OrbLive - Гледай ТV

Информация за всички приложения, специално предназначени за iPhone или iPod touch. Вижте какво ново и интересно може да качите на вашето любимо мобилно устройство...
Публикувай отговор
Аватар
borisb

Re: OrbLive - Гледай ТV

Мнение от borisb »

Някой пробвал ли е с един account два телефона едновременно на гледат? Не че имам два телефона...
Аватар
Jeliazko

Мнение от Jeliazko »

Здравейте, в Cydia в "Ste Packaging" нямам програмата OrbLive, на буквата "О" имам само Oren (някаква тема за Summer Bord).
Ste Packaging е от следния адрес : http://repo.smxy.org/cydia/apt/" onclick="window.open(this.href);return false;
с 2.2(5G77) съм, а телефона е 2G

Ако някой може да помогне ще съм благодарен !
iPhone 2G 16G
Аватар
johnnybravo
Обратна връзка:

Мнение от johnnybravo »

johnnybravo написа:Изображение

Update: OrbLive-v2.0.9.15
Изображение

Цъкни върху надписчето "OrbLive-v2.0.9.15", което се намира след думичката "Update"
Аватар
Jeliazko

Мнение от Jeliazko »

Благодаря !
започвам с исталацията и пробите :)
iPhone 2G 16G
Аватар
tonygti

Мнение от tonygti »

Има ли някакви промени в новата версия? :-/
Аватар
Jeliazko

Мнение от Jeliazko »

Браво johnnybravo супер си, Още веднъж благодаря за помоща. Естествено всичко тръгна и естествено, че не от първия път де :))
Бях с FF codecs i Matroska, после прочетох че си дал като съвет да е K-Lite Mega Codec Pack, та uninstall на всички налични, Install на K-Lite Mega Codec Pack и готово. Е сега вече всичко стана от раз :)

Още веднъж хиляди благодарности, ръководството на 5-та страница е върха!

Програмата наистина е много полезна и готина !

EDIT: след малко тестове имам още един въпрос: на шернатите филми не излизат субтитрите?
На PC-то с Media player си работят нормално.
iPhone 2G 16G
Аватар
johnnybravo
Обратна връзка:

Мнение от johnnybravo »

julianstefanov написа:Here is Really How to Get Subtitles with ORB

Най-важното от темата според мен:

1. Инсталирате си ffdshow или K-Lite Codec (както е казано по-рано в темата).
C:\Program Files\Orb\bin\avcodec-51.dll ... and by simply renaming the .ddl to .dllx
2. Преименувате този DLL на DLLX
- ако не ви се показват разширенията на файловете, просто се отправете към Tools -> Folder Options -> View -> "Hide extentions of known file types" - махнете отметката на тази опция и преименувайте след това файла описан по-горе от DLL на DLLX или каквото и да е, различно от DLL.
click on the "Orb" in the system tray, then click on "Configuration", "Advanced", "Codecs", and select "ffdshow as the decoder you also wish to use for MPEG-2 videos.
3. След като имате инсталиран ffdshow или K-Lite отивате в настройките на OrbLive и от Configuration -> Advanced -> Codecs сменяте отметката на ffdshow.

Ако отново имате проблеми, просто прочетете подред темата от линка, или пишете какво се е получило.

Успех

ЕДИТ: След цялата галимация с кодеците е хубаво да се направи един рестарт на системата!
gogi6

Мнение от gogi6 »

Имам следния проблем:(Тръгват ми само някои канали(нито един български),които ми излизат с иконката на Real player!Другите въобще не ми ги зарежда в прозорчето на Orb playera?!Някои има ли идея?Каналите които тръгват на РС-то,тръгват и на тел!Иначе всичко друго е супер!!!Поклон пред Johnybravo за подробните обяснения:))))
Аватар
Jeliazko

Мнение от Jeliazko »

Благодаря, вече всичко е ОК. Всичко върви :)
За съжаление на PC-то нямам TV тунер и се налага ако искам да гледам някоя телевизия то да е през нета, но не са останали много работещи стриимове :( или поне от предоставените в темата само няколко работят.

от този сайт мога ли да си направя връзката : iptv.bg или друг него подобен :)

Мерси още веднъж :)
iPhone 2G 16G
Аватар
maNcHeSteRUTD
Обратна връзка:

Мнение от maNcHeSteRUTD »

Някой можв ли да ми даде стрйм на нова тв , диема диема 2.
Аватар
Grievous
Обратна връзка:

Мнение от Grievous »

Разгледай 12 странница 9 коментар. Най вероятно ще има запор.
tg19

Мнение от tg19 »

victor11 написа:Ето малко работещи към момента стриймове и от мен:
БТВ: http://193.47.74.41/btv?qid=dp0cbd6nuxq&mswmext=.asf" onclick="window.open(this.href);return false;
НОВА: mms://video.bgtelevizia.com/onlineNOVA?token" onclick="window.open(this.href);return false;
Канал 1: mms://video.bgtelevizia.com/online?token" onclick="window.open(this.href);return false;
Диема2: mms://video.bgtelevizia.com/onlineDIEMA2?token" onclick="window.open(this.href);return false;
Диема: mms://video.bgtelevizia.com/onlineDIEMA?token" onclick="window.open(this.href);return false;
Планета ТВ: mms://video.bgtelevizia.com/onlineplaneta?token" onclick="window.open(this.href);return false;
ТВ2: mms://video.bgtelevizia.com/onlinetv2?token" onclick="window.open(this.href);return false;
Fox Life: mms://video.bgtelevizia.com/onlineFOXLIFE?token" onclick="window.open(this.href);return false;
7дни: mms://84.1.246.10/7dni" onclick="window.open(this.href);return false;
ReTV: mms://195.34.104.107/ReTV?MSWMExt=.asf" onclick="window.open(this.href);return false;

Хора моля ви даите ми такав линк само че за TV7 спешно ми трябва
Аватар
algor
supporter
Обратна връзка:

Мнение от algor »

Искам да изкажа една огромна благодарност към johnnybravo и всеки, допринесъл с нещо за развитието на тази тема.

Като препоръка към всеки нетърпеливец, на който не му се получанат нещата - четете внимателно темата и правете всичко стъпка по стъпка от инсталацията, през ресторите и настройките и няма начин да не се получи всичко описано.

Успех на всички и бъдете здрави.

пп. Само да отбележа първото нещо, което забелязах. На филмите ми със субтитри с разширение .SUB не тръгват на iPhona. Със .SRT няма никакви грижи, но още не мога да хвана защо при някои са ми много дребни, а при други се чете нормално.
Но ще разбера и ще споделя разбира се.
jororaev
Обратна връзка:

Мнение от jororaev »

Приятели, имам следната молба: Понеже намам компютър на когото да сложа ОRB по съвет на Джони се обръщам към Вас за помощ! Ако някой би бил така добър да ме добави към неговият акаунт ще сум му безкрайно благодарен! Моля пишете ми на ЛС обещавам да се реванширам.Благодаря ви.
iphone 2G 3.0
Аватар
algor
supporter
Обратна връзка:

Мнение от algor »

jororaev написа:Приятели, имам следната молба: Понеже намам компютър на когото да сложа ОRB по съвет на Джони се обръщам към Вас за помощ! Ако някой би бил така добър да ме добави към неговият акаунт ще сум му безкрайно благодарен! Моля пишете ми на ЛС обещавам да се реванширам.Благодаря ви.
Аз не те разбирам особено, ама това означава да имаш достъп до файловете в моя комп ли?
Не може ли просто да ти регистрирам един акаунт някакъв и да ти пратя юзера и паролата, но като нямаш комп не е ли малко безмислена молбата ти?

Сигурно са тъпи въпросите ми, но ще ме прощавате за некомпетентността ми.
Разясни ми накратко, за да не спамим темата излишно.
jororaev
Обратна връзка:

Мнение от jororaev »

Да имам ''достъп'' до файловете в твоят компютър не бих могъл поне с тази програма защото немога да ги манипулирам ако това имаш предвид. Мога да гледам стиймовете и евентуално филми които си шернал. Разбирам това ,че си предпазлив но в никакъв случай не искам да навредя някому, просто ми се искаше и аз да мога да гледам телевизия.
iphone 2G 3.0
Аватар
johnnybravo
Обратна връзка:

Мнение от johnnybravo »

Не се е изразил правилно :)
Иска да добавите неговия акаунт към вашия сървър, после може да изберете дали да шервате файлове с него. За целта трябва да ви изпрати userr & pass и да го добавите от config в програмата.

