redsn0w - jailbreak за iPodTouch 2nd Generation

Мултимедийният аудио и видео плейър iPod touch се явява нещо като малкият брат на iPhone. Устройството разполага с голяма част на функциите и възможностите на мобилния телефон, може да изпълнява софтуер, да се ползва за музика и филми и за браузване в интернет.
Публикувай отговор
atlantian

Re: redsn0w - jailbreak за iPodTouch 2nd Generation

Мнение от atlantian »

Стана !!! Jailbreak-нах си iPod-а, и само да попитам от къде мога да си дърпан приложенията и игрите, които са в App Store платените, но безплатно?
bronc

Мнение от bronc »

ЕТО КАК ДА СИ ЗАПАЗИТЕ ВСИЧКАТА ИНФОРМАЦИЯ СЛЕД ДЖЕЙЛБРЕЙК:
Не съм сигурен дали това става, ако айпода не е джейлбрейкнат преди това..
Стана !!! Jailbreak-нах си iPod-а, и само да попитам от къде мога да си дърпан приложенията и игрите, които са в App Store платените, но безплатно?
Във форума има 2 раздела - Игри и Програми.. там са
Аватар
faire

Мнение от faire »

bronc написа:
ЕТО КАК ДА СИ ЗАПАЗИТЕ ВСИЧКАТА ИНФОРМАЦИЯ СЛЕД ДЖЕЙЛБРЕЙК:
Не съм сигурен дали това става, ако айпода не е джейлбрейкнат преди това..
Е аз как мислиш го направих? :) 2нд ген ми е иПОДа, не беше джейлбрейкнат и стана.
bronc

Мнение от bronc »

Супер.. сега ме е яд :)) :)) всичките програми, които търсих бяха платени.. ;) както и да е де ;]
stone cold

Мнение от stone cold »

bronc написа:Супер.. сега ме е яд :)) :)) всичките програми, които търсих бяха платени.. ;) както и да е де ;]
а в магазина на Джонибраво
потърси ли??????
iphone 3G/8Gb firmware 2.2 by Alveliky
MacBook Black user
bronc

Мнение от bronc »

според теб? а и като не знам как се казва програмата.. търсих в гугъл предостатъчно.
marto0116

Мнение от marto0116 »

ще може ли някой да метне rslite на друг ФТП сървър защото съм в чужбина и не мога да го дръпна от линка който е даден а от официалния сайт ми дава за мак :/
bronc

Мнение от bronc »

от http://www.redsn0w.com" onclick="window.open(this.href);return false; не можеш ли?
marto0116

Мнение от marto0116 »

мога, но ми излиза като дата файл и не знам как да го подкарам :(
cpprulez

Проблем с Vista x64

Мнение от cpprulez »

Здравейте :) Опитвам се да хакна устройството с графичната програма, но на 3-тата стъпка екрана си остава черен и не ще да стане бял, пробвах поне 10-тина пъти. Когато натисна Upload DFU file се пуска някаква cmd команда, но много бързо процеса приключва и не мога да видя какво пише. Имам чувството, че usblib-a не ми е инсталиран правилно. Като пусна тест-а driver versiona-a го дава -1.-1.-1.-1 и не намира никакви hub/usb device-i или там каквото е. Операционна система е Vista x64. Някакви идеи?
Аватар
yovet0
Обратна връзка:

Мнение от yovet0 »

yovet0 написа:
swompmax написа:Значи ползвам втория описан метод за джейлбрейкване и още на първата стъпка, като инсталирам libUSB и вистата ми дава проблем и неще да се стартира и трява през сейф мода да го ънинсталирам. Два пъти пробвах и нестава. От там реших да опитам без него, но като дам start making ipsw file и отново нищо не става. Кажете моля защо може да се получава така.
Натискаш Ctrl + Shift + Enter за да ти излезе терминала и пишеш следното:
bcdedit /set loadoptions DDISABLE_INTEGRITY_CHECKS натискаш Enter.
Рестартираш компа и си щаслив libUSB ще ти тръгва вече.
bronc

Re: Проблем с Vista x64

Мнение от bronc »

cpprulez написа:Здравейте :) Опитвам се да хакна устройството с графичната програма, но на 3-тата стъпка екрана си остава черен и не ще да стане бял, пробвах поне 10-тина пъти. Когато натисна Upload DFU file се пуска някаква cmd команда, но много бързо процеса приключва и не мога да видя какво пише. Имам чувството, че usblib-a не ми е инсталиран правилно. Като пусна тест-а driver versiona-a го дава -1.-1.-1.-1 и не намира никакви hub/usb device-i или там каквото е. Операционна система е Vista x64. Някакви идеи?
Проблема е в операционната система. Джейлбрейкни го на друго пс или през лайв ОС.
marto0116

