За всякакви теми, спорове и коментари, които не са свързани с iPhone. Това е мястото да си говорите глупости (не в буквалния смисъл), независимо на каква тема или по какъв повод...
Смених заглавието на темата. Надявам се автора й да няма нищо против
И една новина за всички фенове - най-популярният сайт за онлайн резултати - http://www.livescore.com" onclick="window.open(this.href);return false; вече има специална Java версия за iphone --> iphone.livescore.com (Автоматично ще ви пренасочи)
Аз днес видях най-после правилен тактически ход на "Големият" Фил откакто е начело на Челси. Пуска на смени Di Santo и Belletti, след което двамата си взаимодействат за изравнителния гол.
Последно промяна от s_pachev на 18 Яну 2009, 01:26, променено общо 1 път.
Не е толкова зле положението. Две точки от първия, осминафинал в ШЛ, нищо не е загубено още. Ще се надявам да загубят, обаче в ШЛ (само Юве!), но в Англия ще стискам палци
За мен основни конкуренти за купата вече са Юнайтед и ливърпуул...челси ги отписвам от сметките (вече се вижда новия "челси" , ман сити..след 1-2 години сиг ще спечелят лигата но после отново ще са истинските грандове на върха )...арсенал вече са твърде далече от титлата остава им борбата с Вила ..
Преди секунди видяхме една от първите им издънки!!!!!
И ти почваш като ammcfc........какво било станало през еди коя си година.......Chelsea - ManUtd 5-0........ е да но сезон 1998/99 ManUtd направиха требъл.
Liverpool пък 2006 направили обрат..........обаче от колко сезона немогат да спечелят нищо в PremierLeague.....
Последно промяна от thunder4o на 20 Яну 2009, 01:08, променено общо 1 път.
Sisq0 написа:[.....
Голяма радост беше Кехил като вкара изравнителния гол преди няма и половин час. Рейна рита ли рита топката от яд, ама файдица нямааа
Liverpool нямат нужната психика, че да издържат до края на сезона.
Хаха, в голяма грешка си... Психика имаме достатъчно, но нямаме треньор. Тук е голямото предимство на Манчестър, колкото и да не ги обичам, колкото и да ме дразни това надменно копеле сир Алекс...голям треньор е! С нищо друго не ни превъзхождат, но това е доста...
ammcfc написа:"Големият" Фил беше на 3 минути от собственото си уволнение, а аз бях в дилема, кое е по-добре за Челси - да вземем или да загубим този мач...
Абсолютно съгласен!!! Май повече се радвах че тоя "големец" ще върви на майната си...
За пореден път вчера, ManUtd доказаха, че са в невероятна форма и много ще е трудно по скоро на Liverpool (все пак имат някакви минимални шансова) от колкото на Chelsea да станат шампиони.
Мудно първо полувреме, интересно второ. Майк Райли за пореден път показа, че не става за съдия и в нашата "А" група. Пълен олигофрен. Изгони Лампард незаслужено (най-малкото и Лампард и Алонсо подходиха остро към топката), а в края не изгони заслужено Босингва заради изблъскването с крак на Бенаюн. Въобще, голям кухар е Райли.