Ако ви е омръзнало да гледате стандартния интерфейс на iPhone или iPod touch вече може да го разнообразите, променяйки разнообразни графични елементи и иконите за стартиране на приложения.
Невероятна е!!! Все едно имам по-добрата версия на BB Storm.
Darin Dimitrov - Download.BG Magazine iPhone 16GB Firmware 2.2 PWNED + MacBook Air + Super Drive + Apple Remote x2 + iMac 24'+ AirPort Express + Nokia N95 + Nokia N800 Internet Tablet OS 2008
Адамов, току що реших да инсталирам темата, но в Cydia не намерих такова заглавие. Има iStorm и други подобни, но не са толкова добри. Да не би да трябва да се добави някакъв сорс?
Darin Dimitrov - Download.BG Magazine iPhone 16GB Firmware 2.2 PWNED + MacBook Air + Super Drive + Apple Remote x2 + iMac 24'+ AirPort Express + Nokia N95 + Nokia N800 Internet Tablet OS 2008
Да, да намерих я. Просто в последните няколко версии на Cydia търсачката не работи съвсем както трябва...
Миро, Stormy Black нещо не ме грабна и си останах с Бери темата.
Раев Ами идеята като цяло е да има по 12 икони на екран (без основните 4) и да са наредени в долния край. Само че не знам как може да стане и дали изобщо може да стане.
thoughts are the gun ... words are the bullets
iPhone 6 Plus 16GB Silver (Telenor)
Добре де, насади ме пред всички, че не използвам търсачката. Хахаха. Нека ми. Само че искам да направя едно малко пояснение. Това не е начин на подредба, а алтернативен метод, защото всъщност там си има икони макар и прозрачни. Идеята е да се направи това само с пръст, което от своя страна май е невъзможно.
thoughts are the gun ... words are the bullets
iPhone 6 Plus 16GB Silver (Telenor)
Написах го за да осведомя другите които се чудят как да го направят, но гузен негонен бяга
Без да сложиш прозрачни иконки няма как да стане. Както знаеш иконите се пренареждат сами и няма как да оставиш първия, втория или третия ред свободни и в същото време на реда след тях да има икони.