Английска висша лига - Premier League
Английска висша лига - Premier League
Хареса ми последния гол на нашия, а на вас?
http://vbox7.com/play:60108d24" onclick="window.open(this.href);return false;

Последно промяна от nikyyyyyy на 11 Яну 2009, 21:14, променено общо 1 път.
Re: Манчестер или Челси?
Страхотно заучено положение при третия гол, а иначе си виках за Челси 

Sisq0 пирува сигурно
Ще си дръпна мача в HD и ще го запиша на двд 
Сега Рафа Бенитес ще напълни шортите от страх милия смехурко.

Сега Рафа Бенитес ще напълни шортите от страх милия смехурко.
Български субтитри за всеки!
Моето творчество!
Моето творчество!
Бербо отново направи мноооого добър мач. Не че съм голям фен на Манчестер ( по-скоро съм фен на Бербатов
) ама днес наистина бяха много по-добри от Челси.

Сколари за пореден път доказа, че е тактически идиот. От последните 8 мача в лигата имаме две победи. Челси е единственият отбор с положителен баланс срещу Man Utd във висшата лига и от 15 години не сме падали с три гола от тях, но явно няма невъзможни неща за Мустака. Ако нещо спечелим тази година ще е "въпреки чичко Фил", а не "благодарение на чичко Фил". Великият Жозе гледаше намръщен от трибуните и се надявам да им отмъсти с Интер в ШЛ.
Хубава тема
Челси, разбира се! Боли малко, но що е време все пред нас е 

Манчестър 

.......
Последно промяна от Schhh на 13 Апр 2015, 00:35, променено общо 1 път.
И моя избор е Ман Ю. Една от основните причини разбира се е нашето момче там. Радвам се, че вече е незаменима част от отбора и от титулярния състав.
Няма по-успешен и гениален посланик на България в чужбина в момента. Жалкото е, че пак има хора, които силно искат той да се провали. Просто такива сме си българите.
Няма по-успешен и гениален посланик на България в чужбина в момента. Жалкото е, че пак има хора, които силно искат той да се провали. Просто такива сме си българите.
iPhone 4 16GB
iPad 2 3G 64 GB
iPad 2 3G 64 GB
Schhh, ще те помоля да коментираш Челси и Юнайтед, каквато е и темата, а чорбарските изблици си ги запази за специализираните форуми. ОК?
Преди да се сърдите за намеси в постовете си, прочетете ТУК
anthony, какво означава чорбар? за да ти кажа дали можеш да ме наричаш така?
iPhone 4 16GB
iPad 2 3G 64 GB
iPad 2 3G 64 GB
Ти и от никнйем Schhh ли пишеш, че питаш?
Не разбира се. Просто anthony ползва думи, които могат да се тълкуват от всеки различно. Но ти си проуснал изтрития му пост.
Стига спорове и дребни заяждания. Аз чакам мача на Ман Ю с Болтън за да се кефя как във форума на Ман Ю обожествяват един българин. Препоръчвам ви да прочетете мението на Боби Чарлтън за нашето момче.
Стига спорове и дребни заяждания. Аз чакам мача на Ман Ю с Болтън за да се кефя как във форума на Ман Ю обожествяват един българин. Препоръчвам ви да прочетете мението на Боби Чарлтън за нашето момче.
iPhone 4 16GB
iPad 2 3G 64 GB
iPad 2 3G 64 GB
Изтрих постовете, защото ти си редкатира твоя след като вече бях пуснал забележката ми. Това, между другото, е нарушение на правилата на форума.
Винаги се стремя да спазвам правилата на форума. Но пък мисля, че беше по-коректно да поправя грешката си и да не споря излишно.
Футболът винаги разпалва страстите, какво да правиш. Особено като има синьо и червено...
Футболът винаги разпалва страстите, какво да правиш. Особено като има синьо и червено...

