Използването на този метод за качване на мелодии работи само на мобилни телефони с фирмуер 1.1.2 в комбинация с iTunes версия 7.5 (или по-нова?). Ако вашият телефон е с версия 1.1.1 използвайте програмата RingRing, а все още сте с 1.0.2 или по-стар фирмуер се насочете към iBrickr...
- Как може да качите потребителски музикални тонове на телефон с фирмуер 1.1.2
Качване на Custom рингтонове на iPhone 1.1.2
- Bloody
- Администратор
- Обратна връзка:
Качване на Custom рингтонове на iPhone 1.1.2
iPhone 4S 16GB (5.1.1)
Krusell Orbit Black/Red калъф
Re: Качване на Custom рингтонове на iPhone 1.1.2
Ако искате custom ringtons да не се появяват в отделна поддиректория, а заедно с фабричните, при мен сработи това (от ModMyiFone с малко мое ръчкане тук–там) :
1. Направете собствен рингтон с подходящ софт за орязване на аудио файлове.
2. Качете го в библиотеката на iTunes, с десен бутон–"Convert Selection to AAC".
3.Отново с десен бутон, този път върху новопоявилия се файл– "Show in Windows Explorer" (за Уиндоус).
4. Преименувайте разширението от .m4a на .m4r.
5. Cut & paste новия файл където пожелаете на харда.
6. Върнете се в iTunes и изтрийте първите 2 файла от музикалната библиотека, след това "Add File to Library" и посочете файла .m4r от стъпка 4, и той се появява в директория "Ringtones" на iTunes.
7. Отметка за синхронизация на рингтонове в основния екран на iTunes, като посочите новия файл.
8.Синхронизация.
9.Новия рингтон е качен при останалите, без да се образува поддиректория "Custom".

1. Направете собствен рингтон с подходящ софт за орязване на аудио файлове.
2. Качете го в библиотеката на iTunes, с десен бутон–"Convert Selection to AAC".
3.Отново с десен бутон, този път върху новопоявилия се файл– "Show in Windows Explorer" (за Уиндоус).
4. Преименувайте разширението от .m4a на .m4r.
5. Cut & paste новия файл където пожелаете на харда.
6. Върнете се в iTunes и изтрийте първите 2 файла от музикалната библиотека, след това "Add File to Library" и посочете файла .m4r от стъпка 4, и той се появява в директория "Ringtones" на iTunes.
7. Отметка за синхронизация на рингтонове в основния екран на iTunes, като посочите новия файл.
8.Синхронизация.
9.Новия рингтон е качен при останалите, без да се образува поддиректория "Custom".

Само да допълня:
Новия рингтон може да бъде качен на телефона и с ibrickr, като игнорирате стъпки 6–8 .
Новия рингтон може да бъде качен на телефона и с ibrickr, като игнорирате стъпки 6–8 .
OK всичко е както трябва конвентирам,преименувам и качвам в iTunes и ми излизат само половината от тоновете в Ringtones в директорията на iPhone, а всички са в ringtone на iTunes?Няма ограничение нали?
iPhone 4
- Bloody
- Администратор
- Обратна връзка:
Мисля че няма ограничение на броя на рингтоновете, които могат да бъдат качени...
iPhone 4S 16GB (5.1.1)
А да не би да има времево ограничение за файловете? Направих 3, единия е 25 секунди и го виздам в телефона, другите 2 са над 30 и не ги виждам:(
Освен това ми дава съобщение, че ще затрие всичко, ако се опитам да го синхронизирам, и добре, че съм със 7.6 та ги влача ръчно..
ЕДИТ: Бати странното, качвам 3 тотално различни мелодии, под полето custom на телефона се показва само последната качена 3 пъти! Или ако ги завлача наведнъж - само една на случаен принцип, 3 пъти.. Помощ!:(
Освен това ми дава съобщение, че ще затрие всичко, ако се опитам да го синхронизирам, и добре, че съм със 7.6 та ги влача ръчно..
ЕДИТ: Бати странното, качвам 3 тотално различни мелодии, под полето custom на телефона се показва само последната качена 3 пъти! Или ако ги завлача наведнъж - само една на случаен принцип, 3 пъти.. Помощ!:(
Не няма, моите са между 30-40 сец.Duh5 написа:А да не би да има времево ограничение за файловете? Направих 3, единия е 25 секунди и го виздам в телефона, другите 2 са над 30 и не ги виждам:(
Абе хепи-енд си организирах. В крайна сметка пренебрегнах съобщението, че щяло да изтрие всичко и то си качи само новите тонове след синхронизацията. Сега си излизат правилни. Ще пробвам ръчно да занеса някой тон до телефона (нали съм с 7.6) и ще докладвам има ли проблем или само ако никога не си синхронизирал рингтонове става лошо. Ще пробвам и с по-дълги от 30 секунди..