show & prove написа:изчетох всички теми и новини, НО не мога да се справя с даунлоудера за карти.. вчера свалях половин час картата на софия + околности (90мб някъде) и на 98.6% ми каза, че имало някакъв проблем и в крайна сметка имах една трета от софия на телефона си (някъде 26мб) и я изтрих ядосан
та, мисълта ми е, дали някой, който е ползвал този даунлоудер и има карти на компютъра си, може да ги сподели (имаше една тема с карта на България, но е с 16х зуум и искам да видя, дали някой е свалил 17х), или някой може да ми обясни, как се стартира този даунлоудер.. то е някакъв .jar файл и на мен ми го отваря като архив винрар-ът и вътре има само няколко папки (а според описанието в сайта, от където го дръпнах, при дабълклик би трябвало да си се стартира програмката...)
Ами това, което съм дал като линк в първото ми мнение в темата е точно линк за картата ми. Малко ми е странно, че отваряш тема, в която има предложена карта, а ти питаш как да теглиш

Изтегли моя xGPS_map.db и го качи на телефона си и тествай

Имаш две карти на разположение - първата разработка е 280 мегабайта и е само зоом 15, моята е 1300 и има нива 8,9,10,11,12,13,14,15,16 на цялата страна. Реших да не затормозявам картата с ниво 17, тъй като и 16 е повече от подробно. Но ако държиш, ще направя още един вариант със 17 на по-големите градове.
Файлът .jar се отваря след като на компютъра си изтеглии Java от
http://www.sun.com" onclick="window.open(this.href);return false;