Handel написа:Хаха чакайте да се нарадваме на 3Г, после да мислим за нов модел
Ние чакаме, ама мистър Джобс дали ще ни чака

Най-добре да се радваме на 3Г бързо

Handel написа:Хаха чакайте да се нарадваме на 3Г, после да мислим за нов модел
Също така ще излезе като "ДОБЪР" за евросъюза, защото те нали направиха закон, който гласи, че всеки телефон продаван на територията на европа трябва да има сменяема батерияGrievous написа:Removable Battery, не звучи никак зле. Със сигурност ще бъде по добре защитен и ще даде лек отпор на DevTeam.
с 2-те си ръце те подкрепям напълно, супер казаноBLizZarD написа:Личното ми мнение е че телефона сега си е ПЕРФЕКТЕН дизаина е уникален нищо излишно няма изчистен дизаин. Но няма да е зле на тая 2mpx да се сложи авто фокус и да се направят промени по софтуера, примерно напълно функциониращ Bluetooth.
Бъди спокоенaiwara написа:Дано наистина вече има и вариант с 32гб, понеже съм решил да си взема Айфоун за в бъдеще, но 16 гб не ми стигат дори само за музиката.
Ами ако музиката е с много хубаво качество, ако има доста която обичаnoo_good написа:На мен пък ми е чудно колко време ти е нужно за да изслушаш 32 GB с музика....![]()
![]()
офф щял да ми изслуша 16ГБ ае стига глупости, ти да няма да обикаляш планетата 10 пъти без прекъсване с кораб, и да стоиш на зарядното в същото време че ще ми слушаш толкова....aiwara написа:Дано наистина вече има и вариант с 32гб, понеже съм решил да си взема Айфоун за в бъдеще, но 16 гб не ми стигат дори само за музиката.
Не, че нещо ама има зарядно за кола, нали се сещашtonygti написа:офф щял да ми изслуша 16ГБ ае стига глупости, ти да няма да обикаляш планетата 10 пъти без прекъсване с кораб, и да стоиш на зарядното в същото време че ще ми слушаш толкова....aiwara написа:Дано наистина вече има и вариант с 32гб, понеже съм решил да си взема Айфоун за в бъдеще, но 16 гб не ми стигат дори само за музиката.![]()
![]()
![]()
иначе да, новия ще е коренно различен, ще видите
Ами със самолет също не е малко пътanthony написа:Явно ходиш пеш от Лос Анджелис до Чикаго.
tonygti написа:офф щял да ми изслуша 16ГБ ае стига глупости, ти да няма да обикаляш планетата 10 пъти без прекъсване с кораб, и да стоиш на зарядното в същото време че ще ми слушаш толкова....aiwara написа:Дано наистина вече има и вариант с 32гб, понеже съм решил да си взема Айфоун за в бъдеще, но 16 гб не ми стигат дори само за музиката.![]()
![]()
![]()
иначе да, новия ще е коренно различен, ще видите