Neverball

Всичко за игрите, предназначени специално за iPhone и iPod touch, включително и разнообразни емулатори за пускане на игри предназначени за стари конзоли.
victor11

Neverball

Мнение от victor11 »

Излезе версия на играта Neverball (клонинг на Monkey Ball) за Айфон. При нея чрез акселерометъра се управлява една топка върху триизмерно игрално поле. Целта е да се съберат определено количество монети и да се достигне до изхода към следващото ниво, като има и ограничение на времето.
Можете да я видите тук: http://www.youtube.com/v/4p0K7tPxvDM&hl=en&fs=1
Играта е безплатна и можете да си я свалите от сорса на BigBoss: http://iphone.sleepers.net. Големината на файла е 7,5 MB, като след инсталацията играта заема внушителните 24 MB. :)
Аватар
deezel - download.bg
Обратна връзка:

Re: Neverball

Мнение от deezel - download.bg »

Не ми допада много. Самото контролиране не е много добре направено, най-малкото накланяне води до огромен завой.
Darin Dimitrov - Download.BG Magazine
iPhone 16GB Firmware 2.2 PWNED + MacBook Air + Super Drive + Apple Remote x2 + iMac 24'+ AirPort Express + Nokia N95 + Nokia N800 Internet Tablet OS 2008
savage309

Мнение от savage309 »

Видеото и шотовете са яки :)
Аз съм малко неук и не мога да разбера как да си я кача на фонито ..
Намира ли ви се някоя препратка с инструкции по темата (и още : как мога да си ръчкам из файловете и да си качвам разни неща където искам .. защото гледам, че на доста места има "сложете този файл някъде си" .. прегледах и важните теми ама съвсем не намирам)
Аватар
deezel - download.bg
Обратна връзка:

Има я в Installer (и в Cydia). Така е най- лесно.
iPhone 16GB Firmware 2.2 PWNED + MacBook Air + Super Drive + Apple Remote x2 + iMac 24'+ AirPort Express + Nokia N95 + Nokia N800 Internet Tablet OS 2008
savage309

Мнение от savage309 »

Ама съм шиле :)
Намерих я в Installer-a .. и все пак как да ръчкам из файловете :-B
Аватар
deezel - download.bg
Обратна връзка:

С iPhone PC Suite, например. Но да не спамим - ползвай Search.
NOP
supporter

Мнение от NOP »

Тва репозитори нещо не работи нито на Инсталър нити на Цидия?
victor11

Мнение от victor11 »

NOP написа:Тва репозитори нещо не работи нито на Инсталър нити на Цидия?
Ми защото е за фърмуер 1.1.4. Виж от коя дата е статията.
appleseed

Мнение от appleseed »

deezel - download.bg написа:Не ми допада много. Самото контролиране не е много добре направено, най-малкото накланяне води до огромен завой.
Съгласен съм.По-добре си свалете Super Monkey Ball или iBall3D.Те са много по забавни и контрола им е по-гладко направен.Макар,че на Super Monkey Ball много се ядосвах като губех животче :))
iPod Touch 16GB 1st Generation Software 2.2
appleseed

Мнение от appleseed »

victor11 написа:
NOP написа:Тва репозитори нещо не работи нито на Инсталър нити на Цидия?
Ми защото е за фърмуер 1.1.4. Виж от коя дата е статията.
Аз съм на 2.2 и Installer и Cydia ми работят без проблем. ;)
iPod Touch 16GB 1st Generation Software 2.2
Аватар
deezel - download.bg
Обратна връзка:

Май не си много умен...
predatora

Мнение от predatora »

Пичове а на мен в cydia и installer нямам такива игри имам 17 игри и те са супер тъпи искам да си кача Neverball-a много яка игра ако можете ударете ендо рамо... и защо след като си кача игра от итунес ми дава "the application "name app" cannot be opened" o.O
Фен на gogi71 ^_^ евала на пича!
Аватар
Sisq0
Критикар №1

Мнение от Sisq0 »

Защото не четеш важните теми във форума. Няма да отговаряме по 100 пъти на един и същ въпрос само защото не си си направил труда да прочетеш първото мнение в основната тема за качване на кракнати приложения. Проблемът е твой!
Български субтитри за всеки!
Моето творчество!
predatora

Мнение от predatora »

Sisq0 написа:Защото не четеш важните теми във форума. Няма да отговаряме по 100 пъти на един и същ въпрос само защото не си си направил труда да прочетеш първото мнение в основната тема за качване на кракнати приложения. Проблемът е твой!
Много си любезен ше знайш по добре да не пишеш от колкото да се дърпаш все едно си яката работа прочел съм много добре
"Внимание: За да ви работят кракнатите приложение, трябва да изпълните следните три неща;
1. Да имате регистрация в appstore и да сте sign in.
2. Да сте дали оторизация на компютъра.
3. Да сте инсталирали поне едно free приложение."

ейто тая стъпка която аппсторе-то немога да направя рег не ми дава никъде за регистрация
и вместо да обясниш като човек си тръгнал се дърпаш много е трудно да кажеш щото нямаш рег в аппсторе.. нали просто тря се направиш на интересен,кой съм аз ... аман от тарикати еййй
mariankata

Мнение от mariankata »

predatora написа:щото нямаш рег в аппсторе.. аман от тарикати еййй
Ръководство за безплатна регистрация в iTunes! Автор: Sisq0

Недейте така бе хора, няма смисъл, поразгледайте малко. Човека на драго сърце е помогнал на първите 100, които са задали един и същи въпрос. Следващите 100 е почнал да ги съветва как сами да си намират какво търсят. После е почнал на следващите 100 еднакви въпроса да отговаря с линк. Имам и още преположения, тъй като не мога да говоря с точни цифри (горните числа са примерни). Бих казал, че само той си знае какво точно е правил, но ще излъжа, тъй като много потребители също забелязват неговата дейност (както и на всички модератори и администратора - със словата на другия админ не съм запознат) и много хора са му/им благодарни (естествено има и много разочаровани - за да не са, просто трябва да погледнат тук )

Та като се загледаш в горните цифри (и като видиш още колко по толкова са те), нормално е да се замислиш, че на човек най-малко би му писнало (ако искаме повторение, купуваме си папагалче и си го тренираме).
А аз като се загледам в твоите цифри/мнения (ти сам прецени колко от тях са помогнали на някого), не ми изглежда много нормално да се ядосваш толкова бързо (а и не е здравословно - от нерви косата се белее). Спокойно - разгледай форумчето, има много теми, сигурен съм, че някои от тях ще намериш за интересни (дори забавни).

Лек ден ти пожелавам и се наслаждавай на телефончето - то е тук за да ни радва!
Аватар
anthony
Не барай

Мнение от anthony »

predatora, същият човек, който плюеш така нагло, се е постарал да направи ръководство като за идиоти (към които вероятно се числиш и ти), което ти не си направи трудът дори да потърсиш и прочетеш. Разбира се, че няма да му е приятно да ти обяснява лично. За какъв се мислиш? Да не смяташ, че всеки ти е длъжен с нещо? Ако продължаваш с този тон, часовете в нашия форум са ти преброени.
Ето ти ръководството, неблагодарнико - http://iphone-bulgaria.com/forum/viewto ... %8F#p54031" onclick="window.open(this.href);return false;
predatora

Мнение от predatora »

Благодаряви всичко вече е окау и върви благодаря!
Публикувай отговор