Проблем с някои игри от Gameloft?

Всичко за игрите, предназначени специално за iPhone и iPod touch, включително и разнообразни емулатори за пускане на игри предназначени за стари конзоли.
design

Проблем с някои игри от Gameloft?

Мнение от design »

Здравейте. Искам да ви попитам дали някои от вас има проблеми с някои игри разработени от Gameloft? Имам инсталирани почти всички техни игри, но доста от тях ми правят проблем като ме изхвърлят още при отварянето им или докато зареждат.. Говоря по-точно за Ferrari GТ, UNO, Guitar Rock Tour, TV Show King.... Имате ли подобен проблем и някакво предложение как да се справя с него?
Аватар
kamata
Обратна връзка:

Re: Проблем с някои игри от Gameloft?

Мнение от kamata »

design написа:Здравейте. Искам да ви попитам дали някои от вас има проблеми с някои игри разработени от Gameloft? Имам инсталирани почти всички техни игри, но доста от тях ми правят проблем като ме изхвърлят още при отварянето им или докато зареждат.. Говоря по-точно за Ferrari GТ, UNO, Guitar Rock Tour, TV Show King.... Имате ли подобен проблем и някакво предложение как да се справя с него?
Ми аз имам някакво бъгче на Ferrari GТ като го пусна ми излиза само бял екран без емблемата на Gameloft незарежда и гася играта и пак е пускам правя го 2,3 пъти и след туй почва ;) На другите игри не ми прави поразиики :)
Последно промяна от kamata на 04 Фев 2009, 19:03, променено общо 2 пъти.
iPhone 4 8Gb iOS 7.0.4
shupiluliluma

Мнение от shupiluliluma »

Аз имах подобен проблем със Spore. Знам, че не е на Gameloft, но звучи аналогично.
Разкарах Winterboard и всичко си се оправи.
design

Мнение от design »

При Ferrari и на мен ми прави същото... Сега разбрах, че TVKS ми работи само когато телефона е сложен успоредно на земята, а иначе не тръгва.... ?:-/ Това ми се струва доста странно, но проблема го имах и на стария ми 2G, сега и на 3G-то.. С 2.2 съм и на двата телефона, чудя се дали няма да се оправи ако сложа 2.2.1... Някакви мнения?

Mod Edit:
Не пиши с удебелен шрифт!
mupo
arnold38

Мнение от arnold38 »

Проблемите идва от смяната на темите. Пусни си дефолтната тема и виж че всичко е ок
design

Мнение от design »

Ммм, за съжаление и това не помогна... Оправи се бъга само на TVSK. Ferrari GT тръгва след няколко опита да го пусна, а UNO докато го пусна и ме изплюва веднага... :-/
Аватар
stranger
Обратна връзка:

Мнение от stranger »

Надали това ще помогне на някой, ама на моя iPod Touch 2G \не джаубрейкван\ с оригинално Ferrari GT няма никакви проблеми O:-)
ihatethis

Мнение от ihatethis »

stranger написа:Надали това ще помогне на някой, ама на моя iPod Touch 2G \не джаубрейкван\ с оригинално Ferrari GT няма никакви проблеми O:-)
Еми разбира се, че като не е ръчкан и си си я купил ще тръгне :P иначе щяхме да се ядосаме :D При мен решението беше следното изтеглих SBSettings, влезнах в SBSettings и го пуснах под сейв мод от Power->Safe Mode при което ФерариГТ дето давашя бял екран си тръгна, а BIA която след показване на лого оставаше на черен екран си тръгна безпроблемно, надявам се да съм помогнал :)
design

Мнение от design »

Пробвах и това, но отново без никакъв ефект...
ihatethis

Мнение от ihatethis »

Я пробвай да изтеглиш тази игра която ти прави проблем с FlashGet или някоя подобна програма, а не от браузъра(Save as), след това махни тази, която е в Library-то, изтрий я от айфона/айпода и инсталирай тази дето си я изтеглил с флашгет или нещо подобно, ако не стане не знам :P

А като го пускаш в сейв мод как става? Влизаш в сбсеттингс и от Power избираш safe mode, то си зарежда там и ти излиза един прозорец дето има Restart/OK цъкаш ОК и тогава пробвай :)
Публикувай отговор