Как мога да си направя светеща ябълка ?

Ако сте новобранец и имате iPhone или iPod touch отскоро, то тук е мястото, от което трябва да започнете (+ функцията за търсене на форума), преди да зададете за пореден път някой от най-честите въпроси!
Аватар
Sisq0
Критикар №1

Re: Как мога да си направя светеща ябълка ?

Мнение от Sisq0 »

Като ми гледаш местоположението от профила, дали в София ще си го правя? :)
Български субтитри за всеки!
Моето творчество!
Аватар
Chekara

Мнение от Chekara »

e не съм го погледнал :)
Аватар
climber4o

Мнение от climber4o »

Ако стане това нещо с оправянето на капака аз имам роднини във Варна мога да го пратя и да ми го оправят че и моя е достааа надран ..
Аватар
Chekara

Мнение от Chekara »

оня ден като го погледнах отзад и щях да се разплача...
между другото ... баща ми ми разправяше , че имало няква нова мода за некво карбоново или подобно покритие , което да се слага върху боята ( главно за колите) и да пази от надраскване... някой да е чел нещо по въпроса
Аватар
The Shaman
supporter

Мнение от The Shaman »

Chekara написа:оня ден като го погледнах отзад и щях да се разплача...
между другото ... баща ми ми разправяше , че имало няква нова мода за некво карбоново или подобно покритие , което да се слага върху боята ( главно за колите) и да пази от надраскване... някой да е чел нещо по въпроса
Чел е,чел е http://iphone-bulgaria.com/forum/viewto ... =30&t=8125" onclick="window.open(this.href);return false; а и разни други предпазни средства има бол.
Аватар
Chekara

Мнение от Chekara »

не искам калъфи и некви други неща,които да ми тежат в джоба... говоря за нещо като invisibleshield... а иначе това карбоновото калъфче не ми харесва съчетанието с кожа... имаше едно Нео блак ... дето повече ми хареса .... ама ако намеря някои да ми го татуира и отгоре да му лепна някво покритие , ще стане най-готино
Аватар
vladistar

Мнение от vladistar »

Аз имам един познат, който татуира върху коли, резервоари на мотори и т.н. Ако искаш като се срещна с него мога да го попитам. :)
ipod touch 8 GB+ZiPhone 3.0+firmwere up to 2.1 = http://iphone-bulgaria.com" onclick="window.open(this.href);return false;
http://valeks88-atv.hit.bg/" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
The Shaman
supporter

Мнение от The Shaman »

Chekara написа:не искам калъфи и некви други неща,които да ми тежат в джоба... говоря за нещо като invisibleshield... а иначе това карбоновото калъфче не ми харесва съчетанието с кожа... имаше едно Нео блак ... дето повече ми хареса .... ама ако намеря някои да ми го татуира и отгоре да му лепна някво покритие , ще стане най-готино
Ами има скинове.Те са като щилта...http://www.digitalen.org/type37brand94" onclick="window.open(this.href);return false;
vladistar написа:Аз имам един познат, който татуира върху коли, резервоари на мотори и т.н. Ако искаш като се срещна с него мога да го попитам. :)
Татоира е далече от истината,но карай...Става. :)
Аватар
Chekara

Мнение от Chekara »

на тия скинове кофтито е че не покриват страните... а само капака... питай го каква цена ще иска твоя познат
Аватар
The Shaman
supporter

Мнение от The Shaman »

Chekara написа:на тия скинове кофтито е че не покриват страните... а само капака... питай го каква цена ще иска твоя познат
Ами да ти кажа има и друг вариант...Вакуум машина...Обхваща от всякаде. 8-}
Аватар
ogirlz

Мнение от ogirlz »

И аз съм заинтересуван, ако стане работата пишете.
Mac fan / Iphone 3g white.
dimow
Обратна връзка:

Мнение от dimow »

Sisq0 написа:Като ти го запечата отгоре с clear code на силиконова основа, няма да се изтърка.
същото може да се направи и след полирането на "алуминия"
и резултата и трайността ще са задоволителни
успех
mickelangelo

Мнение от mickelangelo »

The Shaman написа:
Chekara написа:на тия скинове кофтито е че не покриват страните... а само капака... питай го каква цена ще иска твоя познат
Ами да ти кажа има и друг вариант...Вакуум машина...Обхваща от всякаде. 8-}
и как се зарежда после ?
todor1970

Мнение от todor1970 »

На клипа за светещата ябълка в първия момент човек си мисли че оня от клипа обяснява нещо,
а той си гледа филм , ха ха ха................
Аватар
NasTa

Мнение от NasTa »

MagiX написа:Видях това в YouTube и реших да попитам тук,ако някой знае как се прави или да ми даде линк ще съм благодарен
Не си струва да се скъсява живота на батерията заради едната гЪзария да те види някои в тъмното че говориш през iPhone =))
То ако ще се слага лампичка за да свети тая апълка по-добре направо си поръчайте едно шишенце бяла фосфорна боя, мацай апълката отгоре без дори да отваряте тела и сте пак в илюзията, че сте по-гЪзета от преди =D>
Вариант, който според мен е по-добър е да се върже тоя диод с бутона отстрани за on/off silent и по този начин да се пуска и спира ръчно гЪзарската апълка (в зависимост от тВа днес гъзета ли ще сме или ни трябва батерия-ще има избор) , а функцията на въпросния бутон да бъде заменена от toggle през SBSettings... :-B
Още един вариант,но този път без излишен разход на батерията е да се използва подсветката на самия дисплей, която и без друго е бяла....
iPhone 2G 3.1.3 (fake iOS4 jailbroken)
HoLoX BT-321 GPS
d_gen4ev

Мнение от d_gen4ev »

Аз съм човека с панела.
Имам едно раздробено 2Г но панела му сте стане за експеримента.
На кой да го пратя дайте адрес.
Публикувай отговор