iPhonetic 2.2.1 излезе

Как може да използвате интерфейс за управление, преведен на български език, да добавите виртуални клавиатури за писане на кирилица. Всичко за превода и локализацията на iPhone, ползването на кирилица в различни приложения и други важни неща за нашите регионални особености.
Публикувай отговор
Аватар
VladTheImpaler
iPhoneaholic

Re: iPhonetic 2.2.1 излезе

Мнение от VladTheImpaler »

За да я имаш трябва да си пуснал опцията Българско меню в iPhonetic. Не е задалжително после телефона да ти е на български - просто трябва да е пусната опцията.
iPhone 8GB - $399
MacBook Pro - $1999
Да нямаш вече синия екран на Windows - безценно :)
Аватар
aveliky
Обратна връзка:

Мнение от aveliky »

nikoz написа:аз съм с 3Г, 2.2.1. Имам един въпрос, защо като влезна в интернейшънъл нямам България за да я избера. Не че голям проблем но ми се иска да да мога като ми се появи слайда да ми се изписва деня и дата на Български....
След като си сложил iphonetic и си активирал нужните неща от него, не ти излиза България в General/International/Region Format?
Аватар
nikoz
Обратна връзка:

Мнение от nikoz »

Пичове, мерси за бързата реакция, аз самия пробвах и стана точно както вие ми казвате. Още веднъж мерси за перфектната апликация
15" Macbook Pro-C2D 2,4 / RAM 4GB DDR3 / Seagate 320GB HDD-7200 / 1TB time capsule / magic mouse / 3Gs 32GB white iPhone
stanislavd

Мнение от stanislavd »

Здравейте искам да попитам дали има начин да се сложи БГ клавиатура на Ipod Touch 1g 2.2.1 . Пробвах с Iphonetic но не стана
Аватар
Icco

Мнение от Icco »

Здравейте, ако някой е забелязъл след инсталацията на новия iPhonetic бутона Войсмейл е настроен да си набира 131 !!
Аз поща не ползвам и си го бях настроил преди да ми отваря *88 ;)
След подмяната обаче на версията на Фонетик-а бутона вече не може да се настройва по начина известен до сега( *5005*86*номер#)
Здадох на Влади въпроса, как да стане преработката и ето неговия отговор
VladTheImpaler написа:Здрасти,
Отиди в /System/Library/Carrier Bundles/Mtel_bg.bundle и отвори файла carrier.plist. Там ще видиш едно поле със стойност 131 - замени го с *88 и си готов :)
Споделям с вас това инфо за спестяване на мъки и излишни въпроси към Влади, навярно не съм единствения който си е настроил бутона по този начин!!
iPhone 3G 8GB FW2.2
iPod Clasic 60GB
iPod Shuffle 1GB
Аватар
tonygti

Мнение от tonygti »

Е хубаво ами аз нямам такава папка Mtel_bg.bundle както да правя?
Преди прочетох, че за някакъв код, който се въвежда и си пишеш какво да набира, но съм забравил как беше. Някой може ли да каже какъв беше тоя код???
Аватар
Sisq0
Критикар №1

Мнение от Sisq0 »

tonygti, ти прочете ли въобще ЦЯЛОТО мнение над твоето? Защото питаш за нещо, което се съдържа в него.
Български субтитри за всеки!
Моето творчество!
Аватар
VladTheImpaler
iPhoneaholic

Мнение от VladTheImpaler »

Да се включа с малко разяснения :) За да можете да направите това, за което говори Icco, трябва преди това да сте включили някоя от опциите в менюто Мобилен оператор. Ако не сте и не искате, вариянтът ви е да използвате споменатият код от него за нагласяне на voicemail бутона.

П. С. : Понеже някой попита - днес ми е последния изпит, след което възнамерявам като спящата красавица да поспя поне един ден =))
iPhone 8GB - $399
MacBook Pro - $1999
Да нямаш вече синия екран на Windows - безценно :)
Аватар
cvalio

Мнение от cvalio »

VladTheImpaler написа:П. С. : Понеже някой попита - днес ми е последния изпит, след което възнамерявам като спящата красавица да поспя поне един ден
Стискам палци - на ръце, на крака .... всичко стискам =))

iPad Pro 9.7 - 3G 32G 10.3.1 ; 5S 10.3.1
p_marov

Мнение от p_marov »

Здравейте на всички! Инсталирах iPhonetic 2.2.1, направих си настройките, които исках и след натискане на приложи телефона се ресна и неможе да тръгне! Стои си само ябълката и от време на време се ресва и
пак до там стига! Неможе и pc-то да го засече! Някой ако знае как да се справя с този проблем ще се радвам да сподели. Благодаря предварително!
Аватар
anthony
Не барай

