iPhonetic 2.2.1 излезе
Re: iPhonetic 2.2 излезе
"Този адрес" трябва да си го добавиш като source в Cydia. Имам съмнения, че се опитваш да го отвориш през браузъра на компютъра си.
Български субтитри за всеки!
Моето творчество!
Моето творчество!
- julianstefanov
- Обратна връзка:
Не го цъкай с браузъра ами го добави като Source в Cydia-та и ще намериш вътре пакета iPhonetic 2.2 
Успех!

Успех!
iPhone 3G 8Gb Black - Officially Unlocked by Apple - FW3.0.1+Jailbroken
сега и ако ми обясните къде е тази Cydia знам че съм много зле но ако може помагайте моля ви
- julianstefanov
- Обратна връзка:
Като начало е хубаво да попрочетеш малко форума, но все пак може да напишеш и с какъв iPhone си точно, и с каква версия (Firmware) е той.
Телефона е 3G версия 2.2
- julianstefanov
- Обратна връзка:
Ако си с TurboSim чети много внимателно червения текст в темата която ти давам, ако си с официално отключен 3G няма от какво да се притесняваш.
Цялата работа е, че трябва да си Jailbreak-неш телефона.
Ето и темата:
http://iphone-bulgaria.com/forum/viewto ... =19&t=6144" onclick="window.open(this.href);return false;
Цялата работа е, че трябва да си Jailbreak-неш телефона.
Ето и темата:
http://iphone-bulgaria.com/forum/viewto ... =19&t=6144" onclick="window.open(this.href);return false;
Благодарности на Влади,
Весело посрещане на новата година на всички.
Влади супер си
Весело посрещане на новата година на всички.
Влади супер си
Оръжието на слабия е оплакването!
Здравейте. С иПОД тъч 2ра генерация съм и искам единствено да си сложа фонетична подредба на клавиатурата. Има ли някакъв вариант? Засега ползвам руската и си върши някаква работа, но друго си е на фонетичната 

За сега няма такъв начин.
Привет! Първо ЧНГ на всички форумци,живи и здрави да сте
След това искам да благодаря на Влад за положения труд и да му пожелая успех в бъдещите начинания,каквито и да са
Сега към въпроса/историята -> сложих iphonetic 2.2 (нямах първата версия, тъй като я изгубих при един рестор и реших да изчакам няколко дни до излизането на версията 2.2), та инсталирах новия пакет ииии...нещо май не е наред, първото което е : менюто като активирам от програмата "Българско меню" дори след рестарт си остава на английски а в програмата си седи на ON, ако реша да видя информацията за програмата или ръководство или дарители ми дава само бял екран и нищо друго(пробвах и ако съм вързан към нета-същия успех)сменята на логото също не се изпълнява,всъщност май се изпълнява само инсталирането на БДС клавиатурата,интересното е, че когато реших да я премахна от cydia, БДС клавиатурата остана, инсталирах на ново пакета иии горе описаната история се повтори.Незнам какво да правя и реших да споделя и вече вие да кажете адекватно мнение и решение на проблема 

iPhone 3G 8GB with FW2.2 Jailbreak, Unlock
Направи го от настройки на телефона Български 

Хехе,ако ставаше от там нямаше да попитам и да задръствам тематаpetkoxray написа:Направи го от настройки на телефона Български

