Как да разбера какъв тип ми е връзката? Интернет
Как да разбера какъв тип ми е връзката? Интернет
Как мога да разбера какъв тип е връзката, за да мога да си настроя рутера? Не е статично ИП, има модем Моторола, ако за някой е по-лесно DCC , някаква цифрова телевизия, която предлага и интернет.
- The Shaman
- supporter
Re: Как да разбера какъв тип ми е връзката? Интернет
До колкото знм ДСС предлагат кабелен интернет.nikyyyyyy написа:Как мога да разбера какъв тип е връзката, за да мога да си настроя рутера? Не е статично ИП, има модем Моторола, ако за някой е по-лесно DCC , някаква цифрова телевизия, която предлага и интернет.
И какво трябва да значи това? Като искам да нагласям рутера как се прави номера?
- The Shaman
- supporter
Не зависи от връзката.За всеки рутер си е различно.По принцип трябва да има инструкции към него.nikyyyyyy написа:И какво трябва да значи това? Като искам да нагласям рутера как се прави номера?
Ясно да, но мисълта ми беше какъв тип е, не е статично ИП, имаше нещо от сорта на PPoE3
- The Shaman
- supporter
Трябва да има и лан...Пробвай с него,но каквото и да отбележиш и ако не е то няма проблем.nikyyyyyy написа:Ясно да, но мисълта ми беше какъв тип е, не е статично ИП, имаше нещо от сорта на PPoE3