Иначе съм съгласен за отказването от национала.
П.С. Бербо е трета година в Англия.
Недей така. Думите, които слагаш на армейските фенове, никога не биха излезли от моята уста, например. Дори към Левски не съм изказвал подобни злобни напатки. Това са думи на промити мозъци, каквито има в агитките на всеки отбор (за жалост).Какво да правя - не съм като армейските фенове да съм привърженик на всички отбори с червени фанелки
Не, че е нямало и такива "катили"zviaraD написа:Все едно аз да си сложа тук аватар на Нокия Н95, нал тъй?
Като наранения "профи фен" с мнението над теб? Съгласен съмКато се държи като лумпен
И това 4:1 повече ли ти се вижда от 5:0mupo написа:Първо да кажа, че футбол не гледам и така си ми е много добре.
Ще се избиете тука за едните му отбори бре. Само се джафкате и карате кой отбор аджаба е повече от другия. Чесно казано не мога да ви разбера, но щом ви харесва и ви е мерак да се дърлите, давайте на мен лично не ми пречите.![]()
П.П. ammcfc, гледам използваш за аргумент (няколко пъти вече), че Челси са победили Манчестър с 5:0 през 1999, ама май много не върви понеже противниковия лагер може да опонира с това, че са победили Челси с 4:1 през 1995. За мен това са си просто резултати. Аз от футбол не разбирам, така че може и да греша.
Както казах, за мен си е просто резултат.ammcfc написа:И това 4:1 повече ли ти се вижда от 5:0![]()
Че явно повече потребители поткрепят Манчестър.ammcfc написа:Нещо друго да забеляза?
Пак повтаряш чужди думички - "няколко" - 2 пътиthunder4o написа:"П.П. ammcfc, гледам използваш за аргумент (няколко пъти вече), че Челси са победили Манчестър с 5:0 през 1999"
КЛИШЕ (ама на място): Удавник за сламка!!!!!
А да те питам, ти заедно с Джон Тери ли плака миналата година на финала за Шампионска лига?
Те повечето българи поТкрепят и тройната коалиция, корупцията, престъпността, неграмотността - Защо ....не знам, но какво от товаmupo написа:Както казах, за мен си е просто резултат.ammcfc написа:И това 4:1 повече ли ти се вижда от 5:0![]()
Какво като крайния резултат е с 1-2 гола разлика по-голям, нали все пак е важна победата?Че явно повече потребители поткрепят Манчестър.ammcfc написа:Нещо друго да забеляза?
Както казва един герой от Шоуто на Слави - "Защо......, не знам".