Как да разбера какъв тип ми е връзката? Интернет

За всякакви теми, спорове и коментари, които не са свързани с iPhone. Това е мястото да си говорите глупости (не в буквалния смисъл), независимо на каква тема или по какъв повод...
Аватар
nikyyyyyy

Как да разбера какъв тип ми е връзката? Интернет

Мнение от nikyyyyyy »

Как мога да разбера какъв тип е връзката, за да мога да си настроя рутера? Не е статично ИП, има модем Моторола, ако за някой е по-лесно DCC , някаква цифрова телевизия, която предлага и интернет.
Аватар
The Shaman
supporter

Re: Как да разбера какъв тип ми е връзката? Интернет

Мнение от The Shaman »

nikyyyyyy написа:Как мога да разбера какъв тип е връзката, за да мога да си настроя рутера? Не е статично ИП, има модем Моторола, ако за някой е по-лесно DCC , някаква цифрова телевизия, която предлага и интернет.
До колкото знм ДСС предлагат кабелен интернет.
Аватар
nikyyyyyy

Мнение от nikyyyyyy »

И какво трябва да значи това? Като искам да нагласям рутера как се прави номера?
Аватар
The Shaman
supporter

Мнение от The Shaman »

nikyyyyyy написа:И какво трябва да значи това? Като искам да нагласям рутера как се прави номера?
Не зависи от връзката.За всеки рутер си е различно.По принцип трябва да има инструкции към него.
Аватар
nikyyyyyy

Мнение от nikyyyyyy »

Ясно да, но мисълта ми беше какъв тип е, не е статично ИП, имаше нещо от сорта на PPoE3
Аватар
The Shaman
supporter

Мнение от The Shaman »

nikyyyyyy написа:Ясно да, но мисълта ми беше какъв тип е, не е статично ИП, имаше нещо от сорта на PPoE3
Трябва да има и лан...Пробвай с него,но каквото и да отбележиш и ако не е то няма проблем.
Публикувай отговор