Unlock/Jailbreak на iPhone2G 2.2.(1) с QuickPwn2.2.(5) (Win)
Re: Unlock/Jailbreak за iPhone 2G FW2.2 чрез QuickPwn 2.2 (Win)
Бях с 1.1.4 сега съм с 2.2. Всичко мина перфектно, без проблеми. Имам чувството, че съм с нов телефон, но ми се струва, че сега сякаш е малко по-бавен от преди. Някой, който е минал от 1.1.4 направо на 2.2 има ли същото впечатление?
и според мен 1.1.4 е най бързия софт излизал досега сравнено с 2.0.2 ,2.1 и 2.2 , но пък има един куп подобрения( най - вече забравихме за call failed)deny написа:Бях с 1.1.4 сега съм с 2.2. Всичко мина перфектно, без проблеми. Имам чувството, че съм с нов телефон, но ми се струва, че сега сякаш е малко по-бавен от преди. Някой, който е минал от 1.1.4 направо на 2.2 има ли същото впечатление?
p.s: а и разликатата в бързината е несъществена
iPhone 8GB - 1.0.2>>>1.1.1>>>1.1.2>>>1.1.4>>>2.0.2>>>2.1>>>2.2>>>2.2.1>>>iPhone 3G (8GB) - 2.2.1>>>3.1.2>>>iPhone 4G - 4.1>>>4.2.1>>>iPhone 4S -5.0.1
-
имам питане имам ифон 1.1.2 трябва директно да мина на 2.2 или първо 1.1.4 после 2.0.2 и чак тогава към 2.2
Моля помогнете ми искам даси ъпдейтна телефона а несхванах как точно даго направя.
Благодаря предварително!
Моля помогнете ми искам даси ъпдейтна телефона а несхванах как точно даго направя.
Благодаря предварително!
По дългия преходfreeforall написа:имам питане имам ифон 1.1.2 трябва директно да мина на 2.2 или първо 1.1.4 после 2.0.2 и чак тогава към 2.2
Благодаря предварително!

iPhone 3G 8GB FW2.2
iPod Clasic 60GB
iPod Shuffle 1GB
iPod Clasic 60GB
iPod Shuffle 1GB
-
1.1.4 после 2.0.2 и после 2.2 такали
датакаfreeforall написа:1.1.4 после 2.0.2 и после 2.2 такали

iPhone 3G 8GB FW2.2
iPod Clasic 60GB
iPod Shuffle 1GB
iPod Clasic 60GB
iPod Shuffle 1GB
Mod Edit:
Във форума се пише на кирилица!
Във форума се пише на кирилица!
Може и 1.1.2 ----> 2.0.2 ----> 2.2.freeforall написа:1.1.4 после 2.0.2 и после 2.2 такали
-
aveliky благодаря ти много от няколко дена чета форума и никаде не намерих за това дали трябва първо да си ъпдейтна телефона на 114 или директно на 2.0.2 мерси много.
А имали значение от версията на itune или не
Благодаря много
А имали значение от версията на itune или не
Благодаря много
Използвай последната версия задължително.
-
itune 8 така ли а защо на места пише че трябва 7.7.1 .
а как мога даси запазя номерата задане изчезнат като го ъпдейтна
а как мога даси запазя номерата задане изчезнат като го ъпдейтна
Из FAQ: Как да си направим ръчен бекъп на телефонаGVB написа: Address Book
/private/var/mobile/Library/AddressBook/
След ъпдейта ги връщаш на същото място.
-
последен въпрос неразбрах сега коя версия на itune ми трябва 8 или 7.7.1 зада си ъпдейтна iphone-чето
Благодаря предварително на всички които сам ги притеснил с нещо
-
и още нещо като тръгна да качва към 2.0.2 трябва да натисна shift+ update или shift + restore
freeforall написа:последен въпрос неразбрах сега коя версия на itune ми трябва 8 или 7.7.1 зада си ъпдейтна iphone-чето
Ако беше прочел първата страница, нямаше да има нужда от твоите два излишни поста:freeforall написа:и още нещо като тръгна да качва към 2.0.2 трябва да натисна shift+ update или shift + restore
mupo написа: Трябва да имате инсталиран iTunes 8.0.2 на компютъра
1. Свързвате телефона към компютъра, след което натискате Shift + Restore (за предпочитане е да се направи Restore)
Много странно. Преди време си restore-нах iPhona 2G с 2.2 и с QuickPwn си го отключих. Днес отново го restore-нах със същия firmware, но QuickPwn стига до Wait for your iPhone to connect in recovery mode... телефончето си влиза в recovery mode уж и дотам. Не ми дава следващата стъпка. Така седя 1 час. Няколко опита пак същото. От iTunes като се опитам да сложа някой Custom firmware пак стига до вкарването на телефона в recovery mode и дава грешка Unknown erro (1604). Успява да го restor-не само със оригиналната 2.2. Там процеса минава добре, но пак стигаме до QuickPwn... Някакви идеи?
А изпълняваш ли инструкциите на екрана на QuickPwn? Да задържиш home бутона за 5 сек и т.н.?
Не стига до там. Стига до предната стъпка и толкова. Не правя нищо по-различно от първия път като го отключих. Интересното е че и custom firmware не ми позволява да сложа.
Здравейте всички! Имам следния проблем: взех си iPhone 3G 16GB от Ирландия заключен! Взех си турбосим и тръгна! Бях с 2.0.1 когато си изтеглих iTunes се ъпдейтна с 2.2 и сега не приема чипа! Върнах му старата версия, обаче baseband-а си стои 02.28.00! Та въпроса ми е имали решение на проблема? Мога ли да му върна стария baseband или дали има отключване за 2.2? Благодаря предварително на всички, които се отзоват!
Май някой хора не четат ... Честито! Софтуерно отключване за iPhone 3G 02.28.00!p_marov написа:Здравейте всички! Имам следния проблем: взех си iPhone 3G 16GB от Ирландия заключен! Взех си турбосим и тръгна! Бях с 2.0.1 когато си изтеглих iTunes се ъпдейтна с 2.2 и сега не приема чипа! Върнах му старата версия, обаче baseband-а си стои 02.28.00! Та въпроса ми е имали решение на проблема? Мога ли да му върна стария baseband или дали има отключване за 2.2? Благодаря предварително на всички, които се отзоват!
Мерси колега! Но когато го занесох в сервиз и ми казаха, че отключването е само за тези телефони, които са заводски с 2.2 baseband 02.28.00, ако е упдейтван към него нестава!
Няма такова нещо, случил си на поредните "много знаещи" техници във въпросния сервиз. Не е фатално човек да е неук (въпреки, на въпросните работата им е да разбират от телефони), ама когато подават грешна информация на клиентите си вече е гнусно.
Не разбирам защо пишеш в тема за ънлок на 2G, след като си с 3G?
Не разбирам защо пишеш в тема за ънлок на 2G, след като си с 3G?
Български субтитри за всеки!
Моето творчество!
Моето творчество!
Благодаря много! Ами понеже не погледнах преди да напиша извинявам се за което!
стигам до restore но ми дава грешка,с NET Framework 2.0 ,3 и 1.1 съм,но пак не става the iphone coul not be restored.An unknown error occurred(13).
Вкарай го в DFU Mode и тогава започни описаното в първия пост.