iPhone case

Това е мястото за обсъждане на всичко свързано с iPhone, което не може да бъде причислено към по-тясно специализираните подфоруми - информация, новини, аксесоари, въпроси, спорове и всичко друго, за което се сетите, свързано с мобилния апарат на Apple.
Аватар
naB4o

Re: iPhone case

Мнение от naB4o »

Аз съм с кейс на Agent 18 :)
http://www.cellphonehits.net/uploads/20 ... -cases.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
левия :)
iPhone 2G 8Gb
iPhone 3G 16GB
iPhone 4g 32GB
Аватар
johny_b3
Обратна връзка:

Мнение от johny_b3 »

Ако можете да ми предложите нещо хубаво,налично на Vaja .... :S :)

P.S. имам лепенка на дисплея така че търся нещо като Neo Black =; (3G Black)
Аватар
Dennise

Мнение от Dennise »

Тези Capsule Neo немога да се намерят в бг така ли ? ее много исках един такъв дайте някой сайт от който ще дойде до бг :)
iPhone 3G 8GB Black European Unlocked v2.2 + Invisible Shield
Аватар
mupo

Мнение от mupo »

Ами от официалния сайт на производителя и eBay. И на доста други места го има, но не предлагат доставка до България.
nik40

Мнение от nik40 »

Аз имам Neo Black Благодарение на anthony!
Ето няколко снимки. :)
Снимка1 Снимка2
Снимка3 Снимка4
Аватар
anthony
Не барай

Мнение от anthony »

Аз мисля да поръчвам Capsule Neo тези дни пак. Приемам заявки. Който иска, да пише на ЛС. Цената излиза 85 лв.
Аватар
mupo

Мнение от mupo »

anthony, в eBay ги има чисто нови в кутиите по $30 + $4-7 доставка. Не е ли по-добре от там да взимаш, вместо по €30 + €?? от SwitchEasy?
Аватар
Dennise

Мнение от Dennise »

Ами проблем ли ще е това че имам залепен InvisibleShield ? предолагам не доколкото гледах какво представлява.ами аз ще вида как ще съм с финансите и може да си поръчам и аз едно,само че там е проблема че съм от Пловдив x_x
iPhone 3G 8GB Black European Unlocked v2.2 + Invisible Shield
Аватар
anthony
Не барай

Мнение от anthony »

Не е. Плаща се мито и ддс и се разправяш с митници.
Не е проблем, че имаш InvisibleShit. И аз имах, но го махнах, защото към калъфа си има по-хубави протектори. Можеш да си останеш с него. Няма проблем от къде си. Мога да ти го пратя с куриер с наложен платеж.
Аватар
mupo

Мнение от mupo »

Е нали на стоки до $50 (мисля) не се плаща мито. Тази стока не надвишава $50. За ДДС-то не зная как стои въпроса, но досега никога не ми се е начислявало, а съм купувал стоки до към $40 извън ЕС (не е електроника)
Аватар
anthony
Не барай

Мнение от anthony »

Да, така е. Но като взема 10 калъфа, надвишава 50 долара.
Аватар
mupo

Мнение от mupo »

:-X Въобще не съобразих, че ще вземаш няколко бройки.
Аватар
s_pachev

Мнение от s_pachev »

anthony, проблем ли ще е ако към Neo-тата поръчаш и един Capsule™ for iPhone-бял на цвят O:-)
http://www.switcheasy.com/products/Capsule/Capsule.php#
Аватар
anthony
Не барай

Мнение от anthony »

Няма проблем, но моля всички, които искат, да го правят на ЛС или на мейл, а не тук.
Аватар
DJCC

Предложете ми калъфи за Iphone

Мнение от DJCC »

Другата седмица ми престига бял Iphone 3G и съм решил да си взема две калъфчета.Единия искам да е гумен ,другия да е кожен.Разполагам с около 200 лева.От тези гумените бях си харесъл тези SwitchEasy Capsule,но моделите са много и не мога да си харесам,доколкото разбрах Anthony си беше поръчвал такъв,ако може да ми помогнеш в избора.А за кожените не иксам такъв,който се закача за колан,а който може да стой в джоба ми без телефона да се драска.
Поздрави на всички :)
Благодаря на всички хора,който подържат сайт и правят всичко възможно всички да сме доволни.
Аватар
TeDDy

