Слухове за следващото поколение iPhone [вече със снимка!]

За всякакви теми, спорове и коментари, които не са свързани с iPhone. Това е мястото да си говорите глупости (не в буквалния смисъл), независимо на каква тема или по какъв повод...
Публикувай отговор
Аватар
kal1ch

Слухове за следващото поколение iPhone [вече със снимка!]

Мнение от kal1ch »

http://www.macrumors.com/2009/01/28/nex ... -firmware/" onclick="window.open(this.href);return false;

MacRumors са открили, че във версиите 2.x на фърмуера на iPhone има информация за следващото поколение iPhone означено като "iPhone 2,1".

Изображение

Apple използват тези номерации за да може да се отличават хардуерно различаващите се модели. Първият iPhone е означен като "iPhone 1,1", докато 3G е "iPhone 1,2". Тези номерации не се променят при прости промени като увеличаване на паметта, а представляват функционално различаващи се устройства. По същият начин iPod Touch е представен като "iPod 1,1", а второто поколение е "iPod 2,1" - добавени са спийкър, бутони за регулиране на звука, по-бърз процесор от първото поколение и поддръжка на микрофон. Този нов "iPhone 2,1" е открит във файла USBDeviceConfiguration.plist в некриптиран фърмуер файл.

Има и слухове за multi-core процесори и GPU в следващото поколение iPhone.

Извинявам се ако превода не е много добър. :-X

Update: Това най-вероятно е задния панел на новия iPhone.

Изображение
Последно промяна от kal1ch на 13 Фев 2009, 01:54, променено общо 1 път.
Аватар
VooDooTo

Re: Информация за следващото поколение iPhone

Мнение от VooDooTo »

Аз също го четох днеска това. Multi-core CPU изглежда яко :D =)) =))
Аватар
tonygti

Мнение от tonygti »

Новия iPhone ще излезе съвсем скоро, някаде към април-май месец. Един приятел (този, който ми донесе iPhone от USA, преди 2 месеца) лично се познава с човек, който работи в Apple и онзи му е казал за излизането на новия iPhone. Щял да бъде коренно различен, с много повече функции и прочие... Дано се окаже вярно :)
Аватар
MagiX

Мнение от MagiX »

tonygti като имаш такъв приятел,можеш ли да го питаш,да пита този от Apple за нещо повече... ?:-/
Аватар
Sisq0
Критикар №1

Мнение от Sisq0 »

Едно циганче казало на друго циганче, че познава трето циганче, чието братче познавал циганче, което е виждало как човек ядял кебапче и му казал, че е много вкусно.
tonygti, има стотици (да не казвам хиляди) души по света, които се занимават с получаване на подобна информация. Които получават заплата от специализирани сайтове, за намирането на такава информация. Никой в интернет не знае за този "нов iPhone", но приятеля ти ей така си получава информацията... по аверски.

Смешна работа :D
Български субтитри за всеки!
Моето творчество!
Аватар
tonygti

Мнение от tonygti »

Sisq0 написа:Едно циганче казало на друго циганче, че познава трето циганче, чието братче познавал циганче, което е виждало как човек ядял кебапче и му казал, че е много вкусно.
tonygti, има стотици (да не казвам хиляди) души по света, които се занимават с получаване на подобна информация. Които получават заплата от специализирани сайтове, за намирането на такава информация. Никой в интернет не знае за този "нов iPhone", но приятеля ти ей така си получава информацията... по аверски.

Смешна работа :D
Смешна е за теб... моя приятел не е някав ташак, който е чул незнам си кво. Той има фирма за поддръжка на компютърните системи на различни фирми и има над 500 клиента в цяла Америка и Англия. А относно тоя неговия приятел, мога да ти кажа, че онзи му е дал поверителна информация, която неможе да знае всеки. Той работи в Apple и неговата работа е по заключването на телефоните и тяхната защита...

Ще говорим пак след няколко месеца и ще видим кой е бил прав. :)
Аватар
anthony
Не барай

Мнение от anthony »

Хахаха. Това съм го чувал толкова често, че вече не се ядосвам, а се забавлявам. Искаш ли да се хванем на бас с теб, с твоя приятел, с приятеля на твоя приятел, лелята на калекото на приятеля на твоя приятел по бащина линия, че няма да се случи нищо подобно през Април? А иначе и аз мога да ти кажа, че ще се появи нов Iphone 100%.
Аватар
tonygti

Мнение от tonygti »

xax... април-май месец ще има нов iPhone и то не просто iPhone с малки разлики както досега, ами нещо коренно различно. Аз съм склонен да вярвам, ти ако искаш вярвай...
Аватар
anthony
Не барай

Мнение от anthony »

Аз ти предложих облог. А пък ти си вярвай. Сигурно вярваш и в дядо Коледа, баба Яга и т.н.
Аватар
tonygti

Мнение от tonygti »

Какъв да бъде облога?
mitko_to

Мнение от mitko_to »

Ето тука стана интересно. Бих предложил като трети човек, един облог ... нека облога да бъде "новия iPhone". Ако излезе сега, anthony купува новия на tonygti, ако не излезе април-май, tonigti ще купи /когато излезе/ на anthony.

