SwirlyMMS за 2.х

Информация за всички приложения, специално предназначени за iPhone или iPod touch. Вижте какво ново и интересно може да качите на вашето любимо мобилно устройство...
Публикувай отговор
Аватар
ivaylodj
Обратна връзка:

Re: SwirlyMMS за 2.х

Мнение от ivaylodj »

Проблемите Ви със SwirlyMMS 1.2.8 са от крака (който е пуснал Johhny - той просто не работи). За да се уверите сами, деинстал на крака, ако е изтекъл 14 дневния пробен период изтривате licence файла (за подробности виж началото на дискусията), вземате отново демо лиценз и програма си бичи без проблем.

Btw ако е успешно кракната програма в info/about панела ще показва 1.2.8 а не 1.2 (нищо че Cydia нищо не казва за ъпдейт).

ПС: Както е писал колегата по-горе ако смесите 'пачнати' по-стари версии (прим. за 1.2.5 или 1.2.6) с инсталирано копие на по-нова (прим.1.2.8) реално програмката може и да сработи но изпълнимия файл реално е старата версия. А Cydia ще си мисли че имате новата т.к. при инстал през Cydia просто на определено място (в база) се отбелязва, че е инсталирана еди си коя версия.. а оттук нататък какво правите с файловете на програмата на Cydia хич не и и пука :-)

Аз лично още не съм намерил читаво 'лекарство' за 1.2.8 (актуалната версия). Ако Джони е намерил, може да сподели =))
iPhone 3GS 16GB Black BG / FW3.1.2 JB
iPhone 3G 16GB Black IT / FW3.0 JB
MBP [late '08]
Аватар
noo_good
Обратна връзка:

Мнение от noo_good »

И в края на краищата ще има ли решение за нещастната 1.2.8???
by NoGood
iPhone 8GB O.S. 3.1.3 ; iPhone 4 16GB iOS 4.0.1

Peace X:)
Аватар
ivaylodj
Обратна връзка:

Мнение от ivaylodj »

Ами аз досега НЕ съм намерил работещо лекарство +:) .

Обаче едно добро за момента решение е, както е писал Джони, на всеки 14 дни отиваш и триеш лицензния файл и дърпаш нов демо лиценз - така или иначе изпращането и получаването на ММС/и едва ли са най-важните неща които правите с айФон/а си :)
iPhone 3GS 16GB Black BG / FW3.1.2 JB
iPhone 3G 16GB Black IT / FW3.0 JB
MBP [late '08]
Аватар
noo_good
Обратна връзка:

Мнение от noo_good »

Прав си,но е полезно и удобно ;) (поне за мен)
by NoGood
iPhone 8GB O.S. 3.1.3 ; iPhone 4 16GB iOS 4.0.1

Peace X:)
Аватар
morpheus

Мнение от morpheus »

A аз днес "налетях" на следния проблем: Инсталирах SwirlyMMS 1.2.8 (или там последния, който се предлага през Cydia) и ... ГРЕДА! Тотално престанах да браузвам/сафарствам през GPRS/EDGE/3G (ползвам mtel) - само през WiFi. Разкарвам SwirlyMMS - всичко перфектно...
Any ideas ... ?

SwirlyMMS беше инсталирана в TRIAL вариянт (без каквито и да е опити за "лекуване"), параметрите за настройка бяха за mtel, а агента iPhone
Аватар
johnnybravo
Обратна връзка:

Мнение от johnnybravo »

Който иска може да пробва това, според авторите е по-добро от MMS :)
Quip (v1.0)
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение
Аватар
Adamov
iSupport
Обратна връзка:

Мнение от Adamov »

Works on Wi-Fi =D>
thoughts are the gun ... words are the bullets
iPhone 6 Plus 16GB Silver (Telenor)
Аватар
johnnybravo
Обратна връзка:

Мнение от johnnybravo »

Изображение
Аватар
Adamov
iSupport
Обратна връзка:

