За всякакви теми, спорове и коментари, които не са свързани с iPhone. Това е мястото да си говорите глупости (не в буквалния смисъл), независимо на каква тема или по какъв повод...
Ще помоля някой, който е от Пловдив да ми препоръча добър интернет доставчик за района около Тримонциум. Ще ми се наложи да прекарвам доста време между тепетата и ми се иска да имам добър нет
Ето карта на района, който ме интересува:
http://www.filibe.net" onclick="window.open(this.href);return false; , Скоростите обявени на сайта мисля, че са тези под които не се пада. 20 левовата тарифа е добре, съдя по резултатите от спеедтест.нет 20 000 и 8000 ъплоуд , даже и повече. Също при добър сийд от двата водещи бг тракери съм стигал до 7.4мб/с. За 35 лв имам приятел, който тегли постоянно от външни тракери и е доста доволен мисля, че със 300кб/с тегли. Не спира интернета, няма модеми, реално ИП, не правят проблем за рутери. AngelSoft се водят, WiNЕТ.
Джони бил на Gigabit,BTC но засега Visio са най-добрите в Пловдив и мисля,че в твоя район имат мрежа ето ти и сайта им http://www.netvisio.net" onclick="window.open(this.href);return false;
turganay написа:Джони бил на Gigabit,BTC но засега Visio са най-добрите в Пловдив и мисля,че в твоя район имат мрежа ето ти и сайта им http://www.netvisio.net" onclick="window.open(this.href);return false;
Това за Визио са пълни глупости.Кабелите още им са по дърветата.Съгласен съм с Миро и никитуу
Благодаря за информацията, която споделихте. Cooolbox (ITD) мисля че ме грабват в миналото съм имал взимане-даване с ITD. Само дано да могат да ми предложат статично IP, другото ме устройва.
johnnybravo написа:Благодаря за информацията, която споделихте. Cooolbox (ITD) мисля че ме грабват в миналото съм имал взимане-даване с ITD. Само дано да могат да ми предложат статично IP, другото ме устройва.
Абе може и за Евроком Лан да се прежалиш,напоследък са доста по-добре ама в крайна сметка на място ще решиш.И в Пловдив може да пием по бира
johnnybravo написа:Благодаря за информацията, която споделихте. Cooolbox (ITD) мисля че ме грабват в миналото съм имал взимане-даване с ITD. Само дано да могат да ми предложат статично IP, другото ме устройва.
Сподели после какви са впечатленията ти защото аз съм на Visio но мисля да ги сменям че са повече от боклук скоростта и обслужването (при неизбежен проблем) са ОТВРАТ.
Аз пък съм на Визио откакто ги има .. Наистина имаха доста проблеми в зората на интернет доставчиците, но пък ги изчистиха и сега имат скорости без конкуренция, поне в моя район. А поддръжката им е супер, момчето, което отговаря за квартала е идвал в 00:30 вечерта , след като му писах СМС в 00:15 и след 15 минути го чух да тропа със стълбата и оправи проблема. Явно си е до район. Специално там до Тримонциум майка ми работи в офис където са на визио и също нямат проблеми. Махнаха Евроком, защото спираше редовно.
iFlashFreak написа:Аз пък съм на Визио откакто ги има .. Наистина имаха доста проблеми в зората на интернет доставчиците, но пък ги изчистиха и сега имат скорости без конкуренция, поне в моя район. А поддръжката им е супер, момчето, което отговаря за квартала е идвал в 00:30 вечерта , след като му писах СМС в 00:15 и след 15 минути го чух да тропа със стълбата и оправи проблема. Явно си е до район. Специално там до Тримонциум майка ми работи в офис където са на визио и също нямат проблеми. Махнаха Евроком, защото спираше редовно.
Аз съм в кичука и там са жив т***к и 4есто спира и напоследак е супер бавен немога да гледам даже TV а еврокома нямат равни с некадърността си.
Цялата Главна е покрита с безплатен уеърлес, отделно има много заведения в района, които също предлагат - със сигурност "Хепи" в хотел "България", ресторантите "Даяна", "Грил", "Греми", клубовете "Мармалад", "Макалали" и "Петното", и сладоледения салон "Афредо" в бившата руска книжарница. Така че не е нужно да се набутваш с договор към кабелен доставчик.
Ето го нашия скъперник Като са покрити какво? Аз мога да те убедя, че не е цялата. Намираш мрежи, 90% заключени, ако оцелиш някоя е 30-40% и е слаба историята.
nikyyyyyy написа:Ето го нашия скъперник Като са покрити какво? Аз мога да те убедя, че не е цялата. Намираш мрежи, 90% заключени, ако оцелиш някоя е 30-40% и е слаба историята.
Не е вярно, по цялата главна си ползвам без проблеми. От доста време.