намери ме в скайп, скайпа ми е yovet0aggressor написа:yovet0 ще ми помогнеш ли ?
Трябва да си смениш MobileInsallation файла с пачнатия му вариант.RollX написа:Всичко си е Ок, имам Cydia и WiFi имам, обаче като се опитам да кача апликации и не става (App is not verified!)
Ти верно си много бос (като мен)!!!pako90 написа:Мерси много, най-сетне успя.![]()
Много съм бос.Затова, може ли да ми кажете как се работи със Cydia ?
Като имаш WiFi си пусни Cydia и и дай да се update-не и ще имаш повече работи. Тогава направи това, което ти писах горе.pako90 написа:в Sections имам само All Packages а в него нищо,а и намам WiFi точно сега
Е как да го няма, аз го гледам пред мен в момента.pako90 написа:Patch MobileInstallation няма го
Въпросът е: След като съм джейлнал успешно, при всеки рестарт свързвам под-а с компа и като пусна програмата от стъпка 5 ли почвам или пак трябва да преминавам през всички?За да може Вашият iPod да се включва след всеки рестарт, трябва да повторите стъпките от 5 до 7.
Като си върнеш бекъпа всичко ще е на място.При всеки рестарт трябва да изпалняваш само стапките от 5 до 7.faire написа:Така имам 2 важни (за мен) въпроса.
1) ако го направя този джейлбрейк, ще ми изчезне ли всичко от под-а? (музика, филми, снимки, програми..)
2) От последното ръководство на yovet0Въпросът е: След като съм джейлнал успешно, при всеки рестарт свързвам под-а с компа и като пусна програмата от стъпка 5 ли почвам или пак трябва да преминавам през всички?За да може Вашият iPod да се включва след всеки рестарт, трябва да повторите стъпките от 5 до 7.
А този бекъп откъде се правиyovet0 написа: Като си върнеш бекъпа всичко ще е на място.При всеки рестарт трябва да изпалняваш само стапките от 5 до 7.
Връщаш бекъп след като преключи всичко, iTunes ще те попита за това.faire написа:А този бекъп откъде се правиyovet0 написа: Като си върнеш бекъпа всичко ще е на място.При всеки рестарт трябва да изпалняваш само стапките от 5 до 7.... През itunes?
И го правя преди да почна процедурата, нали?