iPhone като дистанционно ?

Информация за всички приложения, специално предназначени за iPhone или iPod touch. Вижте какво ново и интересно може да качите на вашето любимо мобилно устройство...
Аватар
Kpacuo

iPhone като дистанционно ?

Мнение от Kpacuo »

Здравейте, има ли програма която да е като дистанционно.Примерно за TV или за някой Player.

Благодаря предварително :))
iPhone 3Gs 32GB Black with 4.3.5
MacBook Pro (15" 2.4GHz, 2GB Ram, 250GB HDD, GeForce 9600M GT/256МВ)
Аватар
Kristian.Dinev

Re: iPhone като дистанционно ?

Мнение от Kristian.Dinev »

Има за компютър:
-LogMeIn
-Jaadu с VNC Server
iPhone 3G/White/16GB FW 2.2/Invisible Shield
iPhone 2G/16GB/2.1
“Do or do not….there is no try”
"Ако те мразят, значи си личност..."
Аватар
Kpacuo

Мнение от Kpacuo »

За Pc ползвам Wifi Touchpad.
iPhone 3Gs 32GB Black with 4.3.5
MacBook Pro (15" 2.4GHz, 2GB Ram, 250GB HDD, GeForce 9600M GT/256МВ)
Аватар
Icco

Мнение от Icco »

Според мен програмата която ти трябва се казва Intelliremote !!
Инсталирана на компютъра може да работи с каквото и да е дистанционно стига да има към него IR Reciver както и има клиентска програма която се инсталира на телефона.
Когато телефона ти е вързан към компа през WIFI може да се върже към него и да управляваш каквото и да е било то плеъри, клавиатура или мишка ;)
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение

Intelliremote !! Линкът съдържа архив в който има папка със готова инсталирана и излекувана програма, както и IPA файл за инсталация на телефона ;)

Едит: в програмата има готови направени профили за Winamp, FLY2000TV, iTunes и BSplayer :)
Последно промяна от Icco на 14 Фев 2009, 02:58, променено общо 1 път.
iPhone 3G 8GB FW2.2
iPod Clasic 60GB
iPod Shuffle 1GB
stanivanov
Обратна връзка:

Мнение от stanivanov »

Ще мога ли да те помоля да качиш архива някъде откъдето да мога да го дръпна и от чужбина? До bgshare някак си не се получава :(
Мерси предварително
iPhone 4, 32GB, T-Mobile Czech Republic, fabric unlocked, iOS 5.0.1 Untethered JB, Spire installed
iPad 2, 32GB Wifi, iOS 5.0.1 (no JB)
I'm not totally perfected, but parts of me are excellent
Аватар
Icco

Мнение от Icco »

Ето линк директно към мен ;)ЦЪК
iPhone 3G 8GB FW2.2
iPod Clasic 60GB
iPod Shuffle 1GB
Makaveli

Мнение от Makaveli »

.ipa ми дава някаква грешка, а относно .rar направо в application ли се пасте ?
Аватар
Icco

Мнение от Icco »

Makaveli написа:.ipa ми дава някаква грешка, а относно .rar направо в application ли се пасте ?
Вътре в архива има папка която е за компютъра, стартира се от intelliremote.exe намиращо се в нея, а папката може да си я поставите където и да е в компютъра ;)
.ipa то е ясно че е за телефона но ако дава грешка просто нещо не е изтеглено като хората ;)
iPhone 3G 8GB FW2.2
iPod Clasic 60GB
iPod Shuffle 1GB
Аватар
taf
Обратна връзка:

Мнение от taf »

Icco написа:
Makaveli написа:.ipa ми дава някаква грешка, а относно .rar направо в application ли се пасте ?
Вътре в архива има папка която е за компютъра, стартира се от intelliremote.exe намиращо се в нея, а папката може да си я поставите където и да е в компютъра ;)
.ipa то е ясно че е за телефона но ако дава грешка просто нещо не е изтеглено като хората ;)
И при мен не иска да се инсталира, но това не е проблем - може да се смъкне приложението от апстора(безплатно е). Проблема е че когато стартирам програмата от телефона не ми позволява да въведа адреса на компа/ нямам такова нещо като сетингс като на втория скрийншот който си дал/, директо ми изписва "SERVER ERROR - server disconnected. Check host 192.168.1.100 and port 6000 are correct."(Моят IP e 192.168.0.100). През това време програмата която е за компа е стартирана от Intelliremote.exe. Ako има някакви други настройки ще е добре да ни посъветваш как да ги направим че да се канектне с телефона. ?:-/ ?:-/
iPhone 8GB - 1.0.2>>>1.1.1>>>1.1.2>>>1.1.4>>>2.0.2>>>2.1>>>2.2>>>2.2.1>>>iPhone 3G (8GB) - 2.2.1>>>3.1.2>>>iPhone 4G - 4.1>>>4.2.1>>>iPhone 4S -5.0.1
Аватар
Icco

Мнение от Icco »

Този скриншот е от Сетингс на телефона а не от сетингс на програмата, тоест има си добавен раздел най отдолу ;)