Мнение от marto0116 »

много е странно, не иска да ми отвори редсноуа :(
bronc

Мнение от bronc »

marto0116 написа:много е странно, не иска да ми отвори редсноуа :(
http://www.sendspace.com/file/5zuj3u" onclick="window.open(this.href);return false;
cpprulez

UsbLib on Vista x64

Мнение от cpprulez »

За тези като мен, които са с Vista x64 - http://www.ipodtouchfans.com/forums/sho ... p?t=140836 - тук има tutorial как да се инсталира UsbLib-a
marto0116

Мнение от marto0116 »

а за тези като мен които са го инсталирали вече? клавиатурата ми и мишката ми са през ю ес би и нямам други портове, следователно нямам никакув достъп до пц-то :( дайте някви идеи плс
cpprulez

Мнение от cpprulez »

Просто влизаш в safe mode на windows-a и си uninstall-ваш usblib-а.
Аватар
Blurry

Мнение от Blurry »

Кажете какво да правя след 5та стапка?не ми се появи белия екран и си започнах от начало и нищо!в момента дори уиндоус не ми разпознава устройството?
Apple iPod Touch 2G 32GB 3.1.2 Jailbroken with blackra1n
Аватар
Blurry

Мнение от Blurry »

Blurry написа:Кажете какво да правя след 5та стапка?не ми се появи белия екран и си започнах от начало и нищо!в момента дори уиндоус не ми разпознава устройството?
хора моля ви помогнете ми.савсем съм отчаян.всичко пробвах и пак не става нищо.опасявам се че си повредих сериозно айпода :(
cpprulez

Мнение от cpprulez »

При мен като се получи така (след 3-та стъпка обаче), пуснах restore.ipsw файла, вкарах устройството в DFU режим (тогава светна ябълката), изчках малко и се оправи. Дано и при теб да се получи.
Аватар
yovet0
Обратна връзка:

Мнение от yovet0 »

Blurry написа:
Blurry написа:Кажете какво да правя след 5та стапка?не ми се появи белия екран и си започнах от начало и нищо!в момента дори уиндоус не ми разпознава устройството?
хора моля ви помогнете ми.савсем съм отчаян.всичко пробвах и пак не става нищо.опасявам се че си повредих сериозно айпода :(
Нищо не се повредеил, просто не си влязал в DFU режим.За да е сигурна работата.че си в правилния режим, нарави следното.Задръж Power бтона за 5 сек. след това продължаваки да го държиш натисни и HOME бутона за още 10 сек. , после пускаш POWER и държиш само HOME за още 7 сек. и ще влезе в DFU.Но не забравяй да извадиш кабела където се налага :)
Аватар
Blurry

Мнение от Blurry »

yovet0 написа:
Blurry написа:
Нищо не се повредеил, просто не си влязал в DFU режим.За да е сигурна работата.че си в правилния режим, нарави следното.Задръж Power бтона за 5 сек. след това продължаваки да го държиш натисни и HOME бутона за още 10 сек. , после пускаш POWER и държиш само HOME за още 7 сек. и ще влезе в DFU.Но не забравяй да извадиш кабела където се налага :)
мерси сега ше опитам пак и ще пиша какво е станало
aiwara
Обратна връзка:

Мнение от aiwara »

Някакво инфо кога ще излезе официално джейла?
iPod Touch 32GB 2nd Generation FW 3.0 Jailbroken
http://www.last.fm/user/aiwara
bronc

Мнение от bronc »

Не е сигурно дали ще излезе ти за дата питаш :)
ve55ko

Мнение от ve55ko »

Въпросче.
С 2.1.1 firmware съм и по хиляди начини пробвах да го jailbreak-на и не става! Върви всичко на пушка и след около 15-тина минутки от restore-a накрая преди да е готов дава: "The ipod "ipod" could not be restored. An unknown error occured! (14) - примерно!"
Сега в момента нямам никакъв firmware и само ми седи логото на iTunes и USB кабела на екрана.
Та въпросчето е мога ли по нянакъв начин с 2.1.1 да направя jailbreak?
С 2.2.1 не ми дава да направя restore.
iPod Touch 2G без окови!
Публикувай отговор