Мнение от Adamov »

Ще я пробвам довечера задължително :)
thoughts are the gun ... words are the bullets
iPhone 6 Plus 16GB Silver (Telenor)
Аватар
morpheus

Мнение от morpheus »

morpheus написа:A аз днес "налетях" на следния проблем: Инсталирах SwirlyMMS 1.2.8 (или там последния, който се предлага през Cydia) и ... ГРЕДА! Тотално престанах да браузвам/сафарствам през GPRS/EDGE/3G (ползвам mtel) - само през WiFi. Разкарвам SwirlyMMS - всичко перфектно...
Any ideas ... ?

SwirlyMMS беше инсталирана в TRIAL вариянт (без каквито и да е опити за "лекуване"), параметрите за настройка бяха за mtel, а агента iPhone
Днес пробвах със SwirlyMMS 1.2.9 (издаден на 08.11.2008) - същата греда - щом инсталирам преставам да мога да сърфирам прз 3G/EDGE мрежата; деинсталирам ли ... всичко работи на 6 ... даже 6+
Има нещо което не е съвсем на ред ...
Italiano1

Мнение от Italiano1 »

Здравейе пробвах тази програмка ,която според съзадателите била по добра за иапращане на ММС, но нищо не се получава ако някой има положителен резултат да сподели :)
Аватар
johnnybravo
Обратна връзка:

Мнение от johnnybravo »

Ето някакъв нов crack: SwirlyMMS 1.2.9
Не съм го пробвал.
Italiano1

Мнение от Italiano1 »

Johnny, благодаря ти за лекарството програмката върви без проблем.Не знам защо не можах да подкарам другата която предложи I-) ,но вече имам поне една работеща ММС програмка ;;)
Аватар
taf
Обратна връзка:

Мнение от taf »

johnnybravo написа:Ето някакъв нов crack: SwirlyMMS 1.2.9
Не съм го пробвал.
За съжаление този крак пак връща на версия 1.2 вместо на 1.2.9, но поне продължава да работи програмата с него.
iPhone 8GB - 1.0.2>>>1.1.1>>>1.1.2>>>1.1.4>>>2.0.2>>>2.1>>>2.2>>>2.2.1>>>iPhone 3G (8GB) - 2.2.1>>>3.1.2>>>iPhone 4G - 4.1>>>4.2.1>>>iPhone 4S -5.0.1
Аватар
kopcho

Мнение от kopcho »

Ето намерих и за 1.10 :)
http://kopcheto.data.bg/SwirlyMMS_1.1.0_crack_sg1.rar

Instructions:
- Install SwirlyMMS from repo: http://swirlyspace.com/SwirlySpace.xml" onclick="window.open(this.href);return false; and restart the iPhone.
- Run SwirlyMMS and Get the demo license by clicking 'Get Demo' button.
- Exit the App
- Replace SwirlyMMS & smshook.dylib files in /Applications/SwirlyMMS.app/ folder
- 'SwirlyMMS' should have setuid permissions (6777) & owner should be 'root'
- 'smshook.dylib' should have execute permissions (0744) & owner should be 'root'
- restart iphone

Пробвах го и при мен нестана :-S Да се надяваме, че при вас ще е добре :)

П.С.
Warning:
Dont Use IPhone PC-suite to copy the crack file. iPhone PC-suite changes the file owner to 'mobile' and this may cause the endless reboot nag. Use WinSCP.
victor11

Мнение от victor11 »

kopcho написа:Ето намерих и за 1.10 :)
Май си в грешка. ?:-/ Последната версия не е ли 1.2.10?
А и в Readme файла пише, че е за SwirlyMMS 1.1.0.
Аватар
rafaelo

Мнение от rafaelo »

Колеги, някой може ли да провери дали старите настройки за Mtel все още работят.
Получавам неприятно съобщение "fetch error unexpected http response" а имам MMS
в кутията който не мога А ТРЯБВА да прочета и направо умирам от ЯД !!! Някакви идеи?

