OrbLive - Гледай ТV
Re: OrbLive - Гледай ТV
Някой има ли стрийм за Нова ТВ.
Благодаря
Благодаря
iPhone 3Gs 32GB Black with 4.3.5
MacBook Pro (15" 2.4GHz, 2GB Ram, 250GB HDD, GeForce 9600M GT/256МВ)
-
Kpacuo написа:На страница 7 в темата погледни на johnnybravo поста.ArchNikolov написа:Здравейте, благодаря първо за всичката информация във форумаИмам едно въпросче, как да добавя стрийма от Бгтелевизор, имам предвид знам как, но като му дам Събмит ми изкарва около десетина адреса да си избера. Избирам някой си и си го слагам във Фейвъритс. Пускам го през телефона и дава грешка.
Много благодаря, получи се

С четене,пробване и малко помощ кое какво е и става номера 

- OutRageous
Не се получава от този адрес.Kpacuo написа:Пробвай с това http://193.47.74.41/btv?qid=dp0cbd6nuxq ... wmext=.asfOutRageous написа:При мене нещо не излиза BTV.Аз съм в Германия,но мисля че това е без значение за ORB.Някой има ли идея?

-
OutRageous написа:Не се получава от този адрес.
mms://video.bgtelevizia.com/onlineNOVA?token" onclick="window.open(this.href);return false;Kpacuo написа:Някой има ли стрийм за Нова ТВ.
Благодаря
iPhone 3G 8GB FW 4.2.1
Към обяд този стрийм работеше, сега и при мен не работи на телефона.
Това с тия стриймове е скапана работа. Най-добре е така като е johnnybravo, разбира се ако гледате много телевизия
Това с тия стриймове е скапана работа. Най-добре е така като е johnnybravo, разбира се ако гледате много телевизия

- Grievous
- Обратна връзка:
Kpacuo, стриймовете за радио работят. А може ли да се намерят подобни за Радио Гонг или Дарик Радио.
Grievous написа:Kpacuo, стриймовете за радио работят. А може ли да се намерят подобни за Радио Гонг или Дарик Радио.
Дарик Радио - http://mp3.orbitel.fm:8000/darik" onclick="window.open(this.href);return false; , http://broadcast.spnet.net:8000/darik" onclick="window.open(this.href);return false;
А за Радио Гонг намирам само в огг формат а той не тръгва.
Ето малко работещи към момента стриймове и от мен:
БТВ: http://193.47.74.41/btv?qid=dp0cbd6nuxq&mswmext=.asf" onclick="window.open(this.href);return false;
НОВА: mms://video.bgtelevizia.com/onlineNOVA?token" onclick="window.open(this.href);return false;
Канал 1: mms://video.bgtelevizia.com/online?token" onclick="window.open(this.href);return false;
Диема2: mms://video.bgtelevizia.com/onlineDIEMA2?token" onclick="window.open(this.href);return false;
Диема: mms://video.bgtelevizia.com/onlineDIEMA?token" onclick="window.open(this.href);return false;
Планета ТВ: mms://video.bgtelevizia.com/onlineplaneta?token" onclick="window.open(this.href);return false;
ТВ2: mms://video.bgtelevizia.com/onlinetv2?token" onclick="window.open(this.href);return false;
Fox Life: mms://video.bgtelevizia.com/onlineFOXLIFE?token" onclick="window.open(this.href);return false;
7дни: mms://84.1.246.10/7dni" onclick="window.open(this.href);return false;
ReTV: mms://195.34.104.107/ReTV?MSWMExt=.asf" onclick="window.open(this.href);return false;
БТВ: http://193.47.74.41/btv?qid=dp0cbd6nuxq&mswmext=.asf" onclick="window.open(this.href);return false;
НОВА: mms://video.bgtelevizia.com/onlineNOVA?token" onclick="window.open(this.href);return false;
Канал 1: mms://video.bgtelevizia.com/online?token" onclick="window.open(this.href);return false;
Диема2: mms://video.bgtelevizia.com/onlineDIEMA2?token" onclick="window.open(this.href);return false;
Диема: mms://video.bgtelevizia.com/onlineDIEMA?token" onclick="window.open(this.href);return false;
Планета ТВ: mms://video.bgtelevizia.com/onlineplaneta?token" onclick="window.open(this.href);return false;
ТВ2: mms://video.bgtelevizia.com/onlinetv2?token" onclick="window.open(this.href);return false;
Fox Life: mms://video.bgtelevizia.com/onlineFOXLIFE?token" onclick="window.open(this.href);return false;
7дни: mms://84.1.246.10/7dni" onclick="window.open(this.href);return false;
ReTV: mms://195.34.104.107/ReTV?MSWMExt=.asf" onclick="window.open(this.href);return false;
Последно промяна от victor11 на 14 Фев 2009, 16:29, променено общо 3 пъти.
viktor11, много ти благодаря за стиимовете, работят отлично
...:::Pioneer Pro DJ:::...
........iPhone 3Gs 16GB Black FW4.0.1........
Само на мен ли този за Нова ми иска user name и парола
Дам... Запаролили са я.genisi написа:Само на мен ли този за Нова ми иска user name и парола

Edit:
user: http://www.bgtelevizia.com" onclick="window.open(this.href);return false;
pass: 12345
Само че от телефона не става...
Последно промяна от victor11 на 14 Фев 2009, 16:27, променено общо 1 път.
и при мен вече иска парола
порадвах се 1 ден 

...:::Pioneer Pro DJ:::...
Здравейте, успя ли някой да направи стриимовете на IPTV. Моля някой да помогне
В какъв смисъл да ги "направи"? Все пак те са достъпни само за мрежи, които имат договор с тях. Иначе - да, стриймовете на IPTV си работят.genisi написа:Здравейте, успя ли някой да направи стриимовете на IPTV. Моля някой да помогне
и как да си направя стриим. Това ми е въпроса. Иначе имам достъп до тях (доставчика ми има договор)
Пускаш избрания от теб канал да се плейва и в зависимост от плейъра, който ползваш, търсиш Properties или File Info - там трябва да пише адреса на стрийма.
Искам пак да попитам от този линк
http://iptv.bg/asx/p2p/high/a54f959862c ... /btv.asx?m" onclick="window.open(this.href);return false; какво трябва да сложа в ORB за да ми тръгне телевизията.
Проблема е в това, че като сложа линка в ОРБ ми дава съобщение от "Подадена е заявка за канал който не се излъчва", а самия стрийм си върви без проблем
http://iptv.bg/asx/p2p/high/a54f959862c ... /btv.asx?m" onclick="window.open(this.href);return false; какво трябва да сложа в ORB за да ми тръгне телевизията.
Проблема е в това, че като сложа линка в ОРБ ми дава съобщение от "Подадена е заявка за канал който не се излъчва", а самия стрийм си върви без проблем
- johnnybravo
- Обратна връзка:
Здравейте, след много мъка успях да подкарам програмката, стриймовете. Качеството обаче е много лошо. Въобще не могат да се четат субтитрите. Дали е въпроса на codec-ци или проблема е във връзката ( гледам през 3G) . Сложила съм препоръчвания в предишните теми Nero Video Decoder. Моля за съвет
Намам ПС и няма къде да инсталирам програмата, но ми се иска да гледам телевизия! Много ми се иска! Някакви идеи?
iphone 2G 3.0
-
нужно ли е да се записва и по-нова версия на PC-то или е достатъчно само на iPhone

- johnnybravo
- Обратна връзка:
Новите промени касаят само клиентското приложение, което е за телефона, но е добре да ти е актуална версията и за PC 

- johnnybravo
- Обратна връзка: