Eто линк към архива с темите.
Парола на архива: aD349DJ3@9-_ag
За firmware 1.1.2 (твоя проблем) SummerBoard(Old) oт Installer, както и за firmware 1.1.1skelanimal написа:Аз съм с firmware 1.1.2 и когато се опитам да си сваля програматата SummerBoard oт Installer и след това systems ми дава че трябва да съм с 1.1.3 за да си я сваля кво да правя за да имам и аз готини темички? Моля ви помогнете.
1. Инсталирай си itunesskelanimal написа:не .... но понеже съм малко невежа ...как става инстала от там?
1. Точно тук трябва да ги копираш /var/root/Library/SummerBoard/Themes/, като не забравай, че Dock, MiniDock и Wallpaper се пишат по този начин и трябва да са извън папката с иконите.las7resor7 написа:Хора аз имам проблем качвам си темите в папката но ми се променят само иконите и статус бара нищо друго, wallpaper и dock си стоят същите. Някой да е имал този проблем ? С 1.1.3 съм, но като качвам в /var/mobile/Library/SummerBoard/Themes/ нищо не става, а като ги кача в /var/root/Library/SummerBoard/Themes/ става това което описах по-горе.
Виж сега какво ти предлагам да направиш.las7resor7 написа:Всичко проверих едно към едно са написани и ми е включен wallpaperaи не мога да разбера защо на 3 места в тоя телефон има папки /SummerBoard/Themes/