Само предложение, нищо лично към никой ;)

П.П. И моето мнение не е по различно от на anthony, че няма да излезе нищо подобно и то с толкова съществени разлики.
iPhone 2G FW 2.2
Otterbox Defender Case
Аватар
Sisq0
Критикар №1

Мнение от Sisq0 »

И като знаем, че Apple обичат да рекламират продуктите си преди пускане на пазара, да държат в тайна съществуването на този "страхотен нов продукт", като до пускането му остават 3-4 месеца... хубаво, че си вярваш, но не заблуждавай поне останалите хора.
Моето творчество!
Аватар
tonygti

Мнение от tonygti »

Не се опитвам да заблуждавам никой. Просто споделям какво знам от сигурен източник. Ще поживеем и ще видим какво ще стане. :)
Аватар
Raptole
Обратна връзка:

Мнение от Raptole »

tonygti написа:Не се опитвам да заблуждавам никой. Просто споделям какво знам от сигурен източник. Ще поживеем и ще видим какво ще стане. :)
Ей съгражданино, най-добре си мълчи. Хората тук са светлинни години напред от теб ;) Разбират си от работата.
Всички знаем, че ще има нов iPhone, въпрос на време е да разберем какъв ще е и т.н.
По традиция от Apple си показват новите iPod-и към Септември-Октомври всяка година, първия iPhone го показаха началото на лятото, iPhone 3G беше показан през Юли ако не се лъжа, значи и следващия ще е през лятото по пътя на логиката ;)
Няма да има нищо такова през Април ;)

И кажи на твоя приятел, че май онзи негов приятел работещ в Apple не знае, че твоя приятел му е приятел :D
хаха ... много оплетено стана :D

L-)
Аватар
iphoneG1

Мнение от iphoneG1 »

В следващото поколение най-вероятно ще има видео конферентна връзка. Вижте тук: http://i.gizmodo.com/5144555/next-gener ... ng-at-last" onclick="window.open(this.href);return false;
iPhone 8GB 3.0
Аватар
Raptole
Обратна връзка:

Мнение от Raptole »

Абе има ли значение, сега само гадаем и хвърляме боб, обтягаме си нервите и спорим напразно.

Просто да изчакаме малко време и ще видим сами :)
Аз не очаквам от Епъл да се провалят, така че съм спокоен, всичко ще е наред ;)
L-)
Аватар
Raptole
Обратна връзка:

Мнение от Raptole »

Ето, аз какво ви казах, новия Айфон ще излиза през лятото, така, че нека спрем с лъготиите.

А аз на този сайт му имам много вяра :)
http://i.gizmodo.com/5145125/next+gener ... -arabs-say" onclick="window.open(this.href);return false;

А пък тук има и малко фантазия, както винаги, малко след слуха, че новия излиза Юни-Юли някой се е вдъхновил и е решил да направи нещо :) http://i.gizmodo.com/5145151/iphone-4g- ... in-a-phone" onclick="window.open(this.href);return false;

Абе общо взето ще се нагледаме на материали до излизането му и официалното му показване през журналисти и т.н. L-)
Аватар
DJCC

Мнение от DJCC »

http://i.gizmodo.com/5145125/next+gener ... -arabs-say" onclick="window.open(this.href);return false;
Много ми се иска да е истина,но не е просто съм убеден,много Фотошоп и малко копиране от Нокиа
Благодаря на всички хора,който подържат сайт и правят всичко възможно всички да сме доволни.
Аватар
bsavov

Мнение от bsavov »

DJCC написа:http://i.gizmodo.com/5145125/next+gener ... -arabs-say
Много ми се иска да е истина,но не е просто съм убеден,много Фотошоп и малко копиране от Нокиа
Хардуерната клавиатура е извращение.
Дано да е само плод на нечие въображение!
iPhone 3G 16GB Black with 2.2.1 firmware.
Аватар
Sisq0
Критикар №1

Мнение от Sisq0 »

Пък аз да ти кажа, че тази снимка на iPhone Pro се върти из нета един месец след пускането на 3G на пазара. Навсякъде я направиха на пух и прах, че авторът й е с калпави познания по Фотошоп.
Моето творчество!
Аватар
Raptole
Обратна връзка:

Мнение от Raptole »

Аз не смятам, че от Епъл ще пуснат телефона си с хардуерна клавиатура, сигурно ще е тъч или изобщо няма да се плъзга за да се показва, а ще си е такава каквато си е сега ;) Даже май със сигурност ще си е такава :) Но както и да е :)
Ще чакаме и ще видим, но със сигурност ще е хубаво :)
TheGunMan
Обратна връзка:

Мнение от TheGunMan »

iClarified.com също говори за премиера на новия iPhone през Юни, даже и снимка със спесификация има

Изображение

ето и цялата статия: http://www.iclarified.com/entry/index.php?enid=2839" onclick="window.open(this.href);return false;
До тук добре, каза Мечо Пух, падайки два клона по-надолу.
Аватар
nikyyyyyy

Мнение от nikyyyyyy »

Харесва ми адски много този последния. Супер е.
bronc

Мнение от bronc »

Четох някъде, че от епъл са получили патент за някакъв вид дисплей(може и OLED да е бил), който позволява пестене на батерията.. ще се опитам да го намеря и да добавя линк в поста и пишеше, че ще го използват в новия айфон, така че е сигурно, че ще е с нов вид дисплей.

едит: ето - http://www.mobilebulgaria.com/news/view.php?id=10619" onclick="window.open(this.href);return false;
Последно промяна от bronc на 04 Фев 2009, 01:22, променено общо 1 път.
Аватар
Handel
Обратна връзка:

Мнение от Handel »

Хаха чакайте да се нарадваме на 3Г, после да мислим за нов модел :)
iPhone 8GB 3.1.2
Калъф - Дънков джоб
Преди да питаш, виж отговора тук!
Публикувай отговор