Мисля, че успя

сега се захващам да чета и почвам

Ако има нещо да сте насреща

Само да се уверя...след като го джейлна...ще ми се затрият всичките приложения, музика, видео и тн. от лайбрарито на айтюнс, нали? И след като ги кача наново, нали няма да ми се налага да ги качвам пак и пак след всяко спиране на под-а и изпълняване на крачки 5-7? Знам, че няма ама да се уверя, щото ако трябва, да не го правя.
Биг шит стана.
Значи като инсталирах либусб спряха да ми бачкат всичките усб-та на лаптопа. Стигнах до стъпка 3 за влизане в дфу, изпълних инструкциите, екранът стана черен, но след като дадох ъплоуд дфу файл и ъплоуд оун пач, извадих кабела и екрана не стана бял (как и да стане като не ми бачкат усб-тата). Реших да ънинстална либусб и ми тръгнаха юсб-тата, но сега като вляза в айтюнс, ми иска рестор на айпода, а като му дам рестор ми казва "Software for this Ipod is not currently available, make sure you have the latest version of Itunes and try again". Пише ми, че Айпода е в рекавъри моуд и тр го ресторна, преди да мога го ползвам. Като му дам от Айтюнс горе хелп/чек фор ъпдейтс ми казва, че съм с кърънт вършъна на айтюнс - 8.0.2. Някаква идея? С виста съм. 32 битова.
Сега като задържа паур и хоум ми изкарва ябълката и това е.
ЕДИТ:
Хах, ебаси смеха, оставих го няколко мин включен в усб-то и той сам се пусна, че и си запази всички неща от преди.
Та ако може сега да ме светнете защо се получи така и влезе в рекавъри, а не в ДФУ, след като изпълних всичко написано. Натисках хоум и пауър в продължение на 10 сек заедно, после само хоум 7-8 сек. След ваденето на кабела екрана не стана бял. И това либусб ми прецака усб-тата на компа, предполагам заради него и ваденето на кабела нямаше ефект, все ка не работеха усб-тата.