От кой сорс инсталираш пакета? Имам чувството че използваш не който трябва сорс.
Сорса е http://www.vsavov.com/iphone" onclick="window.open(this.href);return false;mupo написа:От кой сорс инсталираш пакета? Имам чувството че използваш не който трябва сорс.
Ако има значение съм с фирм. 2.1, но нали пише че работи и с него или не ?
Хмм, странно. След като включиш бг менюто от iPhonetic от settings/international/language се избира езика. Я спри всичко каквото си пуснал от iPhonetic, деинсталирай я, рестартирай и пак опитай.
- Razer
- Обратна връзка:
относно дарителите.. зареждат се, но малко бавно! трябва да си вързан към нета!!! и изчакваш повечко и ще ти се покажат! А за програмата.. направи всичко точно и ясно както ти е написал Миро, ако и този път нестане, значи си оплескал телефона и проблема си е в теб.... досега няма оплакали се от такива неща и не е нормално така да става! успех.
• iPhone 5 16GB • iPad 4 64GB • iPod Video 30GB • iPhone 4s 16GB • MacBook Pro 13,3" • 2x Apple Magic Mouse • 3x Apple Bluetooth Keyboard • Apple TV 2 •
- noo_good
- Обратна връзка:
hitretsa написа:Сорса е http://www.vsavov.com/iphone" onclick="window.open(this.href);return false;mupo написа:От кой сорс инсталираш пакета? Имам чувството че използваш не който трябва сорс.
Ако има значение съм с фирм. 2.1, но нали пише че работи и с него или не ?
Извини ме ако греша но според мен щом си с 2.1 ти трябва по-скоро това : >> http://iphone-bulgaria.com/forum/viewto ... =16&t=4860" onclick="window.open(this.href);return false; << от колкото iPhonetic 2.2 ....

Лично мнение!

by NoGood
iPhone 8GB O.S. 3.1.3 ; iPhone 4 16GB iOS 4.0.1
Peace
iPhone 8GB O.S. 3.1.3 ; iPhone 4 16GB iOS 4.0.1
Peace

Честита Коледа и Успешна Нова Година !!
при мен се получава нещо :
в Settings -> General -> Internatonal -> Region Format не се появява България
(на телефона на дъщерята ,на моя телефон всичко е наред)
изключих всички настройки, деинсталирах, инсталирах наново - не и не ......
не е болка за умиране , но все пак ....

при мен се получава нещо :
в Settings -> General -> Internatonal -> Region Format не се появява България
(на телефона на дъщерята ,на моя телефон всичко е наред)
изключих всички настройки, деинсталирах, инсталирах наново - не и не ......

не е болка за умиране , но все пак ....
iPad Pro 9.7 - 3G 32G 10.3.1 ; 5S 10.3.1
Тъй като описаните горе процедури ги правих и не стана нищо, реших да си махна 2.2 и си сложих за 2.1 , а 2.2 ще го сложа като сменя и фирм.след някой ден,за сега така, тогава ще разбера дали "проблема е в моя телевизор", благодаря на всички които се отзоваха 

Аз когато сложих IPhonetic трябваше след като го направя и от програмата на български после и от телефона.hitretsa написа:Тъй като описаните горе процедури ги правих и не стана нищо, реших да си махна 2.2 и си сложих за 2.1 , а 2.2 ще го сложа като сменя и фирм.след някой ден,за сега така, тогава ще разбера дали "проблема е в моя телевизор", благодаря на всички които се отзоваха
Благодаря за страхотната работа наистина сте се справили добре!
Имам 1 въпрос само: след като съм въвел настройките и съм ги приложил, мога ли да изтрия програмата или тряя да седи инсталирана?
Имам 1 въпрос само: след като съм въвел настройките и съм ги приложил, мога ли да изтрия програмата или тряя да седи инсталирана?
iPhone 3G 16GB
Мисля, че трябва да стой инсталирана, тъй като настроиките идват от нея а като я махнеш се трият всички нейни файлове, тоест настройките няма как да са факт без файловете на програмата които поддържат дадената опция-клавиатура,език,лого(за логото може и други варианти),а и програмата не заема много, иконката можеш да си я скриеш, а и ако решиш да промениш нещо ще ти е необходимо пак да я сваляш, което лично според мен е безсмисленоdanytoo написа:Благодаря за страхотната работа наистина сте се справили добре!

Здравейте и Ч.Н.Г. и от мен.
Аз също благодаря за перфектно свършената работа.И при мен всичко стана от първия път.
Радвам се че има хора,които се занимават с това и работят за благото на вички ни
Аз също благодаря за перфектно свършената работа.И при мен всичко стана от първия път.
Радвам се че има хора,които се занимават с това и работят за благото на вички ни

Благодаря много, перфектна работа.
Мога ли да помогна с пари чрез SMS?
Мога ли да помогна с пари чрез SMS?