Edit: Настройките бачкат. Проблема е бил в кракнатата версия на програмата. Все още
очакваме бачкащо лекарство :)
Аватар
taf
Обратна връзка:

Мнение от taf »

rafaelo написа:Колеги, някой може ли да провери дали старите настройки за Mtel все още работят.
Получавам неприятно съобщение "fetch error unexpected http response" а имам MMS
в кутията който не мога А ТРЯБВА да прочета и направо умирам от ЯД !!! Някакви идеи?

Edit: Настройките бачкат. Проблема е бил в кракнатата версия на програмата. Все още
очакваме бачкащо лекарство :)
Аз я ползвам с крака за версия 1.2, недостатъка е че смъква версията, но поне работи. Явно няма да излезе скоро крак при положение че за последните няколко верси на програмата няма лекарство, а гледам че вчера излязла и нова версия- 1.2.11 :(
iPhone 8GB - 1.0.2>>>1.1.1>>>1.1.2>>>1.1.4>>>2.0.2>>>2.1>>>2.2>>>2.2.1>>>iPhone 3G (8GB) - 2.2.1>>>3.1.2>>>iPhone 4G - 4.1>>>4.2.1>>>iPhone 4S -5.0.1
nait65

Мнение от nait65 »

Имам проблем с версия 1.2.12. Вчера пуснах едно питане, но сега не го намирам - може би защото не беше където трябва е изтрито. Става въпрос за два идентични iPhone 3G 2.1 работещи в мрежата на Мтел. На моя инсталирах предишната версия - работи перфектно. Купих си я, сега си я ъпдейтнах - работи. На другия телефон след като инсталирах 1.2.12 се получи Welcome ММС и сега не ще и не ще. Този "m" не става зелен и това е. Сложих настройките от моя, исках автоматични настройки от Мтел - същото. Деинсталирах и инсталирах програмата два пъти, чакам по повече от минута - не. Рестартирах телефона, минавах на 3G, EDGE, GPRS - цъ. Естествено от Мтел любезно ми обясниха, че айфон не се поддържа в БГ и освен да ми дадат настройките не могат да помогнат. Така че моля някой ако се сеща нещо да сподели. 10х предварително.
iPhone 3G 2.2.1, Baseband 02.30.03 + Rebelsim. Mtel
victor11

Мнение от victor11 »

nait65, да не би да опитваш да ползваш лиценза от телефона, от който си я купил, на другия телефон? Ако е такъв случая, няма да стане - лицензът е валиден само за телефона, от който е купена програмата.
nait65

Мнение от nait65 »

Не, не... Моят телефон си е съвсем отделно и просто го дадох за пример. На този за който става въпрос си свалихме през Cydia програмката в пробна версия и просто не ще да тръгне. Не сме и правили опити да я купуваме. Просто не иска да тръгне и не знам какво и пречи. Ако знаете какво да изтрия така че все едно не е слагана, моля да ми кажете. Защото сега колкото и да я свалям и да я слагам пробният период си тече и се появява поздравителния смс, а също и един мой, който не може да се отвори. Може би като изтрия всичко и я сложа отново проклетата програма ще размисли и ще тръгне :-/
victor11

Мнение от victor11 »

За да не ти е зелено "m"-то, причината е, че приложението не открива активен мобилен интернет (3G, EDGE или GPRS). Трябва да са въведени съответните настройки от Settings. Настройките за MMS са нещо съвсем отделно. А ако ти изтече лиценза, просто си върни датата или годината назад. :)
nait65

Мнение от nait65 »

Благодаря, victor11. Проработи :) .
niyon

Мнение от niyon »

Някой не е ли намерил "лекарство" за новата версия- 1.2.13?
Аватар
rafaelo

Мнение от rafaelo »

Няма все още... и номера с изтриването на activation файла не минава вече :(
Публикувай отговор