.open(this.href);return false;
Да прочетох мнението. На мтел съм и нямам тава папка, за да вляза в нея и да променя файла.Sisq0 написа:tonygti, ти прочете ли въобще ЦЯЛОТО мнение над твоето? Защото питаш за нещо, което се съдържа в него.

edit: Icco ме подведе с това като каза, че досега действащия код не работи и аз даже не си направих труда да пробвам. Е ето, пробвах и стана. Така, че може да му промените мнението за да не се излъжат и други

Благодаря, но не става въпрос за отключване, а за стартиране на iPhone. Само се ресва, стига до логото с ябълката и до там. Не тръгва изобщо! Та въпроса ми е какво трябва да направя за да го подкарам, освен джайлбрек има ли друг начин?
Наистина не четеш за какво става на въпрос или четеш избирателно!!tonygti написа:Да прочетох мнението. На мтел съм и нямам тава папка, за да вляза в нея и да променя файла.Sisq0 написа:tonygti, ти прочете ли въобще ЦЯЛОТО мнение над твоето? Защото питаш за нещо, което се съдържа в него.
edit: Icco ме подведе с това като каза, че досега действащия код не работи и аз даже не си направих труда да пробвам. Е ето, пробвах и стана. Така, че може да му промените мнението за да не се излъжат и други
Аз съм обяснил, след мен Влади поясни точно за какво говоря, но ти пак имаш някакво собствено мнение различно от реалността!
Кода който съм посочил и който си ползвал НЕ работи ако си инсталирал iPhonetic 2.2.1 и си избрал друга опция в раздела мобилен оператор освен стандартната!
Понял ?
iPhone 3G 8GB FW2.2
iPod Clasic 60GB
iPod Shuffle 1GB
iPod Clasic 60GB
iPod Shuffle 1GB
Icco написа:След подмяната обаче на версията на Фонетик-а бутона вече не може да се настройва по начина известен до сега( *5005*86*номер#)
tonygti написа:Преди прочетох, че за някакъв код, който се въвежда и си пишеш какво да набира, но съм забравил как беше. Някой може ли да каже какъв беше тоя код???
Български субтитри за всеки!
Моето творчество!
Моето творчество!