Какъв компютър ползвате - Мас или РС?
- Adamov
- iSupport
- Обратна връзка:
Re: Какъв компютър ползвате - Мас или РС?
Питайте aveliky да ви каже
Хахаха.

thoughts are the gun ... words are the bullets
iPhone 6 Plus 16GB Silver (Telenor)
Твърдо Мак. Пожелавам и на другите във форума да се сдобията с Макинтоши. Тези с ПЦ-та, които се държат подигравателно, защото може би са свикнали с Вуиндоус и си мислят, че няма смисъл да учат нещо ново, ще кажа - има смисъл!
- Adamov
- iSupport
- Обратна връзка:
Всичко зависи от човека. Аз дълги години съм карал сам на Windows. После си взех iPhone и продължих с Windows. Един ден мой приятел ми звънна и каза "искаш ли да ти дам да тестваш един Хакинтош". Мн бързо се навих. Три дни не се отлепих от компа, а след като дойде пича да си го вземе направо си хакнах моя комп. Реших, че повече Windows у нас няма да влезе. Продадох PC-то и си взех iMac. След време продадох и него и сега съм с PowerBook G4 17" Aluminium. Не мисля пак да се връщам на Windows. Хората обаче са свободни да избират. Кефи ли го Windows - ползва си го. Кефи ли го OSX - ползва го. И 2те си имат и + и -, но тук нещата опират до предпочитания (както бях писал в една др тема).
thoughts are the gun ... words are the bullets
Аз съм си с PC,обаче съм си настройл компа да изглежда като MAC 

Чудя се как да отговоря!
От три години ползвам Mac OS X, но на AMD - PC.
Не е ли редно в анкетата да има отговор и за третата категория компютри - Хакинтош?
От три години ползвам Mac OS X, но на AMD - PC.
Не е ли редно в анкетата да има отговор и за третата категория компютри - Хакинтош?
MAKE the Force be with You !!!
iPhone 2G, 8 GB, fw. 3.1
iPhone 2G, 8 GB, fw. 3.1
An Apple a day keeps the doctor awaytnt написа:An Apple a day, keep a windows away.

нас хакинтош юзърите що ни няма в списъка с отговорите?

@vandala и кво ся с Мак ли си като изглежда така

Teamwork makes the dream work!
@kike09 Не, просто искам да ми прилича на Мак
. И не всеки може да си позволи един мак...

- iviubaveca
И аз съм такаkal1ch написа:Аз ползвам PC.. но нямам търпение да си взема един iMac.

- iPhone 3GS [ФЗ] 16 GB 4.0 JB
iPhone 4G [ФЗ] 16 GB 4.2.1 JB [waiting for unlock]
- iviubaveca
Нещо много замря темата ... 

- iPhone 3GS [ФЗ] 16 GB 4.0 JB
iPhone 4G [ФЗ] 16 GB 4.2.1 JB [waiting for unlock]
Аз сам на Mac OS 10.6.5 и XP
Mac, никога повече PC > Windows!
Аз съм с Мак и с Уиндоус...съвсем отскоро имам ПауърБук Г4 (взех си го за да "разцъкам" на OSX, тъй като никога не бях пипал устройство с такава операционна система) и вече спокойно мога да кажа, че съм много по-доволен, отколкото от Уиндоус-а. Твърдо съм решил при първа възможност да заменя уиндоуския стационар с iMac и никога да не се връщам обратно на Уиндоус
И не е вярно, че не можеш да играеш всички игри за Уиндоус на Мак-а
Признавам си, че и аз бях повлиян от Halo ефекта след като си взех iPhone и грам не съжалявам за това. 

iPhone 2G 8GB 3.1.3
Apple Powerbook G4 - 1.67 GHz, 1GB RAM
Apple Powerbook G4 - 1.67 GHz, 1GB RAM
- angelovarna
- Обратна връзка:
MacBook Pro 15" ползвам и съм изключително доволен от машинката и операционната система (в момента е 10.7.4 и нямам намерение да ъпдейтвам 10.8 все още).
Apple MacBook Pro 13" | iPhone XR | iPhone 7 | iPad | Apple TV
Модел 11,3, 27" 3.2 ГХз. Ръчнал съм три ОС - МакОС 10.6.8, ХР и Убунту 12.0. Бива за парите 
П.П. Всичките ОС ми вършат работа и да бия барабана за тая или оная - не. Не ми плащат за това

П.П. Всичките ОС ми вършат работа и да бия барабана за тая или оная - не. Не ми плащат за това