Мнение от anthony »

tonygti, ако си на Глобул или Вивател няма да го имаш :)
p_marov

Мнение от p_marov »

Благодаря ти за отговора, но бях на VIVATEL и ъпдейтнах към 2.2.1 и "снега" не тръгна :)) . Нямам карта в телефона, и немога да го синхронизирам с PC. Стои си на ябълката и това е - не откъсва. Въпроса ми е: Какво да правя за да го подкарам-самия телефон, а не iphonetic-а?
Аватар
VooDooTo

Мнение от VooDooTo »

Имам един въпрос. Откъде да си сложа българската локализация, имам предвид да ми е на Regional Format само на български език, т.е. дните от седмицата да ми бъдат Понеделник, вторник и т.н., а не Sunday, Monday и другите.
Аватар
mupo

Мнение от mupo »

Settings -> General -> International -> Regional Format
Аватар
VooDooTo

Мнение от VooDooTo »

mupo написа:Settings -> General -> International -> Regional Format
Да именно, ама няма Bulgarian ?
Аватар
cvalio

Мнение от cvalio »

Прегледа ли внимателно темата в която пишеш ?
Виж предпоследното мнение на VladTheImpaler

( първото на тази страница )

iPad Pro 9.7 - 3G 32G 10.3.1 ; 5S 10.3.1
Аватар
anthony
Не барай

Мнение от anthony »

VooDooTo, трябва от Iphonetic да избереш Българско меню да ти e ON, после даваш приложи и след това ще ти се появи регионалният формат. И за да отговоря на следващия ти въпрос предварително - няма да ти стане на български менюто, спокойно.
Аватар
VooDooTo

Мнение от VooDooTo »

anthony написа:VooDooTo, трябва от Iphonetic да избереш Българско меню да ти e ON, после даваш приложи и след това ще ти се появи регионалният формат. И за да отговоря на следващия ти въпрос предварително - няма да ти стане на български менюто, спокойно.
Разбрах :). Съжалявам, пропуснал съм явно някои неща, не ме съдете <):) /?)
p_marov

Мнение от p_marov »

А по моя въпрос никой ли няма да се изкаже? :((
iverson

Мнение от iverson »

п-МАРОВ,с кое поколение iphone си????2г или3г???
iverson

Мнение от iverson »

Разбрах, че си с 3г. Ами чети, преди да ъпдейтваш. Сега ще се наложи да поизчакаш малко: http://iphone-bulgaria.com/forum/viewto ... =19&t=7797" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
tonygti

Мнение от tonygti »

Sisq0 написа:tonygti, ти прочете ли въобще ЦЯЛОТО мнение над твоето? Защото питаш за нещо, което се съдържа в него.
Да прочетох мнението. На мтел съм и нямам тава папка, за да вляза в нея и да променя файла. :-/

edit: Icco ме подведе с това като каза, че досега действащия код не работи и аз даже не си направих труда да пробвам. Е ето, пробвах и стана. Така, че може да му промените мнението за да не се излъжат и други :)
p_marov

Мнение от p_marov »

Благодаря, но не става въпрос за отключване, а за стартиране на iPhone. Само се ресва, стига до логото с ябълката и до там. Не тръгва изобщо! Та въпроса ми е какво трябва да направя за да го подкарам, освен джайлбрек има ли друг начин?
Аватар
Icco

Мнение от Icco »

tonygti написа:
Sisq0 написа:tonygti, ти прочете ли въобще ЦЯЛОТО мнение над твоето? Защото питаш за нещо, което се съдържа в него.
Да прочетох мнението. На мтел съм и нямам тава папка, за да вляза в нея и да променя файла. :-/

edit: Icco ме подведе с това като каза, че досега действащия код не работи и аз даже не си направих труда да пробвам. Е ето, пробвах и стана. Така, че може да му промените мнението за да не се излъжат и други :)
Наистина не четеш за какво става на въпрос или четеш избирателно!!
Аз съм обяснил, след мен Влади поясни точно за какво говоря, но ти пак имаш някакво собствено мнение различно от реалността!
Кода който съм посочил и който си ползвал НЕ работи ако си инсталирал iPhonetic 2.2.1 и си избрал друга опция в раздела мобилен оператор освен стандартната!
Понял ?
iPhone 3G 8GB FW2.2
iPod Clasic 60GB
iPod Shuffle 1GB
Аватар
Sisq0
Критикар №1

Мнение от Sisq0 »

Icco написа:След подмяната обаче на версията на Фонетик-а бутона вече не може да се настройва по начина известен до сега( *5005*86*номер#)
tonygti написа:Преди прочетох, че за някакъв код, който се въвежда и си пишеш какво да набира, но съм забравил как беше. Някой може ли да каже какъв беше тоя код???
Български субтитри за всеки!
Моето творчество!
Публикувай отговор