Re: Предложете ми калъфи за Iphone

Мнение от TeDDy »

Провери това, многа добра джиджавка ;-D може да не е кожен или гумен, ама определено е готьян :)

http://www.case-mate.com/phones/apple3G ... -iPhone-3G" onclick="window.open(this.href);return false;

Поздрави и на теб ;-D
iPhone 2G 8GB 3.1.3 HardCE iMat Black
Жената, ако има пари, мъж не й трябва!
Аватар
DJCC

Мнение от DJCC »

Туя пластмасовите малко ми стоят смешно,преди пет години имах некви подобни за Сони Ериксон,по пет лева ги продаваха.Така,че много не ме кефи този вариант,но мерси все пак. :)
Благодаря на всички хора,който подържат сайт и правят всичко възможно всички да сме доволни.
nik40

Мнение от nik40 »

Аз съм със Neo Capsule, anthony ме уреди. Многo съм доволен от калъфа. А за кожен бих ти предложил този, един приятел е с такъв и е много готин. Лентичката, която стърчи е да се издърпа телефона.А като се пъхне и тя се прибира. Успех. :)
Аватар
DJCC

Мнение от DJCC »

Този калъф е много готин и ще го имам наум,но аз съм си харесъл един-два който са готини.Очаквам отзиви :)
http://dice.bg/item812" onclick="window.open(this.href);return false; http://dice.bg/item654" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
mupo

Мнение от mupo »

Вземам SwitchEasy Neo (който има anthony) не е силиконов. Има тънък силикон, но върху него се слага две пластмасови части (H и I образна). SwitchEasy Capsule Rebel е от твърд силикон и пластмасов "гръбнак" въху него. Може да хврълиш един поглед на Incase Protective Cover, който също е от твърд силикон. За кожен калъф може да разгледаш SGP illuzion
Аватар
Evita

Мнение от Evita »

имам телефона от юли месец (май тогава излезе), от тогава имам и калъфчето, желязно е, падал е хиляди пъти и нищо му няма. Купих си го за 35$ от магазина на апъл, ест. розвото:)
http://www.griffintechnology.com/products/elanform3g" onclick="window.open(this.href);return false;
също така имам и няколко, които пък са доста ефектни за дамите
http://www.hdaccessory.com/servlet/Detail?no=1477" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.hdaccessory.com/servlet/Detail?no=1436" onclick="window.open(this.href);return false;
Така и така сме на тема защита искам да попитам някой да ползва Invisible Shields? Мисля да си сложа тези дни, искаше ми се да чуя нечие мннение.
iPhone 3G 16GB white
Аватар
to4niq

Мнение от to4niq »

Evita написа: Така и така сме на тема защита искам да попитам някой да ползва Invisible Shields? Мисля да си сложа тези дни, искаше ми се да чуя нечие мннение.
Както виждам си с бял iphone.
to4niq написа:
mupo написа:ivaylodj, моя е такъв какъвто описваш, не му възлагай много надежди. Лепилото се размеква, влиза мръсотия между Invisible SHIELD-а и корпуса на телефона и става една, мани мани. Моя е изпратен от Юта, САЩ и е на 2 месеца.
Точно за това което е в червено на Миро в мнението, аз го ползвах една седмица и го махнах, че моя телефон е бял, и беше направо ужасно грозно!!!
Ето прочети цялата тема. Цък
iPhone 4 IOS-4.3.1 ФО
Аватар
DJCC

Мнение от DJCC »

Преди малко разгедах всички възможни калъфи и протектори и се спрях на SwitchEasy Neo Capsule,но Ифона ми е бял и не съм сигурен кой от двата цвята да избера.ХЕЛП
Аватар
RRS

SwitchEasy Capsule Neo от дигитален

Мнение от RRS »

Днес видях,че в дигитален център продават SwitchEasy Capsule Neo и реших да си поръчам http://www.digitalen.org/type37" onclick="window.open(this.href);return false; ето го и линка.Но се интересувах къде има калкулатор,който да ми сметне колко ще струва всичко с доставката? =;
Изображение
Изображение
Изображение
Аватар
mupo

Мнение от mupo »

Супер, мисля правилно са постъпили. Гледам освен продукти на SwitchEasy вече има продукти и на Gear4, Otterbox и iSkin. =D>
Цена и срок на доставката
Публикувай отговор