даже и двигателя да блокира ... ще я бутнем отзад

гледаите клипчето във vbox дето се краде А8.... за тва трее бронирани джамове
Еми то не само в Бг и Авганистан е така... навсякаде има престъпления... просто в другите страни процента на хора ,които не са престъпници е по-голям от този тук ... в канада например... по телевизията въобще не казват никви криминални новини и тн... Чичо ми гледал как един ден идва SWAT и прави акция с/у някви пласьори и по ТV-то не казали нищо... но това че не се вижда престъпността не означава ,че я няма
PunkoHead написа:
Чакай малко бе пич.. Извинявам се, че и аз ти се нахвърлям ама мисленето ти е из облаците

Ако си чел достатъчно ще разбереш, че има начин един човек да си свали програмка, която да струва 0.99$ и да я кракне и да я разпространи, просто защото иска да помогне на някой неблагодарник, като теб... Значи тези, които искат по 0.99$ на даунлоуд не са си свършили добре работата?

ами да си направят изцяло нова защита , която да не може да се пробие... то няма такава ,която да не може ,ама поне да е по-трудна ... да не е да използваш 2 програми и да веднага да я кранкнеш... то всички използват един и същ сертификат , които вече бая хора се научиха да го кракват
Sisq0 написа:Бахти, заради подобни изказвания ми се отщява да помагам на когото и да било с каквото и да било.
Чувствам се адски тъп - първо, че го правя без пари и второ, че ми доставя удоволствие да зарадвам някого.
както каза доставя ти удоволствие... за тва го правиш , не е нужно да се чувстваш тъп... просто си такъв... мен пък ми доставя удоволствие да изкарвам пари

За това някой ако има проблем и мога да го реша , го правя срещу съответната цена... се пак в магазина им е приятно да пазарувам от тях ама накрая ми дават касовия бон и искат да им платя...