Промяна на облика на XP към Mac
Re: Промяна на облика на XP към Mac
Благодаря, че ни открехна, понеже ние тук всички си мислим, че когато сложим някоя темичка или програмка за смяна на облика, минаваме на Мак. И получаваме стабилност, защитеност и тн. Да. 

- deezel - download.bg
- Обратна връзка:
О, добре, велики nikyx10. Радвам се, че показа колко си велик и знаеш всичко.
Идеята ми беше съвсем друга - че всички тези шелчета и тн са по-скоро забавление, отколкото нещо сериозно. Също като темите за iPhone, от които мисля да се откажа.
Идеята ми беше съвсем друга - че всички тези шелчета и тн са по-скоро забавление, отколкото нещо сериозно. Също като темите за iPhone, от които мисля да се откажа.
Darin Dimitrov - Download.BG Magazine
iPhone 16GB Firmware 2.2 PWNED + MacBook Air + Super Drive + Apple Remote x2 + iMac 24'+ AirPort Express + Nokia N95 + Nokia N800 Internet Tablet OS 2008
iPhone 16GB Firmware 2.2 PWNED + MacBook Air + Super Drive + Apple Remote x2 + iMac 24'+ AirPort Express + Nokia N95 + Nokia N800 Internet Tablet OS 2008
Съмнявам се, че някой тук мисли по различен начин, че да го споделяш с нас. 

Български субтитри за всеки!
Моето творчество!
Моето творчество!
От последния път, когато писах в темата, съм с облик на MAC. Кефи ме, за лаптопа си е приятна визията. Не прави проблеми, не забива, държи се добре. Само дето ми изчезна калкулатора, незнайно защо. Не е болка за умиране.
Сиско, виста изглед съм слагал, и не ме мефи с тия гаджети, предпочитам гаджетите на адни18 на чисто ХР.
Сиско, виста изглед съм слагал, и не ме мефи с тия гаджети, предпочитам гаджетите на адни18 на чисто ХР.
Преди да се сърдите за намеси в постовете си, прочетете ТУК
Аз гаджетите не ги ползвам - не ми харесват. Просто е по-приятен скина за екплоръра и разните папки. 

Български субтитри за всеки!
Моето творчество!
Моето творчество!

Преди да се сърдите за намеси в постовете си, прочетете ТУК