едит: Ако ти добави една функция "Enable File Browser" може да се ровиш из файловете му :)
но от раздел "Media" може да разкара всички шеринги и да имаш достъп до стриймовете и за съжаление мисля че и до камерата, което не знам дали може да се забрани.
Аватар
Jeliazko

Мнение от Jeliazko »

Algor, при мен също не тръгнаха субтитрите с разширение sub, но след като преименувах файла ... виж отговора който ми даде johnnybravo, всичко е ОК.
iPhone 2G 16G
Аватар
algor
supporter
Обратна връзка:

Мнение от algor »

Jeliazko написа:Algor, при мен също не тръгнаха субтитрите с разширение sub, но след като преименувах файла ... виж отговора който ми даде johnnybravo, всичко е ОК.
От толкова много четене нощеска (когато се запознавах с програмата и я инсталирах и настройвах) това съм го пропуснал явно.
Сега ще го намера и ще се запозная.
Благодаря ти. :)

johnnybravo, благодаря и на теб за разяснението, но ще пробвам първо тия дни този метод с телефона на жена ми и тогава ще се убедя сам освен камерата и какво друго не може да се забранява. :)

jororaev, не го приемай лично.
Изобщо не съм си помислял, че искаш да навредиш на някой.
Аватар
Zaho
Обратна връзка:

Мнение от Zaho »

БТВ: http://193.47.74.41/btv?qid=dp0cbd6nuxq&mswmext=.asf" onclick="window.open(this.href);return false;
НОВА: mms://video.bgtelevizia.com/onlineNOVA?token" onclick="window.open(this.href);return false;
Канал 1: mms://video.bgtelevizia.com/online?token" onclick="window.open(this.href);return false;
Диема2: mms://video.bgtelevizia.com/onlineDIEMA2?token" onclick="window.open(this.href);return false;
Диема: mms://video.bgtelevizia.com/onlineDIEMA?token" onclick="window.open(this.href);return false;
Планета ТВ: mms://video.bgtelevizia.com/onlineplaneta?token" onclick="window.open(this.href);return false;
ТВ2: mms://video.bgtelevizia.com/onlinetv2?token" onclick="window.open(this.href);return false;
Fox Life: mms://video.bgtelevizia.com/onlineFOXLIFE?token" onclick="window.open(this.href);return false;
ReTV: mms://195.34.104.107/ReTV?MSWMExt=.asf" onclick="window.open(this.href);return false;
Небачкат! Търси парола и Юзер ?
Apple iPhone 3G 16GB OS3 White and Never Locked
victor11

Мнение от victor11 »

Zaho написа:
Небачкат! Търси парола и Юзер ?
User: http://www.bgtelevizia.com" onclick="window.open(this.href);return false;
Pass: 4a26gafty2affd4
Но ги сменят често... Търсете текущата парола на http://www.bgtelevizia.com" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
jordyv

Мнение от jordyv »

Добре де а каде да въведа име и парола в телефона за да ги гледам на него, парола ми иска като пусна фаила през уиндоус медиа
...:::Pioneer Pro DJ:::...
........iPhone 3Gs 16GB Black FW4.0.1........
victor11

Мнение от victor11 »

jordyv написа:Добре де а каде да въведа име и парола в телефона за да ги гледам на него, парола ми иска като пусна фаила през уиндоус медиа
За съжаление стриймовете с парола не могат да се пуснат през телефона (поне засега).
Аватар
velin.cholakov

Мнение от velin.cholakov »

имам проблем !!! Преди имах orblive na iphona 1.14. ся съм със 2.1 2G и какво се случва !!! тегля си пак орба аз от форума слагам го в тъпия туню и кжо да видя !! " The application "orblive" was not installed on the iphone " името на ифона" because it could not be verified. И ся кво правим седим и го гледаме а имам регистрация в туню !!!
Аватар
mupo

Мнение от mupo »

Да, но не ти е нужна само регистрацията в iTunes, а още няколко неща.
Публикувай отговор