Откъде мога да намеря такъв калъф ?

За всякакви теми, спорове и коментари, които не са свързани с iPhone. Това е мястото да си говорите глупости (не в буквалния смисъл), независимо на каква тема или по какъв повод...
LS-HACKS

Откъде мога да намеря такъв калъф ?

Мнение от LS-HACKS »

Tака днес се замислих откъде мога да си намеря такъв калъф CLICK има ли го в бг,защото съм си харесъл два цвята :)
Аватар
mupo

Re: Откъде мога да намеря такъв калъф ?

Мнение от mupo »

И аз съм си харесал Incase Slider, както и SwitchEasy CapsuleRebel, но в България не съм ги виждал и едва ли ще ги видя в тукашните магазини. :-/
Аватар
anthony
Не барай

Мнение от anthony »

Миро, днес поръчах SwitchEasy и за всеки случай взех повече бройки. Ако искаш, ще имаш един за около 45 евро. Комплекта включва освен калъфа и 2 скрийнпротектора, докинг станция и стойка за гледане на видео.
Аватар
Cristensen
Обратна връзка:

Мнение от Cristensen »

Преди известно време си поръчах от ebay Incase Slider бял, за моя 2G и съм много доволен, за една седмица приснигна :) цената с всичките му работи беше около 60лева.
iPhone 4 - IOS 4.2.1 - Globul
intruder

Мнение от intruder »

anthony написа:Миро, днес поръчах SwitchEasy и за всеки случай взех повече бройки. Ако искаш, ще имаш един за около 45 евро. Комплекта включва освен калъфа и 2 скрийнпротектора, докинг станция и стойка за гледане на видео.
Anthony би ли дал линк, че много ме заинтригува комплекта, който си поръчал? На сайта http://www.switcheasy.com" onclick="window.open(this.href);return false; невидях докинг станция и стойка за гледане на видео.
Аватар
mupo

Мнение от mupo »

anthony написа:Миро, днес поръчах SwitchEasy и за всеки случай взех повече бройки. Ако искаш, ще имаш един за около 45 евро. Комплекта включва освен калъфа и 2 скрийнпротектора, докинг станция и стойка за гледане на видео.
Доколкото разбрах си поръчал Neo. Дано ти пратят от новите бройки, на които силикона е по-дебеличък, че старите са с един тънък като вестник силикон и естественно се късат като вестник. В комплекта има 2 screen shield-a, сатенена кърпичка за почистване на дисплея, стойка за гледане на видео, адаптер за док (който се слага на дока за да може да влиза телефона заедно с калъфа), тапички за док конектора и аудио жака.
Благодаря за предложението, но нямам излишни 100лв., а и SwitchEasy са както Apple, цените им са еднакви в САЩ и Европа с изключение на валутата. :-S
За €30 може да се купи най-евтения модел на Vaja примерно. :P
Аватар
anthony
Не барай

Мнение от anthony »

Аз имах Vaja за 2G, но беше на 100 долара. Не са лоши. Нямам идея с какъв силикон ще са. В сайтът им пише, че е 0.6 мм. Не ми изглежда много дебел.
Аватар
s_pachev

Мнение от s_pachev »

Искам да попитам откъде мога да си намеря "Capsule™ For Iphone" на Switch Easy или пък "Slider Case" на InCase ? Ако някой ще поръчва нещо от тези сайтове ще съм му много балгодарен да ми поръча един :)
Аватар
anthony
Не барай

Мнение от anthony »

Ами вчера поръчах от SwitchEasy, но само Нео. Другите ми се видяха малко кичозни. Поръчал съм 2 повече, та ако някой иска, да казва.
Аватар
s_pachev

Мнение от s_pachev »

Ами за съжаление съм с 2G :(
Аватар
s_pachev

Мнение от s_pachev »

Някой ползвал ли е този модел-GEAR4 iVak ?
Изображение

Има го в Дигитален Център. Друг по свестен на БГ пазара май няма на този етап.
Аватар
LUBECA
supporter

Мнение от LUBECA »

anthony написа:Ами вчера поръчах от SwitchEasy, но само Нео. Другите ми се видяха малко кичозни. Поръчал съм 2 повече, та ако някой иска, да казва.
Аз искам. Кажи цената каква е и дали имаш още?
Пиши на лична.
iPhone4s-16gb neverlocked, Apple Cinema display 30",Airport extreme, MacBook Air, 4GB DDR3, 128 GB SSD
Apple Wireless Mighty Mouse, Apple Wireless Keyboard...
Публикувай отговор