iPhonetic 2.2.1 излезе
-
Re: iPhonetic 2.2 излезе
здравейте,при мен не работи вертикалната търсачка за контактите.иначе всичко друго върви добре.телефона е 3G ,2.2,фабрично отключен.
- VladTheImpaler
- iPhoneaholic
А какво ще рече не работи? Липсва? Не ти подрежда контактите правилно? Като я натиснеш пее химна? 

iPhone 8GB - $399
MacBook Pro - $1999
Да нямаш вече синия екран на Windows - безценно
MacBook Pro - $1999

-
въобще не реагира,все едно я няма
като вкарам нов контакт,започна да го реди отгоре,като нов указател.пример-имам вече два пъти н, два пъти м и т.н.
като вкарам нов контакт,започна да го реди отгоре,като нов указател.пример-имам вече два пъти н, два пъти м и т.н.
Виж последното мнение на тази тема.
И използвай бутона Edit (горе в дясно) за да редактриш мненията си, а не да постваш няколко едно след друго.
Също така след запетайка и точка има интервал, а ново изречение започва с главна буква.
И използвай бутона Edit (горе в дясно) за да редактриш мненията си, а не да постваш няколко едно след друго.
Също така след запетайка и точка има интервал, а ново изречение започва с главна буква.
Здравейте,
Първо да благодаря на Влад за прекрасната работа. Ползвам пакета от няколко дни
и съм безкрайно доволен от качеството. Ще даря при първа възможност.
След като изчетох всички страници и не открих някой, който да е писал за този проблем
реших да го споделя:
Аз ли съм единствения, който при обаждане получава неприятното Call Forwarding?
Помня че при 2.1 пакета, този проблем беше изчистен. След като сложих 2.2 и съответно
iPhonetic 2.2 проблема се появи отново и не мога да се отърва от него. Някой има ли
идея от какво се получава, и съответно има ли решение за него.
Благодаря предварително.
P.S. Как мога да даря чрез SMS?
Първо да благодаря на Влад за прекрасната работа. Ползвам пакета от няколко дни
и съм безкрайно доволен от качеството. Ще даря при първа възможност.
След като изчетох всички страници и не открих някой, който да е писал за този проблем
реших да го споделя:
Помня че при 2.1 пакета, този проблем беше изчистен. След като сложих 2.2 и съответно
iPhonetic 2.2 проблема се появи отново и не мога да се отърва от него. Някой има ли
Благодаря предварително.
P.S. Как мога да даря чрез SMS?
Има два начина да се справиш с този проблем
Първия е когсто влездш в iphonetic да отидеш на локализация и да пуснеш логото и EDGE
Ако не стане отиваш в сидия и инсталираш HACKERS DOT NL, след това ще ти е достъпна за инсталация и DISABLE CALL FORWARDING 2.2
Успех

Първия е когсто влездш в iphonetic да отидеш на локализация и да пуснеш логото и EDGE
Ако не стане отиваш в сидия и инсталираш HACKERS DOT NL, след това ще ти е достъпна за инсталация и DISABLE CALL FORWARDING 2.2
Успех

iPhone 3G 8GB FW2.2
iPod Clasic 60GB
iPod Shuffle 1GB
iPod Clasic 60GB
iPod Shuffle 1GB
Рестартира ли телефона след инсталация?rafaelo написа: ......
....
May The Force be with You!
Мерси за бързия отговор. Получи се не знам от кое. В началото направих и двете,
не работеше, рестартирах телефона и всичко тръгна
. Мерси !!!
не работеше, рестартирах телефона и всичко тръгна

Някои от нещата си изискват рестартrafaelo написа:Мерси за бързия отговор. Получи се не знам от кое. В началото направих и двете,
не работеше, рестартирах телефона и всичко тръгна. Мерси !!!

