Texas Hold'em Apple 2008

Всичко за игрите, предназначени специално за iPhone и iPod touch, включително и разнообразни емулатори за пускане на игри предназначени за стари конзоли.
Mr.Profit

Texas Hold'em Apple 2008

Мнение от Mr.Profit »

Много се зарибих по този покер. Супер яко е направен но немога да стигна да играя в Дубай. Най-много до Аруба съм стигал и ме чупят а бая часове игра имам навъртяни :) Играя го в landscape режим, че иначе много бавно. С две думи някой правил ли е над 500 000 ?
Keep going ...
bechura

Re: Texas Hold'em Apple 2008

Мнение от bechura »

аз съм на 1500000 , триабва да пасуваш повече докато останат по малко играчи на масата
wabbitt

Мнение от wabbitt »

линкче ?
Mr.Profit

Мнение от Mr.Profit »

bechura написа:аз съм на 1500000 , триабва да пасуваш повече докато останат по малко играчи на масата
:) Е ти ме разби. Ще пробвам да видим какво ще стане 8->

Има я в магазина на Джони @-) Потърси на щанда "Т" с името, което съм дал <):)
Keep going ...
Аватар
anthony
Не барай

Мнение от anthony »

Ами ако си играл истински покер, ще знаеш, че трябва да залагаш само на сигурни ръце. Както ти казаха по-горе, пасуване му е майката. Ако играеш онлайн покер с истински пари, залагаш на 15-20 раздавания. Този е лесен, защото минават блъфовете. С истински играчи не става. Аз например никога не залагам, ако нямам поне чифт от вале нагоре, АК, АQ или в краен случай АJ. И то за предпочитане един и същ цвят. В този покер разчитането на късмет е много опасно. Изчислявай си възможностите винаги. Колкото повече хора има на масата, толкова по-малко разчиташ на късмет.
InFlAmMaBlE

Мнение от InFlAmMaBlE »

Знаете ли от къде мога да си изтегля Hold`em-а безплатно или знаете ли кода който се въвeжда в appstore
Вземете вашата покана за Lockerz от http://lockerz.trimpbg.net
Аватар
mupo

Мнение от mupo »

Texas Hold'em от johnnybravostore. Как да ти тръгват приложенията от johnnybravostore чети тук. А за кода, който се въвежда в appstore чети тук.
Аватар
thunder4o

Мнение от thunder4o »

anthony написа:Ами ако си играл истински покер, ще знаеш, че трябва да залагаш само на сигурни ръце. Както ти казаха по-горе, пасуване му е майката. Ако играеш онлайн покер с истински пари, залагаш на 15-20 раздавания. Този е лесен, защото минават блъфовете. С истински играчи не става. Аз например никога не залагам, ако нямам поне чифт от вале нагоре, АК, АQ или в краен случай АJ. И то за предпочитане един и същ цвят. В този покер разчитането на късмет е много опасно. Изчислявай си възможностите винаги. Колкото повече хора има на масата, толкова по-малко разчиташ на късмет.
Айде ся виж как играе един от най-големите в покера и виж колко му е сигурна ръката..........и какво печели с нея http://www.youtube.com/watch?v=PrAwdOAf6dY" onclick="window.open(this.href);return false;
Glory Glory Man Utd
Аватар
anthony
Не барай

Мнение от anthony »

thunder4o, мерси за поучението. Направо ми натри носа. Искаш ли да си направим една игра онлайн с истински пари? Тъкмо да видим какво си научил от професионалистите :)
Аватар
vladistar

Мнение от vladistar »

@anthony Не взимай на децата парите !!! :))
ipod touch 8 GB+ZiPhone 3.0+firmwere up to 2.1 = http://iphone-bulgaria.com" onclick="window.open(this.href);return false;
http://valeks88-atv.hit.bg/" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
thunder4o

Мнение от thunder4o »

anthony написа:thunder4o, мерси за поучението. Направо ми натри носа. Искаш ли да си направим една игра онлайн с истински пари? Тъкмо да видим какво си научил от професионалистите :)
Нямаш никакъв проблем, само кажи къде играеш и може не днес но утре със сигурност да се пробваме. АЗ СЪМ НАВИТ ВИНАГИ ЗА КОМАР :)
Glory Glory Man Utd
Аватар
thunder4o

Мнение от thunder4o »

vladistar написа:@anthony Не взимай на децата парите !!! :))
Ей малчоган, :O) ходи си чети букварчето и остави батковците да се занимават с покер.
Glory Glory Man Utd
Аватар
ammcfc
Обратна връзка:

Мнение от ammcfc »

anthony написа:....Аз например никога не залагам, ако нямам поне чифт от вале нагоре, АК, АQ или в краен случай АJ......
Анна Курникова е хубава карта, но никога не печели големите врътки ;)
Аватар
s_pachev

Мнение от s_pachev »

На мен лично любимата ми ръка е King Kong :)
Аватар
x3mer

Мнение от x3mer »

Няма линк към играта !!! МОже ли един :)
3G 8GB Version 4.0(8A293) MB489B Modem FirmWare: 05.13.04 Фабрично Заключен
snaYkeY

Мнение от snaYkeY »

anthony написа:Ами ако си играл истински покер, ще знаеш, че трябва да залагаш само на сигурни ръце. Както ти казаха по-горе, пасуване му е майката. Ако играеш онлайн покер с истински пари, залагаш на 15-20 раздавания. Този е лесен, защото минават блъфовете. С истински играчи не става. Аз например никога не залагам, ако нямам поне чифт от вале нагоре, АК, АQ или в краен случай АJ. И то за предпочитане един и същ цвят. В този покер разчитането на късмет е много опасно. Изчислявай си възможностите винаги. Колкото повече хора има на масата, толкова по-малко разчиташ на късмет.
Тая тактика се нарича grind и често казано работи да вземеш по 2-3 лева на игра...
Currently playing: California Gold Rush
Аватар
k_rukov
Обратна връзка:

Мнение от k_rukov »

аиде комарджиите вижте тази ръка ... поздрави на Неграно ... http://www.ipokertube.com/video-6f6a655 ... Poker.html
Smoke Tyres , Not Drugs
linkmystica_20

Мнение от linkmystica_20 »

хахах много яко
Публикувай отговор