Много добър source за Installer

Информация за всички приложения, специално предназначени за iPhone или iPod touch. Вижте какво ново и интересно може да качите на вашето любимо мобилно устройство...
Аватар
VladTheImpaler
iPhoneaholic

Много добър source за Installer

Мнение от VladTheImpaler »

Днес попаднах на един доста интересен сайт - http://www.touchtoolset.com/repocp.php. Идеята на този сайт е следната: потребителя се регистрира безплатно, дава му се собствен линк за source, като има база данни с доста source-ове за Installer и потребителя избира и добавя да се виждат в неговия линк пакетите който той иска да ползва и вижда. По този начин може всички sources да се заменят само с един, което ще прави и зареждането на Installer доста по-бързо. Естествено има и недостатъци - при поява на нова програма трябва да се отиде на сайта и да се добави в личния source.

Според мен този сайт е доста полезен и аз с удоволствие махнах 4 source-а, който ги бях добавил за по една програма :)
iPhone 8GB - $399
MacBook Pro - $1999
Да нямаш вече синия екран на Windows - безценно :)
Аватар
pegas
Обратна връзка:

Re: Много добър source за Installer

Мнение от pegas »

благодаря!!!!!!върши перфекна работа ;) !
Аватар
pegas
Обратна връзка:

Мнение от pegas »

да питам нещо?сега съм с 1.1.2 бях 1.1.3 някои от пограмите които искам да си инсталирам в инсталера са ъпгрейтнати за 1.1.3 има ли начин да им кача по старите версии които работят със 1.1.2!ако някой има идея ще съм му много благодарен !!!!!
Аватар
VladTheImpaler
iPhoneaholic

Мнение от VladTheImpaler »

Това, че са променени да работят и с 1.1.3 не мисля, че значи че вече не работят с по-старите версии на firmware-a :)
iPhone 8GB - $399
MacBook Pro - $1999
Да нямаш вече синия екран на Windows - безценно :)
Аватар
pegas
Обратна връзка:

Мнение от pegas »

да ясно ама не мога да ги инсталирам през инсталера казва ми че са за 1.1.3!някакви идеи как да рпескоча този проблем!!!!! :roll:
Outofscope

Мнение от Outofscope »

Вот еще поисковик по репозиториям с возможностью создания своего:
http://iappcat.com
Публикувай отговор