Nimbuzz - Алтернативата на Fring
Re: Nimbuzz - Алтернативата на Fring
Ами да и аз така си помислих обаче не излиза там 

Всичко казано е хубаво , но при мен програмката не зарежда нищо !
На мен изобщо не ми излиза на спрингбоарда тази програмка VOIPover3G. Инстал, реинстал и нестава и не ставаvesselin написа:Аз ползвах VOIPover3G - програма от сидия, която ти позволява да ползваш оригиналните версии на на този клиент и на фринг (някак си лъже телефона, че си в WiFi,а ти си в 3G), но днес за съжаление минах към 2.2.1 и установих, че с тази версия не бачкаHorhess написа:има ли я някаде пачната за разговори през 3G![]()
Ще трябва да почакаме, няма как... ако знаех това, а също и че пакета за БДС клавиятура на Влад няма да работят - определено щях да изчакам с ъпгрейда!
VOIPover3G не показва икона на екрана, просто си работи във фонов режим. В cydia - Manage - Packeges ти я показва при инсталираните програми 

2G 8GB FW 3.1.2
4S 32GB FW 8.1
iPad Retina display FW 8.1
4S 32GB FW 8.1
IM+ май не може разговор Skype - Skype безплатно, само чат. Иначе показва кой е онлайн веднага, а Fring и Nimbuzz не ми показват, само ако някой ми пише, тогава ми се появява, че е онлайн.
2G 8GB FW 3.1.2
4S 32GB FW 8.1
4S 32GB FW 8.1
- Grievous
- Обратна връзка:
Аз нямам подобни проблеми. Точно 30 секунди са ми необходими с Nimbuzz за да ми покаже кой е online и кой off. Имах дори разговор с Китай продьлжил 5 минути без прекьсване, чувайки и климатика който работеше там. Не знам кьде ти е проблема.
Проблема при мен беше , че интернета , който ползвах , явно е затварял портовете , когато съм се опитвал да се свържа ..... при включване към друг рутер нямах никакви проблеми 

Само аз ли не мога да се регистрирам/логна?
Пиша си и чакам повече от 2,3 минути ... и нищо! Нет си има, сайтове си отваря, а това не иска да реагира въобще нито да ме регистрира нито да се логна
Пиша си и чакам повече от 2,3 минути ... и нищо! Нет си има, сайтове си отваря, а това не иска да реагира въобще нито да ме регистрира нито да се логна

iPod Touch 2G без окови!
Пиша този коментар отностно ьората на които им бъгва програмката.Значи по мое впечатление най-важното е да излете от акаунта си след използването на която и да е от функциите на програмата
.След това е желателно да направите рестарт на играчката ви и когато решите отново да я използвате отново се логвате.Малко е досадно по този начин но до сега нямам никакви проблеми с програмата като го правя така
.

При мен нито бъгва, нито зарежда бавно, нито нищо. Всичко си е на 6. 

- dreamlover
- Обратна връзка:
При мен също. Даже си бацам скаипа и феисбука едновременно.tonygti написа:При мен нито бъгва, нито зарежда бавно, нито нищо. Всичко си е на 6.
iPhone 2G 8GB 2.2
Абе да не да трябва нещо допълнително да се слага за този тип програми?
Нито тази, нито Fring мога да подкарам... Като дам sign in(или create account) забива! Започват да се въртят онея врътки и се прави че мисли.
Нито тази, нито Fring мога да подкарам... Като дам sign in(или create account) забива! Започват да се въртят онея врътки и се прави че мисли.
iPod Touch 2G без окови!
Излез от програмата, даже рестартирай тела. После би трябвало да тръне.
-
В Скайп не ми излизат всички абонати, които са на линия, а даже и някои, които са офлайн.Как може да го оправя?
iPhone 3G 16GB White
Не съм с телефон, а с iPod - пробвах и след reboot - пак не става.tonygti написа:Излез от програмата, даже рестартирай тела. После би трябвало да тръне.
iPod Touch 2G без окови!
-
- Обратна връзка:
Искам да питам има ли нещо което да се направи когато ми пращат някакав саит като препратка по скаипа, но аз него получавам като препратка, а като някакав текст и нито мога да го копирам нито мога да я отворя директно.
Пробвай като инсталираш Clippy. Не съм тествал но би трябвало да можеш да копираш линка и след това да го пейстнеш в Сафари!andreev_vs написа:Искам да питам има ли нещо което да се направи когато ми пращат някакав саит като препратка по скаипа, но аз него получавам като препратка, а като някакав текст и нито мога да го копирам нито мога да я отворя директно.
iphone 3g 8GB - 2.2
-
- Обратна връзка:
Не става с Clippy.
@andreev_vs: Друг вариант е да си инсталираш от Сидия Fast Notes - това е добавка към SBSettings за писане на бележки - извикваш я от SBSettings, записваш си адреса и после го въвеждаш в Safari.
-
- Обратна връзка:
Сега ще пробвам. Мерси за отговора.
С новото Clippy става. Копира и името на подателя на съобщението ама след като го пейстнеш в Safary можеш да изтриеш излишното.andreev_vs написа:Не става с Clippy.
-
- Обратна връзка:
Ок мерси.borisb написа:С новото Clippy става. Копира и името на подателя на съобщението ама след като го пейстнеш в Safary можеш да изтриеш излишното.andreev_vs написа:Не става с Clippy.
dreamlover написа:При мен също. Даже си бацам скаипа и феисбука едновременно.tonygti написа:При мен нито бъгва, нито зарежда бавно, нито нищо. Всичко си е на 6.
И аз съм така,само първия път ми зареждаше доста време .А след рестарт на телефона програмата си работи на 6

Има нов ъпдейт на Nimbuzz. Тествайте и споделете впечатления.