Кой какво работи? (не/професионално)
-
Re: Кой какво работи? (не/професионално)
Студент МИО 2ра година; неработещ 

Един обикновен войник в Българската армия!
iPhone 6S 64GB FW 10.2
Занимавам се с Транспорт и Логистика.Много скучна работа 

Trans penem mihi est
аз съм юрист в една испанска фирма (правото е трудно за несериозни
като мен). непрофесионално си търся работа като спортен журналист.

Тази испанска фирма да не е на Московска?
Аз съм барман в ресторант *** в Търново. Работя това само за да си искарвам някой друг грош...
Иначе съм завършил с изобразително изкуство и искам за в бъдеще да се занимавам с анимация, но напоследък не ми остава много време...
Весели Празници!!! 

Аз съм 4ти курс КТТ в Турски Университет Варна, и след НГ ще почвам продавач консултант в 1 фирма за мебели
и то не защото, не си харесвам специалността, ами защото Варна стана ташак за комуникационни инженери... иначе оправям и PC-та LAN, WAN, и всякакви не много сложни софтуерни проблеми
, както каза някой - най-вече на приятелски начала, занимавал съм се малко с уеб-дизайн, но ми изчезна ентусиазма.
п.с. Весело посрещане довечера

п.с. Весело посрещане довечера
iPhone 2G 8Gb
iPhone 3G 16GB
iPhone 4g 32GB
iPhone 3G 16GB
iPhone 4g 32GB
Хахаха...naB4o написа:Аз съм ....в Турски Университет Варна...

iPhone 3GS 32GB(black)+capsule neo case white
- deezel - download.bg
- Обратна връзка:
Аз работя като tech и IT editor (професионално) за списание Download.BG и съм администратор в сайта. И на някои други места от време на време. За малко работих във PhoneArena, сега кандидатствам във в-к Капитал.
Непрофесионално модерирам форуми (mobilebulgaria), пиша в тях и се заяждам с нубове и Apple хейтъри.
Непрофесионално свиря на ел. китара в гаражна банда (Garage band, Mac юзърите
), също и на перкусии, но там съм по-зле.
Занимавам се с програмиране, но не много сериозно, повече ме влече уеб-дизайнът. Работя и почасово като супервайзор в една голяма фирма във Велико Търново, нещо като съпортър съм там. "Продухвам" им сървъра, бачкам им по сайта, който също е мое дело. И те така.
Непрофесионално модерирам форуми (mobilebulgaria), пиша в тях и се заяждам с нубове и Apple хейтъри.

Непрофесионално свиря на ел. китара в гаражна банда (Garage band, Mac юзърите

Занимавам се с програмиране, но не много сериозно, повече ме влече уеб-дизайнът. Работя и почасово като супервайзор в една голяма фирма във Велико Търново, нещо като съпортър съм там. "Продухвам" им сървъра, бачкам им по сайта, който също е мое дело. И те така.
Darin Dimitrov - Download.BG Magazine
iPhone 16GB Firmware 2.2 PWNED + MacBook Air + Super Drive + Apple Remote x2 + iMac 24'+ AirPort Express + Nokia N95 + Nokia N800 Internet Tablet OS 2008
iPhone 16GB Firmware 2.2 PWNED + MacBook Air + Super Drive + Apple Remote x2 + iMac 24'+ AirPort Express + Nokia N95 + Nokia N800 Internet Tablet OS 2008
-
Работил съм доста неща, последно съм фармацевт (професионално), трето висше образование - студент 3-ти курс в НФаУ Украйна. Университета е с 204 годишна история, разположен е на 85000 хектара, има 17500 студента и 75% от преподавателите са с научни степени.
Ако не бях открил този форум, iPhone щеше да ми е един обикновен телефон за: "ало-ало" !
Ако не бях открил този форум, iPhone щеше да ми е един обикновен телефон за: "ало-ало" !

iPhone 3G S 16GB white; iOS 4.3.3 (8J2); FW 05.13.04 ФЗ
iPad2 3G 64GB white; iOS 5.0 (9A334); FW 04.11.08
Консултант корпоративна сигурност и anti-fraud (съжалявам за английския) софтуер продажби, поддръжка и обучение

Айде като си там да вземеш да пуснеш газът, че пукнахме от студ тук, дебаmolivablue написа:Работил съм доста неща, последно съм фармацевт (професионално), трето висше образование - студент 3-ти курс в НФаУ Украйна. Университета е с 204 годишна история, разположен е на 85000 хектара, има 17500 студента и 75% от преподавателите са с научни степени.

-
Правя каквото мога, обаче е трудно, водката е разкошна, украинките и те, за газа нямам време!!!!
Бъдете в очакване! Ще дойде!!!
Бъдете в очакване! Ще дойде!!!

iPhone 3G S 16GB white; iOS 4.3.3 (8J2); FW 05.13.04 ФЗ
Ученик 12 клас, оле мале
Работил съм половин година архитектурна визуализация в една Варненска фирма и сега правя проект по ИТ (3D) за олимпиадата пролетта. Спечеля ли там влизам без изпити 
Като цяло много ме влече 3D анимацията и постоянно се развивам.

Това е страхотно,еми аз съм ученик занимавам се с Photoshop и като Diankoff с 3D,но това не е целта ми в животаDiankoff написа:Ученик 12 клас, оле малеРаботил съм половин година архитектурна визуализация в една Варненска фирма и сега правя проект по ИТ (3D) за олимпиадата пролетта. Спечеля ли там влизам без изпити
![On the phone :)]](./images/smilies/on-the-phone.png)