Никакви проблеми с хоризонталната клавиатура - завъртам, цъкам 123, отваря си + опциите за копиране. В приложение iLog пробвах.Icco написа:А някой успял ли е да мине в режим 123 при хоризонтална клавиатура ?
Да, не работи със Cydia (засега).prometei написа:При мен не работи в Cydia и Installer.
При мен се получава същото и нямам идея защо. Аз съм с 3G и софт 2.1. да не би да е от това?SLAF написа:при мен започна да крашва при всеки опит за използване във всяко приложение
странна работа
Вижте да не би да имате малко Memory (проверете с FreeMemory)nikoz написа:При мен се получава същото и нямам идея защо. Аз съм с 3G и софт 2.1. да не би да е от това?SLAF написа:при мен започна да крашва при всеки опит за използване във всяко приложение
странна работа
имаше ли смисъл да пишеш коментар ? всеки ще си го види!!! подяволите! поне като пишеш казвай и какви промени си видял!!!dachevradoslav написа:Излезе 0.92 .
Колега, откъде ти се появяват тези функции "Forward" / "Save to notes" . При мен никъде ги няма (нито в Notes, нито в iLog.Sisq0 написа:Ако искаш да копираш нещо от приет sms (да речем), просто му даваш Forward или Save to notes (аз ползвам iLog за смс) и копираш оттамpeerless написа:Чудесно, ако успее да го направи да работи и с текст който не е от текстова кутия ще е перфектно!![]()
Явно при мен програмата се инати и не иска да ми предложи нищо по-вече от deleteSisq0 написа:Просто допираш пръст на получения смс в iLog и си изкарва меню с опции (delete, forward и т.н.).