Кой какво работи? (не/професионално)

За всякакви теми, спорове и коментари, които не са свързани с iPhone. Това е мястото да си говорите глупости (не в буквалния смисъл), независимо на каква тема или по какъв повод...
dachevradoslav

Re: Кой какво работи? (не/професионално)

Мнение от dachevradoslav »

Студент МИО 2ра година; неработещ :-w
Аватар
tolev
Обратна връзка:

Мнение от tolev »

Един обикновен войник в Българската армия!
iPhone 6S 64GB FW 10.2
CR65

Мнение от CR65 »

Занимавам се с Транспорт и Логистика.Много скучна работа (:|
Trans penem mihi est
zerotor

Мнение от zerotor »

Аз съм малък. Пети клас съм.
Iphone 2G 8g 2.2 firmware
forgetyou

Мнение от forgetyou »

аз съм юрист в една испанска фирма (правото е трудно за несериозни @-) като мен). непрофесионално си търся работа като спортен журналист.
Аватар
anthony
Не барай

Мнение от anthony »

Тази испанска фирма да не е на Московска?
Аватар
WaNtEd`

Мнение от WaNtEd` »

Аз съм барман в ресторант *** в Търново. Работя това само за да си искарвам някой друг грош... :)) Иначе съм завършил с изобразително изкуство и искам за в бъдеще да се занимавам с анимация, но напоследък не ми остава много време... o_O Весели Празници!!! <:-P
Аватар
naB4o

Мнение от naB4o »

Аз съм 4ти курс КТТ в Турски Университет Варна, и след НГ ще почвам продавач консултант в 1 фирма за мебели :| и то не защото, не си харесвам специалността, ами защото Варна стана ташак за комуникационни инженери... иначе оправям и PC-та LAN, WAN, и всякакви не много сложни софтуерни проблеми :) , както каза някой - най-вече на приятелски начала, занимавал съм се малко с уеб-дизайн, но ми изчезна ентусиазма. :)
п.с. Весело посрещане довечера
iPhone 2G 8Gb
iPhone 3G 16GB
iPhone 4g 32GB
Аватар
ereptor
supporter

Мнение от ereptor »

naB4o написа:Аз съм ....в Турски Университет Варна...
Хахаха... :)) Хем е смешно, хем е тъжно! Мойте съболезнования, в софийския ТУ е съшата работа. От начало нямах лошо мнение кам тези хора, но поконтактуваш ли с тях, ти става ясно ( чакаш на опашка- той зима те прережда се едно си по-ниш от него, нахален, постоянно си говори на тамошния му език и ......) (:|f
iPhone 3GS 32GB(black)+capsule neo case white
Аватар
deezel - download.bg
Обратна връзка:

Мнение от deezel - download.bg »

Аз работя като tech и IT editor (професионално) за списание Download.BG и съм администратор в сайта. И на някои други места от време на време. За малко работих във PhoneArena, сега кандидатствам във в-к Капитал.
Непрофесионално модерирам форуми (mobilebulgaria), пиша в тях и се заяждам с нубове и Apple хейтъри. <:-P
Непрофесионално свиря на ел. китара в гаражна банда (Garage band, Mac юзърите :) ), също и на перкусии, но там съм по-зле.
Занимавам се с програмиране, но не много сериозно, повече ме влече уеб-дизайнът. Работя и почасово като супервайзор в една голяма фирма във Велико Търново, нещо като съпортър съм там. "Продухвам" им сървъра, бачкам им по сайта, който също е мое дело. И те така.
Darin Dimitrov - Download.BG Magazine
iPhone 16GB Firmware 2.2 PWNED + MacBook Air + Super Drive + Apple Remote x2 + iMac 24'+ AirPort Express + Nokia N95 + Nokia N800 Internet Tablet OS 2008
molivablue

Мнение от molivablue »

Работил съм доста неща, последно съм фармацевт (професионално), трето висше образование - студент 3-ти курс в НФаУ Украйна. Университета е с 204 годишна история, разположен е на 85000 хектара, има 17500 студента и 75% от преподавателите са с научни степени.
Ако не бях открил този форум, iPhone щеше да ми е един обикновен телефон за: "ало-ало" ! <:-P
iPhone 3G S 16GB white; iOS 4.3.3 (8J2); FW 05.13.04 ФЗ
iPad2 3G 64GB white; iOS 5.0 (9A334); FW 04.11.08
Аватар
repman
supporter

Мнение от repman »

Консултант корпоративна сигурност и anti-fraud (съжалявам за английския) софтуер продажби, поддръжка и обучение
:&
Аватар
anthony
Не барай

Мнение от anthony »

molivablue написа:Работил съм доста неща, последно съм фармацевт (професионално), трето висше образование - студент 3-ти курс в НФаУ Украйна. Университета е с 204 годишна история, разположен е на 85000 хектара, има 17500 студента и 75% от преподавателите са с научни степени.
Ако не бях открил този форум, iPhone щеше да ми е един обикновен телефон за: "ало-ало" ! <:-P
Айде като си там да вземеш да пуснеш газът, че пукнахме от студ тук, деба :)
molivablue

Мнение от molivablue »

Правя каквото мога, обаче е трудно, водката е разкошна, украинките и те, за газа нямам време!!!!
Бъдете в очакване! Ще дойде!!! +:)
iPhone 3G S 16GB white; iOS 4.3.3 (8J2); FW 05.13.04 ФЗ
iPad2 3G 64GB white; iOS 5.0 (9A334); FW 04.11.08
Аватар
Diankoff

Мнение от Diankoff »

Ученик 12 клас, оле мале =)) Работил съм половин година архитектурна визуализация в една Варненска фирма и сега правя проект по ИТ (3D) за олимпиадата пролетта. Спечеля ли там влизам без изпити ;)

Като цяло много ме влече 3D анимацията и постоянно се развивам.
Аватар
RRS

Мнение от RRS »

Diankoff написа:Ученик 12 клас, оле мале =)) Работил съм половин година архитектурна визуализация в една Варненска фирма и сега правя проект по ИТ (3D) за олимпиадата пролетта. Спечеля ли там влизам без изпити ;)

Като цяло много ме влече 3D анимацията и постоянно се развивам.
Това е страхотно,еми аз съм ученик занимавам се с Photoshop и като Diankoff с 3D,но това не е целта ми в живота :)] (тя е да стана адвокат всичко друго е просто хоби,с което може да си набавяш още парички =)) ) .
Изображение
Изображение
Изображение
Публикувай отговор