Английска висша лига - Premier League

За всякакви теми, спорове и коментари, които не са свързани с iPhone. Това е мястото да си говорите глупости (не в буквалния смисъл), независимо на каква тема или по какъв повод...
Публикувай отговор
Аватар
Sisq0
Критикар №1

Re: Манчестер или Челси?

Мнение от Sisq0 »

Аз пък се кефя на Сашо Александров - Кривия, нищо че съм от ЦСКА (доколкото гледам бг пародията, наречена футбол).
Български субтитри за всеки!
Моето творчество!
Schhh

Мнение от Schhh »

........
Последно промяна от Schhh на 13 Апр 2015, 00:32, променено общо 1 път.
Аватар
anthony
Не барай

Мнение от anthony »

Прав си по принцип, но на Бербатов му липсва точно характер. Има талант и е човек, но няма да стане лидер нито в клуб, нито в националния. Аз даже мисля, че тази отговорност, която му вменяват, доста му тежи и се отразява сериозно на представянето му с България. Той няма хъсът да дърпа всички напред, не обича да е център на вниманието и предпочита друг да взима решенията. В това няма нищо лошо, но просто всички очакваме най-добрият футболист на България в момента, да прави сериозно впечатление с изявите си на капитан на националния отбор.
Аватар
anthony
Не барай

Мнение от anthony »

@Schhh, явно си много малък и си от село, та за това не помниш, че след един мач срещу Левски, в който изпусна 10 положения и беше разпънат на кръст, каза че спира с футбола. Майка му плачеше горчиво от зверските псувни, които отнесе сина и подкрепи решението му. След това обаче го продадоха набързо и всичко се забрави. А този мач Левски спечели с един незабравим гол на цитирания от теб по-горе футболист.
До тук с разясненията към недоносени нещастници като теб. Ако още веднъж ме наречеш Антончо или си отвориш смрадливата уста по какъвто и да било повод, който не ми хареса, ще се превърнеш в минало за форума. А ако дойдеш от село на някой мач на любимия ти отбор, с радост ще се запознаем лично.
petar83

Мнение от petar83 »

anthony, донякъде имаш право. Няма как Бербо да бъде определян като характер за капитан. Аз и никъде не съм казвал, че трябва да е капитан.
А иначе за да бъдеш лидер в един отбор и да показваш "извънземни" неща, трябва да играеш със също толкова "извънземни" съотборници. Иначе той прави нещо, което съотборника му не разбира. Смешно е, защото повечето от националите имат проблем със спирането на топката. Няма как да си лидер и да правиш игра, когато просто не те разбират и не предугаждат какво ще направиш за да изненадаш съперника.
В Ман Ю той ще бъде един от лидерите, може би не най-големия, но ще бъде един от тях. Сър Алекс много рядко прави грешки.
iPhone 4 16GB
iPad 2 3G 64 GB
Аватар
Sisq0
Критикар №1

Мнение от Sisq0 »

Вие хубаво си плямпате, ама вижте какво правят градските ни съперници с арабските пари - http://www.gong.bg/view_article.php?article_id=66235" onclick="window.open(this.href);return false;

Май се задава Челси 2 в доста по-голям мащабЪ? За справка - състоянието на арабската корпорация, купила Сити, е около 600 милиарда долара. Роман Абрамович имаше 15-16 милиарда преди световната криза. По данни от разни агенции, в момента състоянието му е 2-3 милиарда, заради жестокото поевтиняване на акциите.
Моето творчество!
Аватар
anthony
Не барай

Мнение от anthony »

Тук вече не съм съгласен. Тази теза съм я чувал от много от защитниците на Бербатов, но не е вярна. Той просто нищо не прави. Дай ми няколко примера кога е направил нещо гениално, пък другите не са го разбрали? За мен е срамота най-добрият ни национален състезател да е Георги Петков, а многомилионни звезди да се разхождат. Извинявай, но един Благо Георгиев блести като диамант спрямо Бербатов в последните мачове на национала.

Сиско, тези са луди. Просто нямам думи. Ебаси и арабите смрадливи. Ще осерат всичко.
Schhh

Мнение от Schhh »

..........
Последно промяна от Schhh на 13 Апр 2015, 00:32, променено общо 1 път.
Аватар
s_pachev

Мнение от s_pachev »

Не може да тръгнеш от центъра сам и да преодолееш всички и да отбележиш гол. Бербатов е нападател, той трябва да бъде извеждан в чисти голови положения, а не да ги създава(което също умее). Сега малко статистика-
към 21 август 2008 година Бербатов има 41 гола в 62 мача за българския национален отбор по футбол, което му отрежда второ място в класацията за най-добрите голмайстори в националния отбор за всички времена. И вие казвате, че не е направил нищо за националния отбор ... Съвсем скоро ще стане човека с най-много голове в историята на Националния отбор, мисля че пред него е Христо Бонев с 49 гола или нещо от сорта.
Последно промяна от s_pachev на 16 Яну 2009, 00:49, променено общо 1 път.
Аватар
anthony
Не барай

Мнение от anthony »

Schhh, когато кажеш, сладурче. За мен ще е огромно удоволствие. А думата комплекси използват само хора, изградени от такива. Да не страдаш от преждевременна еякулация?
petar83

Мнение от petar83 »

ок anthony, приемаме, че си прав. Според теб защо Бербатов стои в национала, ако не му се играе и няма мотивация? Заради премиите? Заради пътуването до екзотични дестинации? За да си осигури трансфер? Истината е, че се мъчи да прави нещо, но не става сам, наистина не става.
За да бъде откровен, ако бях на негово място аз щях да се съсредоточа върху играта си в клубния отбор.

