Благодаря предварително

Вътре в архива има папка която е за компютъра, стартира се от intelliremote.exe намиращо се в нея, а папката може да си я поставите където и да е в компютъраMakaveli написа:.ipa ми дава някаква грешка, а относно .rar направо в application ли се пасте ?
И при мен не иска да се инсталира, но това не е проблем - може да се смъкне приложението от апстора(безплатно е). Проблема е че когато стартирам програмата от телефона не ми позволява да въведа адреса на компа/ нямам такова нещо като сетингс като на втория скрийншот който си дал/, директо ми изписва "SERVER ERROR - server disconnected. Check host 192.168.1.100 and port 6000 are correct."(Моят IP e 192.168.0.100). През това време програмата която е за компа е стартирана от Intelliremote.exe. Ako има някакви други настройки ще е добре да ни посъветваш как да ги направим че да се канектне с телефона.Icco написа:Вътре в архива има папка която е за компютъра, стартира се от intelliremote.exe намиращо се в нея, а папката може да си я поставите където и да е в компютъраMakaveli написа:.ipa ми дава някаква грешка, а относно .rar направо в application ли се пасте ?
.ipa то е ясно че е за телефона но ако дава грешка просто нещо не е изтеглено като хората
Аз имах предвид дистанционно с IR Reciver за USBjohnnybravo написа:За телевизора или каквото и да е с IR няма как да се използва iPhone, защото iPhone няма IR.
Има начин все пак да се подчини и телевизора, както аз съм направил, но съм с DreamBox.
iDreamRemote - Само за собственици на Dreambox ресивъри
Ето едно кратко видео
Имам същия проблем, от аппстор-а не ми позволява да си я инсталирам, пробвах с файла който е постнат и ми излиза в айтънс но не ми позволява да го кача в телефонаshtilian72 написа:Хора следния проблем ... качвам ИПА файла в аитунс ... и синхронизирам ... и което е най-интересното, че след това иконка в телефона няма, а в аитунс ми излиза иконката на програмата, друго нещо е, че не показва да инсталира програма както попринцип при синхронизация ... апък тази програма ми е мноооооого полезна ... моля някой да ми удари едно рамо
мерси предварително
От там си изтеглил най новата версия на програмката която не работи с тази версия на програмата сървър на компютъра, желателно е да накараш старата версия да заработи по някакъв начин понеже не мога да намеря излекувана версия за ПЦ работеща с новата версия която е сложена в сторе-то.shtilian72 написа:Успях да я инсталирам по следния начин отворих аппстор на iTunes >get app от там синхронизация и готово... но дава някакво ерорче .... "Server disconnected. Check host 192.168.1.100 and port are correct in the main device Settings application" това е ерора ... Идеи за отстраняването му ?