Как мога да си направя светеща ябълка ?
Re: Как мога да си направя светеща ябълка ?
Като ми гледаш местоположението от профила, дали в София ще си го правя? 

Български субтитри за всеки!
Моето творчество!
Моето творчество!
e не съм го погледнал 

Ако стане това нещо с оправянето на капака аз имам роднини във Варна мога да го пратя и да ми го оправят че и моя е достааа надран ..
оня ден като го погледнах отзад и щях да се разплача...
между другото ... баща ми ми разправяше , че имало няква нова мода за некво карбоново или подобно покритие , което да се слага върху боята ( главно за колите) и да пази от надраскване... някой да е чел нещо по въпроса
между другото ... баща ми ми разправяше , че имало няква нова мода за некво карбоново или подобно покритие , което да се слага върху боята ( главно за колите) и да пази от надраскване... някой да е чел нещо по въпроса
- The Shaman
- supporter
Чел е,чел е http://iphone-bulgaria.com/forum/viewto ... =30&t=8125" onclick="window.open(this.href);return false; а и разни други предпазни средства има бол.Chekara написа:оня ден като го погледнах отзад и щях да се разплача...
не искам калъфи и некви други неща,които да ми тежат в джоба... говоря за нещо като invisibleshield... а иначе това карбоновото калъфче не ми харесва съчетанието с кожа... имаше едно Нео блак ... дето повече ми хареса .... ама ако намеря някои да ми го татуира и отгоре да му лепна някво покритие , ще стане най-готино
Аз имам един познат, който татуира върху коли, резервоари на мотори и т.н. Ако искаш като се срещна с него мога да го попитам. 

ipod touch 8 GB+ZiPhone 3.0+firmwere up to 2.1 = http://iphone-bulgaria.com" onclick="window.open(this.href);return false;
http://valeks88-atv.hit.bg/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://valeks88-atv.hit.bg/" onclick="window.open(this.href);return false;
- The Shaman
- supporter
Ами има скинове.Те са като щилта...http://www.digitalen.org/type37brand94" onclick="window.open(this.href);return false;Chekara написа:не искам калъфи и некви други неща,които да ми тежат в джоба... говоря за нещо като invisibleshield... а иначе това карбоновото калъфче не ми харесва съчетанието с кожа... имаше едно Нео блак ... дето повече ми хареса .... ама ако намеря някои да ми го татуира и отгоре да му лепна някво покритие , ще стане най-готино
Татоира е далече от истината,но карай...Става.vladistar написа:Аз имам един познат, който татуира върху коли, резервоари на мотори и т.н. Ако искаш като се срещна с него мога да го попитам.

на тия скинове кофтито е че не покриват страните... а само капака... питай го каква цена ще иска твоя познат
- The Shaman
- supporter
Ами да ти кажа има и друг вариант...Вакуум машина...Обхваща от всякаде.Chekara написа:на тия скинове кофтито е че не покриват страните... а само капака... питай го каква цена ще иска твоя познат

И аз съм заинтересуван, ако стане работата пишете.
Mac fan / Iphone 3g white.
същото може да се направи и след полирането на "алуминия"Sisq0 написа:Като ти го запечата отгоре с clear code на силиконова основа, няма да се изтърка.
и резултата и трайността ще са задоволителни
успех
-
и как се зарежда после ?The Shaman написа:Ами да ти кажа има и друг вариант...Вакуум машина...Обхваща от всякаде.Chekara написа:на тия скинове кофтито е че не покриват страните... а само капака... питай го каква цена ще иска твоя познат
На клипа за светещата ябълка в първия момент човек си мисли че оня от клипа обяснява нещо,
а той си гледа филм , ха ха ха................
а той си гледа филм , ха ха ха................
Не си струва да се скъсява живота на батерията заради едната гЪзария да те види някои в тъмното че говориш през iPhoneMagiX написа:Видях това в YouTube и реших да попитам тук,ако някой знае как се прави или да ми даде линк ще съм благодарен

То ако ще се слага лампичка за да свети тая апълка по-добре направо си поръчайте едно шишенце бяла фосфорна боя, мацай апълката отгоре без дори да отваряте тела и сте пак в илюзията, че сте по-гЪзета от преди

Вариант, който според мен е по-добър е да се върже тоя диод с бутона отстрани за on/off silent и по този начин да се пуска и спира ръчно гЪзарската апълка (в зависимост от тВа днес гъзета ли ще сме или ни трябва батерия-ще има избор) , а функцията на въпросния бутон да бъде заменена от toggle през SBSettings...

Още един вариант,но този път без излишен разход на батерията е да се използва подсветката на самия дисплей, която и без друго е бяла....
iPhone 2G 3.1.3 (fake iOS4 jailbroken)
HoLoX BT-321 GPS
HoLoX BT-321 GPS
Аз съм човека с панела.
Имам едно раздробено 2Г но панела му сте стане за експеримента.
На кой да го пратя дайте адрес.
Имам едно раздробено 2Г но панела му сте стане за експеримента.
На кой да го пратя дайте адрес.