"Мисля-значи съществувам"
-
Тъй като Аллах беше милостив (честит Байрам), заделих пари и увлечен от приказките каква съвършена система била Mac, а какви глупаци сме ползващите PC, леших да си купя Мак Про 13 инч. Сигурно съм бил натоварен с прекалени очаквания, но досега не съм НИКАК ОЧАРОВАН! Като профил мога да кажа, че съм ползвател на компютри на около средното ниво - пиша книга в момента, подготвям презентации за моята работа и т.н. Служебният ми компютър е Ейсъри мисля, че този китаец (отново) се спрява не по-добре от новия лъскав Мак. При натоварване започва да вие вентилатора така, че мисля че ще литне от масата. Макар и направен от добри компонетнти, смятам цената за натоварена мегду 500-800 отгоре.
Смятам машината за трудно приложима в България, намирам я за префърцунена и подтикваща те към излишни разходи. С радост бих я продал на някой на друго мнение.
Пиша това към четящите форумите, които с жадни очи четат за Мака, ама нямат пари да си го купят. В края на краищата е като с красивата жена - като се гътнеш един ден настрана до нея, си казваш - е това ли беше?
Смятам машината за трудно приложима в България, намирам я за префърцунена и подтикваща те към излишни разходи. С радост бих я продал на някой на друго мнение.
Пиша това към четящите форумите, които с жадни очи четат за Мака, ама нямат пари да си го купят. В края на краищата е като с красивата жена - като се гътнеш един ден настрана до нея, си казваш - е това ли беше?
Последното изречение ми хареса 
За себе си - ти си прав, всеки търси своята истина и така трябва да е! Съвършенна не е(просто няма такава), но лично на мен е удобна и ми върши работа.
П.П. Честит ти празник, Аллах да е с теб.

За себе си - ти си прав, всеки търси своята истина и така трябва да е! Съвършенна не е(просто няма такава), но лично на мен е удобна и ми върши работа.
П.П. Честит ти празник, Аллах да е с теб.
"Мисля-значи съществувам"
iMac 21.5" |Mid 2011(12,1)|Intel Core i5|8GB RAM|Mac OS X Mountain Lion 10.8.2| 

"Stay Hungry, Stay Foolish"
Steve Jobs
Steve Jobs
MAC и само мак , имам и ПЦ ама служи само за да показвам разликата на всеки умник 

I phone 5-16GB & I Phone 4s-64Gb Всичкото е в бяло
Вчера минах на Мас.. There is no coming back!
Ползвам Мак от 7 години.В първите 1-2 години имах затруднения с определени програми(бях принуден да си взема и PC,което сега стои до Мака със затворен капак и тайно се надява да го отворя. 

iDon't Know Where i'M Going But i'M Sure Where i'Ve Been...
Macbook Air 11''
Imac 21,5 inch 2014
Iphone 6 Plus white
Iphone 5 16gb black
MacBook Air 11-inch (Mid 2012)
Ipod Touch 4g 8gb
Iphone 4S 16gb white
Ipad 1 64gb+3g
Iphone 6 Plus white
Iphone 5 16gb black
MacBook Air 11-inch (Mid 2012)
Ipod Touch 4g 8gb
Iphone 4S 16gb white
Ipad 1 64gb+3g
Купих сравнително скоро този iMac 27" Quad-core i5 2.7GHz/4GB/1TB и не съм очарован, доста е бавен, добре че му инсталирах Windows 7 за да става за нещо, нищо особено не е, имам и PC с i7 процесор и SSD диск и е в пъти по бърз. Тоя мак не стига че е бавен ами и по скъп с 1300лв. от PC с i7 процесор и бърз диск.
Apple iPhone 7 32Gb Black
Apple iPad Air 2 16Gb Wi-Fi+Cellular Space Gray
Apple MacBook Pro 13 Retina Display, Dual-Core i5 2.7GHz, 8GB, 128GB SSD, Intel Iris 6100 (mod.2015)
Apple iPad Air 2 16Gb Wi-Fi+Cellular Space Gray
Apple MacBook Pro 13 Retina Display, Dual-Core i5 2.7GHz, 8GB, 128GB SSD, Intel Iris 6100 (mod.2015)
- angelovarna
- Обратна връзка:
Oт месец и половина с МacBook Pro 13" i7 с 10GB RAM. 

Apple MacBook Pro 13" | iPhone XR | iPhone 7 | iPad | Apple TV