Как може да използвате интерфейс за управление, преведен на български език, да добавите виртуални клавиатури за писане на кирилица. Всичко за превода и локализацията на iPhone, ползването на кирилица в различни приложения и други важни неща за нашите регионални особености.
Здравейте и Весели Празници! Инсталирайте си българската версия на китайската програмка weiSMS, с която можете да управлявате вашите СМС-и и да изпращате съобщения едновременно до няколко получателя. Специално за новогодишните празници в менюто "Поздрави" ще намерите стандартни изрази, за да изпратите по-бързо вашите празнични пожелания до близки и познати.
За мен най-хубавото в тази програма е възможността да изпращаш контакти като смс. Това досега беше един от големите минуси на Айфон. Благодаря на Атанас от сърце. Весело посрещане на Новата година на всички.
Здравейте,
имам няколко въпроса
Софтуера ми е 1.1.1 в програмата не мога да разбера как се записват СМС в Drafts за да може да ги изпратиш по-късно или пък повторно, а също така не разбирам как да си добавя предварително зададени текстове
Ще съм благодарен ако ми отговорите