iPhone 4 16GB
iPad 2 3G 64 GB
iPad 2 3G 64 GB
Колкото до вашето момче...Мен ме вълнуват изявите му в националния отбор, а там нещо се скатава туй момче, а това дали ще вкара страшен гол на Болтън, Уигън или Крю Алекзандра ми е през оная работа. И преди да го величаеш толкова, вземи и ти прочети малко различни мнения. Медиите на острова го оплюват доста сериозно, а единствен защитник му е сър Алекс, но той няма избор. Ако си признае, че е похарчил 30 милиона от парите на акционерите напразно, ще трябва да си търси работа. Ти сигурно много ще се радваш и на успехите на Сесил Каратанчева, която вече се състезава за Казахстан, аз пък я презирам. Мнения разни.
........
Последно промяна от Schhh на 13 Апр 2015, 00:34, променено общо 1 път.
Каквото повикало, такова се обадило. Бъди така учтив да махнеш насмешливите си определения за играчи, които не те интересуват, и аз ще изтрия моите постове. И не се отваряй, ако обичаш.
Schhh, много си отворен и почваш доста да ме дразниш. Помолих те веднъж да си мериш приказките, ама явно трудно вдяваш. Няма да те доведе до добро това, поне не в този форум.
anthony, явно малко ме подценяваш. Не съм кон с капаци, чета всякакви мнения за "нашето" момче. И ако направиш извадка от последния месец ще видиш каква е тенденцията - всички негативно настроени медии доста сериозно ревизират мненията си за Бербо.
Приемаме, че си прав за сър Алекс и неговото мнение за 30 мил. покупка. Ама какво печели една легенда като Боби Чарлтън от подобни хвалби. Защо му е да сравнява Митко с едни от най-големите легенди на Ман Ю?
За другото мисля, че вече съм го коментирал във форума...Какво е дала България на Митко? Твърди терени без грам трева, сгурия...Окаяни школи, липса на елементарни условия за подготовка и възстановяване. Псувни и обиди при един лош мач, натякване на измислени футболни шефове (вярно страхотни бивши футболисти). И все пак той е тук, идва в националния отбор, прави каквото може (все пак играе с още 10 човека). Та не ли най-лесното да се откаже от националния? Ти какво би направил на негово място?
И все пак е тук, търпи и гледа да помогне. Занимава се с благотворителност.
Ето затова винаги ще бъде НАШЕТО МОМЧЕ. Един успял българин запазил човешкото в себе си! Аз лично го оценявам. Всеки друг може да направи своя избор!
Приемаме, че си прав за сър Алекс и неговото мнение за 30 мил. покупка. Ама какво печели една легенда като Боби Чарлтън от подобни хвалби. Защо му е да сравнява Митко с едни от най-големите легенди на Ман Ю?
За другото мисля, че вече съм го коментирал във форума...Какво е дала България на Митко? Твърди терени без грам трева, сгурия...Окаяни школи, липса на елементарни условия за подготовка и възстановяване. Псувни и обиди при един лош мач, натякване на измислени футболни шефове (вярно страхотни бивши футболисти). И все пак той е тук, идва в националния отбор, прави каквото може (все пак играе с още 10 човека). Та не ли най-лесното да се откаже от националния? Ти какво би направил на негово място?
И все пак е тук, търпи и гледа да помогне. Занимава се с благотворителност.
Ето затова винаги ще бъде НАШЕТО МОМЧЕ. Един успял българин запазил човешкото в себе си! Аз лично го оценявам. Всеки друг може да направи своя избор!
Последно промяна от petar83 на 16 Яну 2009, 00:14, променено общо 1 път.
iPhone 4 16GB
iPad 2 3G 64 GB
iPad 2 3G 64 GB
Съгласен съм с теб, аз също оценявам какво е постигнал, знам как го изпратиха от тук тези, които сега му лижат гъза. Беше решил да се отказва от футбола даже. Просто мен не ме вълнува нито един футболист, който не играе за любимия ми български клуб или за националния отбор. Харесва ми и Кака, ама какво от това?
Ти така ги разбираш нещата. Трябва да уважа мнението ти.
Аз също така ги разбирам. Важното е всеки да разбере, че няма значение дали си роден в България или САЩ - важното е да си талант, характер и човек. Тогава всичко е възможно и всеки би те уважавал (или поне тези, които не ти завиждат).
Аз също така ги разбирам. Важното е всеки да разбере, че няма значение дали си роден в България или САЩ - важното е да си талант, характер и човек. Тогава всичко е възможно и всеки би те уважавал (или поне тези, които не ти завиждат).
Последно промяна от petar83 на 16 Яну 2009, 00:20, променено общо 1 път.
iPhone 4 16GB
iPad 2 3G 64 GB
iPad 2 3G 64 GB
Не съм нито фен на Левски, нито на ЦСКА. За мен хората, които поставят подбна клубна принадлежност пред всичко останало (европейски турнири, Национален отбор и т.н.), са вредни за българския футбол. Тези, които употребяват изрази от рода на "нашето" и "вашето" момче, също са вредни за българския футбол. Футболът е отборна игра, за да направиш нещо този зад теб и този до теб също трябва да направи нещо. Ето тук е голямата разлика между Манчестър и Националния отбор.