Едит: Мисля че съм пропуснал да споредля че в програмата за компютъра в раздела сетинг има "Profile Directory" Там най вероятно стои пътят както е бил на моят комп и ще се наложи да го коригирате спрямо папката на вашия ;)
Във всеки профил Power бутона е настроен да стартира съотвентата апликация по път който също няма да съответства на ващия тъй като при мен системата не е на C: а на E: ;)
Бутона Record е настроен за затваряне на приложението ;)
Всичко останало трябва да си пасне без допълнителни настройки ;)
iPhone 3G 8GB FW2.2
iPod Clasic 60GB
iPod Shuffle 1GB
turganay

Мнение от turganay »

Като влезете в програмата на iPhona натисни в най-долния десен ъгъл ( i ) от там те вкарва в друга страница и най-долу имаш 4 зони,натискаш върху всяка една докато те пусне сървара
Makaveli

Мнение от Makaveli »

Аз ли не разбрах смисъла на темата или наистина е така.Доколкото разбрах човека питаше за програма като дистанционно за телевизор,уредба или така нататък.Като си поиграх с тази програма забелязвам само команди за компютъра ?
Аватар
johnnybravo
Обратна връзка:

Мнение от johnnybravo »

За телевизора или каквото и да е с IR няма как да се използва iPhone, защото iPhone няма IR. :)
Има начин все пак да се подчини и телевизора, както аз съм направил, но съм с DreamBox.

iDreamRemote - Само за собственици на Dreambox ресивъри

Ето едно кратко видео :)
Аватар
Icco

Мнение от Icco »

johnnybravo написа:За телевизора или каквото и да е с IR няма как да се използва iPhone, защото iPhone няма IR. :)
Има начин все пак да се подчини и телевизора, както аз съм направил, но съм с DreamBox.

iDreamRemote - Само за собственици на Dreambox ресивъри

Ето едно кратко видео :)
Аз имах предвид дистанционно с IR Reciver за USB ;)
iPhone 3G 8GB FW2.2
iPod Clasic 60GB
iPod Shuffle 1GB
stefooo91

Мнение от stefooo91 »

Как да променя ip-то....???
Аватар
Icco

Мнение от Icco »

В setings нс телефона най отдолу са настройките ;)
iPhone 3G 8GB FW2.2
iPod Clasic 60GB
iPod Shuffle 1GB
shtilian72

Мнение от shtilian72 »

Хора следния проблем ... качвам ИПА файла в аитунс ... и синхронизирам ... и което е най-интересното, че след това иконка в телефона няма, а в аитунс ми излиза иконката на програмата, друго нещо е, че не показва да инсталира програма както попринцип при синхронизация ... апък тази програма ми е мноооооого полезна ... моля някой да ми удари едно рамо
мерси предварително
Аватар
johnnybravo
Обратна връзка:

Мнение от johnnybravo »

Сложи отметка да ти синхронизира всички програми, които са в iTunes.
shtilian72

Мнение от shtilian72 »

ем да де .. маркирам го давам приложи.... след това пак не става .... махам тикчето > приложи, слагам тикчето (на програмката де) и пак приложи.... е дявол да го вземе не става :-X не показва че изобщо инсталира или деинсталира нещо, пробвах и с други приложения ... , с тях нямам грижа, НО този програмка се подиграва с мене :))
Аватар
Evita

Мнение от Evita »

shtilian72 написа:Хора следния проблем ... качвам ИПА файла в аитунс ... и синхронизирам ... и което е най-интересното, че след това иконка в телефона няма, а в аитунс ми излиза иконката на програмата, друго нещо е, че не показва да инсталира програма както попринцип при синхронизация ... апък тази програма ми е мноооооого полезна ... моля някой да ми удари едно рамо
мерси предварително
Имам същия проблем, от аппстор-а не ми позволява да си я инсталирам, пробвах с файла който е постнат и ми излиза в айтънс но не ми позволява да го кача в телефона
iPhone 3G 16GB white
shtilian72

Мнение от shtilian72 »

Успях да я инсталирам по следния начин отворих аппстор на iTunes >get app от там синхронизация и готово... но дава някакво ерорче .... "Server disconnected. Check host 192.168.1.100 and port are correct in the main device Settings application" това е ерора ... Идеи за отстраняването му ?
Аватар
Icco

Мнение от Icco »

shtilian72 написа:Успях да я инсталирам по следния начин отворих аппстор на iTunes >get app от там синхронизация и готово... но дава някакво ерорче .... "Server disconnected. Check host 192.168.1.100 and port are correct in the main device Settings application" това е ерора ... Идеи за отстраняването му ?
От там си изтеглил най новата версия на програмката която не работи с тази версия на програмата сървър на компютъра, желателно е да накараш старата версия да заработи по някакъв начин понеже не мога да намеря излекувана версия за ПЦ работеща с новата версия която е сложена в сторе-то.
iPhone 3G 8GB FW2.2
iPod Clasic 60GB
iPod Shuffle 1GB
shtilian72

Мнение от shtilian72 »

де*а... мерси се пак много :)
Аватар
veco
supporter

Мнение от veco »

iPOD touch става ли за тая цел и ако да как точно да го свържа с PC-то ?
iPOD touch ъпгрейднат до 2.2.1 с jailbreak и mobileinstallation
shtilian72

Мнение от shtilian72 »

по посочения по-горе начин... :)) ... и*аси въпроса.... пробвай ко та бърка

edit: johnnybravo няма ли да качваш вече :)) новата версия кракната ... че не издържам
Публикувай отговор