Бербатов си играе колкото му позволява противника и съотборниците :). Иначе просто би све отказал да идва.
Последно промяна от petar83 на 16 Яну 2009, 00:54, променено общо 1 път.
iPhone 4 16GB
iPad 2 3G 64 GB
Schhh

Мнение от Schhh »

.....
Последно промяна от Schhh на 13 Апр 2015, 00:31, променено общо 1 път.
Аватар
anthony
Не барай

Мнение от anthony »

А ти не е лошо да се образоваш с учебник по българска граматика. И преди да си скъсаш бъбреците от смях, пак си помисли какъв щеше да е резултата срещу Грузия, ако не беше Гошо Петков? Ти си едно злобно, неграмотно и доста просто момче и май няма да те изтърпя още много.
zviaraD

Мнение от zviaraD »

s_pachev написа:Не може да тръгнеш от центъра сам и да преодолееш всички и да отбележиш гол. Бербатов е нападател, той трябва да бъде извеждан в чисти голови положения, а не да ги създава(което също умее). Сега малко статистика-
към 21 август 2008 година Бербатов има 41 гола в 62 мача за българския национален отбор по футбол, което му отрежда второ място в класацията за най-добрите голмайстори в националния отбор за всички времена. И вие казвате, че не е направил нищо за националния отбор ...
Малко изкривихме темата заради надъхания потребител schhh. Бербатов има един-единствен важен гол за националния отбор на България по футбол - срещу Хърватска. Аз му симпатизирам, защото е скромен и трудолюбив, но не е достатъчно мотивиран за важни голове в Националния. Примери как разхожда фанелката има бол.
Преди да се сърдите за намеси в постовете си, прочетете ТУК
zviaraD

Мнение от zviaraD »

petar83 написа:ок anthony, приемаме, че си прав. Според теб защо Бербатов стои в национала, ако не му се играе и няма мотивация? Заради премиите? Заради пътуването до екзотични дестинации? За да си осигури трансфер? Истината е, че се мъчи да прави нещо, но не става сам, наистина не става.
За да бъде откровен, ако бях на негово място аз щях да се съсредоточа върху играта си в клубния отбор.

Бербатов си играе колкото му позволява противника и съотборниците :). Иначе просто би све отказал да идва.
Да ти кажа ли защо Бербатов играе в националния, или сам ще се сетиш?
Да не те мъча - Висшата лига има изискване за неаглийските играчи да имат най-малко 75% участие в мачовете на Националния отбор.
petar83

Мнение от petar83 »

Това е изискване за да ПОЛУЧИ работна виза. Оттам нататък няма подобен ангажимент.
iPhone 4 16GB
iPad 2 3G 64 GB
Аватар
Sisq0
Критикар №1

Мнение от Sisq0 »

Темата не беше ли "Шампионите (английски, европейски, междуконтинентални) vs. Членски"?
Моето творчество!
petar83

Мнение от petar83 »

Мисля да отворим нова тема ЗА И ПРОТИВ БЕРБАТОВ :)
iPhone 4 16GB
iPad 2 3G 64 GB
zviaraD

Мнение от zviaraD »

Каква работна виза за играч от ЕС =))
Аватар
s_pachev

Мнение от s_pachev »

Тези твърдения са абсурдни. zviaraD, за мен ти не разбираш нищо от футбол (нищо лично). От 41 гола само 1 важен - поредното абсурдно твърдение... Естествено, че е необходима виза.
Последно промяна от s_pachev на 16 Яну 2009, 01:07, променено общо 1 път.
petar83

Мнение от petar83 »

Я отиди да работиш в Англия да видим дали няма да ти искат такава. Попрочети малко тук и там, не се излагай.
Изисква се 75% участие в националния за да получиш разрешение да играеш на Острова.
Последно промяна от petar83 на 16 Яну 2009, 01:08, променено общо 1 път.
iPhone 4 16GB
iPad 2 3G 64 GB
Аватар
anthony
Не барай

Мнение от anthony »

Хахахаха. Главният фен на Членски нещо се покри. Сигурно празнува грандиозната победа срещу Саутенд снощи :)
Аватар
Sisq0
Критикар №1

Мнение от Sisq0 »

zviaraD, правилото е за трансфери на играчи от друго първенство. Бебрацалиев играе вече трета година (или четвърта вече стана, не помня веке) в Англия и, ако това беше причината, то отдавна да е отебал националния. Което, според мен, трябва и да направи, както и Мартин, Стилиян, Благой... докато БФС не почнат да се грижат реално за тоя ми ти футбол в държавата. Благо ме кефи, но, според мен, се напъваше да играе заради трансферът, който му предстоеше (и който вече е факт).

anthony, сигурно в скайп му е доскучало да ни псува и вече само наум. (:~
Моето творчество!
Аватар
s_pachev

Мнение от s_pachev »

Sisq0, подкрепям те напълно.
Аватар
anthony
Не барай

Мнение от anthony »

Аз пък не подкрепям. БФС е като правителството - хубаво или лошо, трябва да се играе в националния с хъс. Все едно лекарите да спрат да лекуват докато държавата не почне да се грижи за тях по-добре.
Публикувай отговор