iPhone 3G 8GB FW2.2
iPod Clasic 60GB
iPod Shuffle 1GB
iPod Clasic 60GB
iPod Shuffle 1GB
А някой ще сподели ли за даренията чрез SMS, защото ми е най удобно. Ще пратя към 20.
Дарения със смс може да се направят само за сайтът, а не директно за Влади. От всеки смс оператора прибира поне половината сума, а държавата 20% ддс. Сам прецини дали искаш да даряваш на тези 2 институции. Ако ти се иска да помогнеш, най-добре използвай някой от другите варианти.
-
Здравейте дали може да ми помогнете?Има ли Локализация за 2.2 да мога да виждам от кой град ми се обаждат.Благодаря предварително.
Първо да напиша благодарности на Влад, че така добре се е постарал над предова на телефона.
И второ искам да напиша, за тези които им се появи проблем като при мен с изчезване на фонетичната клавиатура.
Когато я стартирах и натинах глобусчето клавиатурата ми оставаше на латински.
Решение:
1. Стартирате отново приложението на влас;
2. Отивата в "Клавиатури" и избирате "Руската клавиатура";
3. След, което обновявате промените;
4. Обраното в програмата и избирате "фонетична клавиатура" и вече няма да имате проблем.
И второ искам да напиша, за тези които им се появи проблем като при мен с изчезване на фонетичната клавиатура.
Когато я стартирах и натинах глобусчето клавиатурата ми оставаше на латински.
Решение:
1. Стартирате отново приложението на влас;
2. Отивата в "Клавиатури" и избирате "Руската клавиатура";
3. След, което обновявате промените;
4. Обраното в програмата и избирате "фонетична клавиатура" и вече няма да имате проблем.
iPhone 2G 3.1.3 <7E18>|<04.05.04_G> - 8GB
iPhone 5 8.1 Gold (Special Edition) - 16GB
iPhone 5s 8.1 Space Grey NeverLocked - 16GB
iPhone 5 8.1 Gold (Special Edition) - 16GB
iPhone 5s 8.1 Space Grey NeverLocked - 16GB
Може ли някой да ми каже каде се намира в cydia защото немога да я намеря
не съм инсталирвал старата версия.

Е прочети първия пост на темата де.
- VladTheImpaler
- iPhoneaholic
Преди да сте почнали да си задавате въпроса бих искал да ви отговоря - iPhonetic 2.2 няма да работи на 2.2.1. Ще ви даде че сте с грешна версия на софтуера. Като излезе jailbreak ще се постарая максимално бързо да пусна iPhonetic 2.2.1 работещ на 2.2.1, както и някои неща оправени - бутона за гласовата поща работи, има автоматично сверяване на часовника и други подобни дребни поправки.
Също така, за да намаля размера на пакета, най-вероятно поддръжката на 2.1 ще отпадне. И без това бая хора с 3G казаха че не им работи както трябва, а аз няма как да рабера какъв е проблема.
И последно - понеже някои хора се интересуваха
Да, събрах пари за iPhone 3G и aveliky ме уреди с легално отключен, както беше обещал. За което съм му безкрайно благодарен. Както и на всички, които ме подкрепиха. 
Също така, за да намаля размера на пакета, най-вероятно поддръжката на 2.1 ще отпадне. И без това бая хора с 3G казаха че не им работи както трябва, а аз няма как да рабера какъв е проблема.
И последно - понеже някои хора се интересуваха

iPhone 8GB - $399
MacBook Pro - $1999
MacBook Pro - $1999

Жив и здрав да си Vlad
и дано си първия с iPhone 5G

и дано си първия с iPhone 5G

iPad Pro 9.7 - 3G 32G 10.3.1 ; 5S 10.3.1
-
Колкото и да е тъп въпроса.... Откъде точно в Сидия да цъкна add source ?

Тъй като реших да махна iPhonetic 2.2, защото Vlad каза че iPhonetic няма да работи за 2.2.1 и като го махнах се оказа, че съм останал без Settings.app ? Просто иконката ми я няма на Springboard-a. Проверих да не е скрита със SBSettings, но се оказа, че не е. Някакви предложения?
- VladTheImpaler
- iPhoneaholic
Не си си изключил първо опциите, преди да махнеш пакета. Ако можеш влез през WinSCP в телефона, и в /Applications/ трябва да имаш Preferences.app.iphonetic. Просто я преименувай на Preferences.app и рестартирай телефона.
iPhone 8GB - $399
MacBook Pro - $1999
MacBook Pro - $1999

Не стана просто, защото има вече Preferences.app. Но това, което направих е да инсталирам наново iPhonetic и Settings отново се появиVladTheImpaler написа:Не си си изключил първо опциите, преди да махнеш пакета. Ако можеш влез през WinSCP в телефона, и в /Applications/ трябва да имаш Preferences.app.iphonetic. Просто я преименувай на Preferences.app и рестартирай телефона.

Един въпрос към Влад: Мислил ли си да поставиш приложението и в някой от репозитарите на Installer? Много искам да си го сложа, но не ми се ще да си джейлбрейквам телефона. За сега съм му сложил само Pusher.
И ти щом имаш Installer, значи си го джейлбрейкнал.
Български субтитри за всеки!
Моето творчество!
Моето творчество!
Installer се инсталира при поставяне на Pusher - нищо друго не съм правилSisq0 написа:И ти щом имаш Installer, значи си го джейлбрейкнал.