Какво ново и интересно се случва около iPhone, iPod touch и Apple... Всякакви новини и слухове около мобилното устройство, продукти и приложения свързани с него и всичко останало по темата.
Apple преди малко пуснаха ъпдейта iPhone Firmware version 2.2.1, който може да бъде видян през iTunes Software Update
iPhone 2.2.1 Software Update
Този ъпдейт е най-вече за оправяне на бъгове и подобрения в работата на телефона. Някои от тези неща са:
- Подобряване стабилността на Safari.
- Оправяне на проблема, който възниква при запазване на снимки от майлът.
Edit by GVB п.с. Ще те помоля малко по подробно следващия път, а не просто един линк....
Devices History: 4xTabletPC, 1xUMPC, 6xPocketPC, 2xInternetTablet, 2xSmartphone, 1xiPod Touch, 1xSony PSP, 1xAndroid
Current: Macbook White 2009HTC G1
----------
The stereotypical iPod users: an army of iPod wielding zombies who don't notice the world outside their earbuds.
Това няма ли да има край най сетне. През месец ресторе. Майтапя се, новината е повече от добра. Дали ще има нововъведения. Няма да ъпдейт засега, ще чакам DevTeam да се произнесът по джалбрейка и дали ще е лесен.
При мен вече дойде един ъпдейтнат 3G телефон за джейл и активация, но quickpwn не работи с новата версия под уиндоус и съответно нищо не мога да направя засега. Утре ще го мъча на мак-а да видя какво е положението.
Някой знае ли дали мога да даунгрейдна по някакъв начин към старата версия и да го отключа, защото itunes ми дава грешка 1013 като се опитам да даунгрейдна.
Последно промяна от V I P E R на 27 Яну 2009, 23:12, променено общо 1 път.
Преди малко разбрах, че и бейзбенда вече е нов - 02.30.03, което ме навежда на мисълта, че и жълтия сняг вероятно няма да работи, ако не успея да върна стария фърмуеър.
Успях да върна стария фърмуеър с itunes. След като 3 пъти ми даде грешка (1013, 0016 и пак 1013) и три пъти пробвах със стария фърмуеър само, махнах itunes и пуснах само quickpwn и посочих ръчно къде се намира стария фърмуеър quickpwn заработи и в момента джейлвам.
едит: джейла мина успешно и вече имам cydia и installer.
ammcfc - явно след 0016 грешката бейзбенда се беше счупил и след като на третия път ми даде пак 1013 стария фърм се беше качил, защото едно време при грешка 1013 в първите верисии на софта въпреки грешката всичко се качваше нормално, както стана и сега и quickpwn заработи.
В момента се ъпдейтва cydia-та, ще пиша пак след малко като (ако) се активира.
За съжаление жълтия сняг НЕ работи. В момента телефона е с версия 5G77, но модема е с 02.30.03 и съответно жълтия сняг не проработи за съжаление.
Някой да има идея как да върна стария фърмуер на модема, защото аз се изчерпих и събрах достатъчно нерви.
Последно промяна от V I P E R на 28 Яну 2009, 00:05, променено общо 7 пъти.
Как ще върнеш бейзбанда?! Все пак беше първи еее, сила си!!!! И снежеца ли тръгна?
Защото формалната логика ми подсказва, че точно със снежеца искат да се справят от Ябълката.
За 3G все още няма начин за даунгрейд на бейзбенда, така че просто ще трябва да се чака нова версия на yellowsn0w за новия фирмуер... Интересно е и какъв ще е случая с различните TurboSIM карти и новия фирмуер, може би ще има някаква успеваемост.
stefooo91 написа:Аз съм с 2г купих го отключен има ли опасност или смело да ъпдейтвам....?
Предполагам си прочел целия форум(или поне на 90%) преди да напишеш този пост.
iPhone 2G отключен се е продавал само в Куркундово(предполагам от там си го взел).
За опасност дали да ъпдейтваш, няма.
НО, ако искаш да го ползваш, ще трябва да изчакаш.
MuscleNerd потвърдиха, че iPhone 2.2.1 firmware update унищожава отключването на yellowsn0w.
Oтносно 2G бейзбенда не го пипнат, има информация, че от Apple са спряли да го развиват за старите телефони
MuscleNerd е един човек т.е. той може да потвръдиха само ако страда от раздвоение на личноста, при което и двете личности живеещи в един човек са на едно и също мнение (а едно време ти набеждаваше хората че правят само копи-пейст без да знаят какво пишат. Сварка.).
thoughts are the gun ... words are the bullets
iPhone 6 Plus 16GB Silver (Telenor)
Оказа се обаче, че QuickPWN под Mac наистина работи или поне така твърдят от Gizmodo и версията на FW след пачване е 2.2.1 . Така че, който иска може да се пробва
Ако ти е наложително...
Аз ще почакам да минат няколко дни - ако има изпищяли за нещо, да не съм от тях. Ама вие слагайте, де, ние очакваме фийдбек (или пищене).
Sisq0 написа:Ако ти е наложително...
Аз ще почакам да минат няколко дни - ако има изпищяли за нещо, да не съм от тях. Ама вие слагайте, де, ние очакваме фийдбек (или пищене).
Напълно съм съгласен . Особенно като това не е официално казано от Dev Team.